Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

ясно :wors:

Тя е стока, ше си дойде, не се тревожи :blink:
  • Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

• Автор

както и се очакваше нещата винаги могат да се объркат още повече

Един куп задачи,имам за днес.

Остави ги за утре :yanim:

както и се очакваше нещата винаги могат да се объркат още повече

Колко повече ?

На вас може д асе объкрват, ама аз вече минах въпрос 15 : "Условия и ред на оказване на болнична помощ -достъп до болнични заведеиня.Взаимоотношения на болниците с НЗОК и РЗОК, пациентът в болницата.Оценка на дейността на стационара.БЪдещето на болничната помощ". Сега съм на средатана въпрос 16 : "Медико-социални въпроси на майчинството.Организация на здравните грижи за жените и майките" :yanim: остават ми 17: за децата и юношите и 18 - за старите хора и ще приключа с плана до обяд :cool:

• Автор

Остави ги за утре :)

Колко повече ?

аз съм оптимист - винаги може повече :yanim:

На вас може д асе объкрват, ама аз вече минах въпрос 15 : "Условия и ред на оказване на болнична помощ -достъп до болнични заведеиня.Взаимоотношения на болниците с НЗОК и РЗОК, пациентът в болницата.Оценка на дейността на стационара.БЪдещето на болничната помощ". Сега съм на средатана въпрос 16 : "Медико-социални въпроси на майчинството.Организация на здравните грижи за жените и майките" :)

остават ми 17: за децата и юношите и 18 - за старите хора и ще приключа с плана до обяд :)

зубрач :cool:

Ох,ох,този месец ми спестиха някой лев,дано радостта ми да е дълга :) ,че свърши златото в двора :yanim::cool::) Какво щастие да чуеш хубава новина сутрин :)

• Автор

Ох,ох,този месец ми спестиха някой лев,дано радостта ми да е дълга :) ,че свърши златото в двора :yanim::cool::) Какво щастие да чуеш хубава новина сутрин :)

винаги е особено приятно да спестиш някой леффф :clap:

винаги е особено приятно да спестиш някой леффф :yanim:

сега трябва по-често да чувам такива новини :cool: ,все още си мисля за египет
  • Автор

сега трябва по-често да чувам такива новини :cool: ,все още си мисля за египет

а аз за Катар :yanim:

Aбе, по дяволите, какво са ми направили на компа, че не мога да инстална никаква антивирусна, по дяволите :cool::angry::lol6:

Взех пуйчето от училище.

Някакъв от другия втори клас я сритал в чочката и и казал "педе..с" :mad:

сега трябва да и разясня, че това е обида само за момчета, и би трябвало тя да му каже така, а не той на нея.

ама за удара под пояса ще си имам разправии с някоя майка.

Aбе, по дяволите, какво са ми направили на компа, че не мога да инстална никаква антивирусна, по дяволите :cool::angry::lol6:

би трябвало да ти изписва някакво съобщение ?

• Автор

Взех пуйчето от училище.

Някакъв от другия втори клас я сритал в чочката и и казал "педе..с" :lol6:

сега трябва да и разясня, че това е обида само за момчета, и би трябвало тя да му каже така, а не той на нея.

ама за удара под пояса ще си имам разправии с някоя майка.

ти още ли не си разяснил на детето третия закон на физиката? На всяко действие съответства равно по сила противодействие? :cool:

ти още ли не си разяснил на детето третия закон на физиката? На всяко действие съответства равно по сила противодействие? :cool:

Обяснил съм му, но един път , като беше отговорила на подобен удар, беше получила доста повече и вече не смее ....

пък и е и дама, все пак, не и прилича някак си да ходи и да раздава ритници по чаталите на момчетата

Че защо да не може ? :cool:

би трябвало да ти изписва някакво съобщение ?

За Авира е това:

Публикувано изображение

Пробвах и с AVG, видях една статия тук, изписа че не може да бъде инсталирана програмата след 45 мин опити :yanim:

Колкото до "п*********", закъснели са. Едни съседчета се обиждаха още в първи клас на интелигентното название, без да знаят какво означава. В резултат се изпокараха родителите :lol6:

• Автор

Хубави новини: появи се първото бебе от следващото поколение в рода :mad:

• Автор

Айде честито :)

аре, мерси :mad:

п.п. Теодора. 3200

Ooo - честито :) Яка мома се е родила :mad:

р.s. а на мен ми остана един-единствен въпрос от конспекта и приключвам :)

Честита госпожица :) Едит: Уф, Док, що не изчака до догодина, хаха, щях да ти преподавам по Здравен мениджмънт :mad:

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Днес само хубави новини чувам,искам още.Чакам с нетърпение утре да почина малко и следващата седмица,чакам с нетърпение

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.