Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

Мисля си какво става с този Мтел, излиза една фактура, а друга е пропусната. :ph34r: Да се надявам другата да не е тройна.

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Пак се очертава да съм сама в петък вечер преди изпит.. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ще си помисля за теб и за това, как ще си вземеш изпита отлично - обещавам Публикувано изображение

Ебаси...

Ако напиша всичко, за което си мисля и каквото правя от сума време, ще се получи нещо от сорта на Война и мир, че даже и повече.

Накратко обаче си мисля за ББ, за 14,6 милиона, за тапанари, за нескопосани далавераджии, за мухльовци, за 3 кмета (Минкова, единия е вашия), за един министър, за 4 проекта, за тото, за къщата в Лондон, за 400 000 гаранция, за светло бъдеще, за децата, за любовта, за живота, за стойностните неща, които осмислят дните и нощите ни, за мига, в който спираш да осъзнаваш елементаризмите, за здравето и лекарствата, за...

Стига толкова.

много мислиш, братче - я си сипи едно :cool: аз мислих, мислих днес, а накрая се отдадох на течението , а сега съм сложил 4 сьомги на скарата, жената пък вари картофите и смятам да си почивам пасивно - без мисли и тревоги :clap:

Ще си помисля за теб и за това, как ще си вземеш изпита отлично - обещавам Публикувано изображение

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Вече се чувствам малко по-добре..

много мислиш, братче - я си сипи едно :cool: аз мислих, мислих днес, а накрая се отдадох на течението , а сега съм сложил 4 сьомги на скарата, жената пък вари картофите и смятам да си почивам пасивно - без мисли и тревоги :clap:

Публикувано изображение

Е, какво сега, в петък сутрин на никой ли не му се мисли :beer:

тц,тежи ми главата

Петъкът започна гадно. Идвам в офиса, нищо не работи. Някакъв разклонител дал фира, компютри-момпютри не бачкат, колежките пискат... Хубу, че съм майстор по всичко... :rolleyes:

Да ти платят и вредни и за майсторлъка. Тъй да им кажеш :rolleyes:

Ще им предам... :yanim:

• Автор

не ми я припомняй :wors: всеки път като огладнея -за не я се сещам и аз http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Кифлички, мезенца, пирожки, лютеничка, баница.........???????????:PТрябва да и ограничим достъпа до форума!!!:clap:

или поне да сложим филтър по ключовите думи, които изброи, тъй че като напише "пелмени" да излиза "п******" , а ? :yanim:

Перфектно!!!:rolleyes:Само да не чуе!:hush:

хм, хм, хм............ То, човек да не се обърне и веднага заговор :mad:

Готово - минах входящия тест и интервюто :wors:

Сега остава да намеря 500 лв до края на другия месец за да мога да си платя таксата и да започвам :rolleyes:

хм, хм, хм............ То, човек да не се обърне и веднага заговор :clap:

:yanim: така, така ти се пада, като те няма http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

• Автор

Готово - минах входящия тест и интервюто :hush:

Сега остава да намеря 500 лв до края на другия месец за да мога да си платя таксата и да започвам :yanim:

:wors: така, така ти се пада, като те няма http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

късмет извади, че днес съм добра :rolleyes: : освен всичко друго сутринта получих и закуска плюс кафе :clap:

до преди малко съм се хилила до умопомрачение на ей това: http://bgdolcevita.wordpress.com/2010/10/16/pms/

a на мен ми блъснаха колата ;)

някой все едно ме прокле днешния ден ....

Както си бях спрял пред училището, и си чакам пуйчето да излезе, се чува скърцане и трясък - обръщам се и виждам как една "шофьорка" вместо да даде на заден, включила на първа скорост и бута цяла колона коли....Моята беше 3-тата поред http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif от общо 7 пострадали.

Сега ще правя задна и предна броня, защото и двете са навътре, плюс боята.

А оФцата-шофьорка вика : "притесних се, защото малкото е болно и трябва да го водя на лекар в болницата и не съм усетила на коя скорост включвам " ;)

Съответно, след като дойдоха полицаите и описаха щетите се обадих до отделението и изпратих офцата да прегледа детето си без да чака ред или т.н. :) кажи ми сега, драги ми Смехурко - не съм ли идиот ? ;)

Ама такава жална физиономия беше направила, че махнах с ръка на броните си, и рекох поне едно хубаво нещо да и се случи днес ;)

• Автор

кажи ми сега, драги ми Смехурко - не съм ли идиот ? ;)

Ама такава жална физиономия беше направила, че махнах с ръка на броните си, и рекох поне едно хубаво нещо да и се случи днес :)

идиот си

п.п. ама ти ходи http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Абе...ходи ми. Толкоз ми ходи, та чак тича ;) Сега чакам пуйчето да се нахрани, да го водя на зъболекар, а след това да се преоблека и да залягам под колата -трябва да сваля и двете брони, да изправя носачите, след това да ги монтирам наново.Пък боята - боята ще почака да дойдат пари ( което най-вероятно означава, че така ще си я карам дълго, дълго време ) :) Най-смешното беше, когато повикахме полицаите : малко преди това минах през болницата, а там тъкмо колегата оправяше пострадали от една катастрофа, и патрулът от КАТ беше там.Преказвахме с тях, майтапихме се, и точно след има-няма 10 минути, тези същите полицаи, идват да описват щети по колата ми ;) Единият вика : "Док, защо не се седя в болницата да си лафим, а ? " ;)

Поне ти минава интересно денят... :ph34r:

Поне ти минава интересно денят... :ph34r:

Че твоят не минава ли интересно :ph34r:

Оправил си захранването в офиса, направил си няколко колежки щастливи :cool:

а и тази бутилчица дето си я гушнал под крилцето :P кажи ми сега , че не ти минава денят интересно :whist:

направил си няколко колежки щастливи :whist:

Де да бях, де да бях... :ph34r:

Де да бях, де да бях... :ph34r:

ами какво чакаш :whist:

• Автор

ами какво чакаш :ph34r:

не той - фурията Диа го чака само да криввне и му е извила вратлето хехехехех

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.