Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

Аз останах с впечатлението, че тези ръкави на Доктора не са от тия дето се запретват, а от тия дето ги връзват отзад - ама то така е с авторите - те едно мислят, а читателите друго разбират. Не знам.

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

• Автор

Аз останах с впечатлението, че тези ръкави на Доктора не са от тия дето се запретват, а от тия дето ги връзват отзад - ама то така е с авторите - те едно мислят, а читателите друго разбират. Не знам.

а, кой знае министъра кой номер манта му е дал........... :whist:

а, кой знае министъра кой номер манта му е дал........... :whist:

Трябваше да се сетя, че е от министъра. Ето нещо, което министъра му е дал в повече... Няма да има оплаквания за ръкави.

Мисля си, че колкото и тъпо да ми е настроението, Ицето ми го оправя с неговото прословуто

на английски

Аз имам друго предложение - ти да станеш министър, а аз ще ти стана съветник.

А?

Ако ще си като Дянков - по-добре да не правим екип, а ?

а, кой знае министъра кой номер манта му е дал........... :)

манта номер "Сорок последний" :)

Имам пълен фризер с пелмени, в хладилника се мъдри една огрооомна торта, направих и рибата под шуба, ракийките са строени, виното е в достатъчно количество, за децата има кока-кола. Всичко е под контрол. Очертава се голям купон

Баси, как пък точно като огладнея се натъквам на тези постове, не знам...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifХубав купон!!!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Звънни, ако остане нещо!!!

Мисля си дали да докладвам в стила на Доктора, баси...

Ако си убеден, че поне пет мадами след това ще се завъртят да те успокояват - докладвай! :cool: Правя връзка с Доктора де - защото това питаше, май. Не знам.

Ако си убеден, че поне пет мадами след това ще се завъртят да те успокояват - докладвай! :cool: Правя връзка с Доктора де - защото това питаше, май. Не знам.

О, не...

Не съм спасил от инфаркт никой, не съм зашил ничия тиква, не съм интубирал нито една бабичка и не се чудя къде да си настаня пациентите, с които е пълен коридора.

пп. От петте мадами, утешаващи скъпия ни Доктор, едната си празнува рождения ден, другата сигурно полива градината, третата учи, четвъртата пие, а петата кръчмосва.

ппп. Всъщност правилното число като гледам е доста над 7...

Доста!

О, не...

Не съм спасил от инфаркт никой, не съм зашил ничия тиква, не съм интубирал нито една бабичка и не се чудя къде да си настаня пациентите, с които е пълен коридора.

пп. От петте мадами, утешаващи скъпия ни Доктор, едната си празнува рождения ден, другата сигурно полива градината, третата учи, четвъртата пие, а петата кръчмосва.

ппп. Всъщност правилното число като гледам е доста над 7...

Доста!

Боже, не съм ги броила. Дано да не се разтълкува погрешно.

Просто исках да съм малка утеха след зова ти за помощ.

Ами на две водки размътена тиква, такива работи пише човек. :cool:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Две кила, две по 100 или две по незнамколкоси... Уф сетих се за един днес как се беше накъркочкал и жена му едва го крепеше по алеята край Рапонги-то. Движеше се на зиг-заг и се беше подпрял на нея, но да се има предвид, че килата му бяха някъде около и над 150-ина. Половин час по-късно (след като го видяхме по ялеята), тръгвайки с колата, на около километър по-надолу съзерцах следната картинка: въпросния фиданчо легнал на пясъка, чантичката на жена му под главата му за възглавница, а тя седнала по турски и гледа морето... Идилия!

Две кила, две по 100 или две по незнамколкоси...

Уф сетих се за един днес как се беше накъркочкал и жена му едва го крепеше по алеята край Рапонги-то. Движеше се на зиг-заг и се беше подпрял на нея, но да се има предвид, че килата му бяха някъде около и над 150-ина.

Половин час по-късно (след като го видяхме по ялеята), тръгвайки с колата, на около километър по-надолу съзерцах следната картинка: въпросния фиданчо легнал на пясъка, чантичката на жена му под главата му за възглавница, а тя седнала по турски и гледа морето...

Идилия!

Нееееееееее, само две по сто.

Ами след операцията непрекъснато ме боли и боли. Отидох на лекаря и каза да не ям, да не пия, да не ... абе каквото ти дойде на акъла. Спазвах всичко и болииииииии. Преди два дни си сипах едно. Мима ми от воле. И си карам вече трета вечер - екстра ми е - не боли и пръстите вървят бързо по клавиатурата, и не ми се спи и нещата са лежерни...

И все вдигам тостове за моя доктор с диетите и забраните...

Ама не съм я докарала до картинката на тези, дето ги описваш.

Та аз ти взех думата, май имаше да си изливаш нещо в стил доктора - ами ще има кой да те чуе.

Що ли ми се струва, че нямате какво да дъвчете, та сте захванали от мене месо да ръпате ?! А, а, а ? Я марш по леглата - стига толкова ядене и пиене, мисля аз . Ще ви дам 5-6-7 мадами, и отчети и т.н. Повече май нищо няма да ви казвам....

Аз веднага послушно си лягам, Докторе. Ама ти не спирай да си казваш. Айде, лека нощ от мен, спирам да ям магарешки месца.

• Автор

Искам да ви кажа, че се чувствам превъзходно :wors: само от цялото хилене и бъбрене и пиене, и ядене вчера/днес/ почти нямам глас. Но на кого му пука? Нали имам показалец ххахахахаха

Искам да ви кажа, че се чувствам превъзходно :wors:

Браво!!! Продължавай и днес!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

п.п. Отивам да сваря едни спагети, че народа взе да мърда!

• Автор

Браво!!! Продължавай и днес!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

п.п. Отивам да сваря едни спагети, че народа взе да мърда!

програмата е следната /за сега/

отиваме да се поразходим с псето

закусвам

пия кафе

преборвам се с камарата в мивката

в един часа съм канена като придружител на дребния на ЧРД, но......... това ще е просто нечовешко и мисля да го изкарам болен и да не отидем :wors:

Искам да ви кажа, че се чувствам превъзходно :yanim:

само от цялото хилене и бъбрене и пиене, и ядене вчера/днес/ почти нямам глас. Но на кого му пука? Нали имам показалец ххахахахаха

Чудя се как го правите тоя номер : хем да празнуваш, хем да се черпиш, хем на другата сутрин да казваш, че се чувстваш превъзходно :whist:

• Автор

Чудя се как го правите тоя номер : хем да празнуваш, хем да се черпиш, хем на другата сутрин да казваш, че се чувстваш превъзходно :whist:

и за да те е яд: се събудих в седем и половина в прекрасТно настроение :yanim:

А, и какви подаръци е получила рожденничката се чудя :yanim:

Вчера гледах табелата "Русе 102" и си викам дали да взема да свия в посоката и където е най-големия джумбуш в града там да се изтръскам...

Ама като ги знам, че са изяли тортата цялата, реших, че няма сми.

пп. И пелменчета щях да мина да ти оставя пътьом, ама нъцки... Публикувано изображение

• Автор

А, и какви подаръци е получила рожденничката се чудя :yanim:

цветя в саксии, цветя на букети, чаши за кафе /уррраааа!!!!/, книги, убиийствена нощна лампа /защото нямах и мрънках по този повод/, разни гъделчета за тялото и душата и една торбичка с лешници :whist:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.