Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

• Автор

Аз се прибрах. Ядене има,изпрано е, гардероба ми е подреден /най после/ и сега смятам да си налея една чаша вино и да се пльоснаПубликувано изображение

аз чак сега се пльосвам

в списъка са:

друсан кебап

изпържени пиперки

пържен патладжан

доматен сос

картофена салата

пелмени

една прическа рибя кост

изслушан подробен разказ как е минал на кръжока по дебати

решаване на пет-шест задачи

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

аз чак сега се пльосвам

в списъка са:

друсан кебап

изпържени пиперки

пържен патладжан

доматен сос

картофена салата

пелмени

една прическа рибя кост

изслушан подробен разказ как е минал на кръжока по дебати

решаване на пет-шест задачи

О Боже, благодаря ти, че вече преминах през всичко това (за сега е минало)!

Ние с Тъп Чо преместихме две разстения от градината в саксии, третирахме с препарат Ли Мон Чо защото нещо го е прихванало по листата, а сега ще вечеряме.

• Автор

О Боже, благодаря ти, че вече преминах през всичко това (за сега е минало)!

Ние с Тъп Чо преместихме две разстения от градината в саксии, третирахме с препарат Ли Мон Чо защото нещо го е прихванало по листата, а сега ще вечеряме.

моите мушкатя кога ще ги вадя от градината - акъла ми не стига :cool:

моите мушкатя кога ще ги вадя от градината - акъла ми не стига :cool:

викам да побързате, щото в събота идват доста ниски температури.

• Автор

викам да побързате, щото в събота идват доста ниски температури.

няма време - трябва ми денонощие от 30часа за да успея всичко http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

няма време - трябва ми денонощие от 30часа за да успея всичко http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

А бе, яяя ... зарежи, ще ти пратя напролет десетина чепчета от моите два вида и готово, те и без това са като троскота.

Мушкатата ми отдавна вече са в саксии, и са на покритата тераса :) Гроздето ми е обрано и си ферментира както му се полага. Единственото от градинската работа, която ми остана е да оскубя доматите и краставиците, но това е бял кахър - да си падат слани колкото си искат. Аз съм си на топличко и сухичко :cool:

• Автор

А бе, яяя ... зарежи, ще ти пратя напролет десетина чепчета от моите два вида и готово, те и без това са като троскота.

моите са алено червени - може да се трампим :cool:

За блогване в http://supermuseive.blogspot.com ♥

В това :

by Mariyana K & Bianka B - two friends, students & bloggers.

защо ми се струва, че второто име на една плевенска мома ? :cool:
  • Автор

Мушкатата ми отдавна вече са в саксии, и са на покритата тераса :) Гроздето ми е обрано и си ферментира както му се полага.

Единственото от градинската работа, която ми остана е да оскубя доматите и краставиците, но това е бял кахър - да си падат слани колкото си искат.

Аз съм си на топличко и сухичко :cool:

искам да ти кажа, че тук от един месец все дъжд събота и неделя и градината ми /китките, де/ не е бутвана. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Охооо още преди две седмици сварих джебрите на ракийца Но ми предстои окастряне на дръвчетата. Доста работа има по тях, която сама за сега не мога да върша, а специалисти които да имат и техника няма.

искам да ти кажа, че тук от един месец все дъжд събота и неделя и градината ми /китките, де/ не е бутвана. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

че то и тук вали събота и неделя, ама през седмицата има поне по един-два дни, през които ако не е сухо, то поне не ти вали на тиквата.....и аз така лека, по-лека си ги измъкнах и оправих.

само голямото скубане остана, ама ....

Но ми предстои окастряне на дръвчетата.

Доста работа има по тях, която сама за сега не мога да върша, а специалисти които да имат и техника няма.

Ето заради това те уважавам аз тебе -имаш си голяма градина, в която си имаш дръвчета.

А аз, с тая мижава градска градинка - само салатата и виното дето си осигурявам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

P.S. Вино не се и опитвам да правя, асмите са ми предимно десертни сортове. Още не съм готова за това свещенодействие. :baby:

P.S. Вино не се и опитвам да правя, асмите са ми предимно десертни сортове. Още не съм готова за това свещенодействие. :baby:

Аз пък само това правя.

Ракийката ми я осигурява дядо тъст ( да е жив и здрав и да пребъдат дните му, та да ми вари все такава хубава грозданка) :baby:

• Автор

че то и тук вали събота и неделя, ама през седмицата има поне по един-два дни, през които ако не е сухо, то поне не ти вали на тиквата.....и аз така лека, по-лека си ги измъкнах и оправих.

само голямото скубане остана, ама ....

Ето заради това те уважавам аз тебе -имаш си голяма градина, в която си имаш дръвчета.

А аз, с тая мижава градска градинка - само салатата и виното дето си осигурявам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

ти си лесен - градината ти под носа

Охооо още преди две седмици сварих джебрите на ракийца

Но ми предстои окастряне на дръвчетата.

Доста работа има по тях, която сама за сега не мога да върша, а специалисти които да имат и техника няма.

и аз имам да я върша тая работа. Резачката е на линия.

Да бе, то само тя ти е ексик на тоя зор сега.

Иначе градината ми е мечта за някой като тебе, който хем може, хем намира и време, хем има и инвентар за да го прави.

и аз имам да я върша тая работа. Резачката е на линия.

За мен ще е удоволствие мадам, а аз ще ви сготвя и дори сладкиш ще ви изпека. :P:baby:

Аз се отеглям в покоите :baby:, на вас цветни, сладки сънища пожелавам.

хаххаххха -видях темата на Hanibal lekatar за кой е по-по най :baby:

хайдучката е решила, че си влизам в профила по цял ден да си цъкам посещения :P:lol6: :lol6::lol6:

завижда ли, кво ли ?

Аз се отеглям в покоите :baby:, на вас цветни, сладки сънища пожелавам.

и на тебе лека ....

аз също след малко си лягам, само да стане поне 10 и половина, че да пусна пералнята :)

Оф, излагации, арестували Супер Бианка :baby: :baby: :P

или PR, а ? :baby:

И аз си го помислих като чух анонса, ама гледах репортажа, съвсем истински си ревеше девойката :baby:

Редактирано от diadia (преглед на промените)

И аз си го помислих като чух анонса, ама гледах репортажа, съвсем истински си ревеше девойката :baby:

абе, като каза "девойка" - де се загуби Ина бре ? :baby:

абе, като каза "девойка" - де се загуби Ина бре ? :wors:

Бе мернах я някъде на първа спирка из Братислава :)

Ама кой знае в коя аула е акостирала, на НБУ или на СУ :blink:

Бе мернах я някъде на първа спирка из Братислава :)

Ама кой знае в коя аула е акостирала, на НБУ или на СУ :blink:

ясно :wors:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.