Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

Мислия си в колко грешни догми вярва човек понякога. Нямало ренесансови хора в 21 век. Имало само тесни специализанти и най-вече в областта на високите технологии. Нищо подобно. Има ренесансови хора. Страшно ни е да признаем, че ги има, защото не разпознаваме тяхната гениалност като такава, а /понеже винаги и навсякъде виждаме само себе си/ се съизмерваме с тях и ни се стъжнява животеца малък и жалък.

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Шефче и ти ли си в клуба на общоизвестните алкохолици? На мен ми свърши ракията и салатата и ги замених с бира и картофи :whist: Гледам японски уестърн (OMG) и се чудя @Merryl защо пак приема живота толкова насериозно...

Най обичам, когато не съм угодила на някого, а пък още повече, да ме обвиняват и за глада в Сумалия. :baby: Е туряма си го на сърце, мамка му :baby:

Питай Петела как е дежурно виновен - за преяждането днес, за обичайното ми висене по спирките и за обецата от вчера :blink: :blink: :blink:

И за глада по целия свят, не само в Сомалия :whist:

Оф, пак се присетих за обецата, мамка му и прасе :huh:

:baby: а аз чета статията "депутат от РЗС брутално изнасилен от Искра Фидосова" :blink:

и си представям това :

28+

:whist:

Питай Петела как е дежурно виновен - за преяждането днес, за обичайното ми висене по спирките и за обецата от вчера :blink: :blink: :blink:

И за глада по целия свят, не само в Сомалия :baby:

Оф, пак се присетих за обецата, мамка му и прасе :baby:

Така е, мнооооого съм лош :whist:

Шефче и ти ли си в клуба на общоизвестните алкохолици? На мен ми свърши ракията и салатата и ги замених с бира и картофи :whist: Гледам японски уестърн (OMG) и се чудя @Merryl защо пак приема живота толкова насериозно...

Винаги съм приемала живота сериозно. Винаги. Само себе си не можах да приема така, но вече ще се наложи. Мда.

:whist: нечовешко. Горкият Яне... @Merryl, никой не се е измъкнал жив от него, к'во го приемаш сериозно. Просто го живей :baby:

Редактирано от badsector (преглед на промените)

....

и си представям това :

....

:whist:

Мълчи, пак сцепи мрака :lol6::huh::lol6:

Ето ти продължение: Фидосова е жива, значи не ме е изнасилила :baby:

Така е, мнооооого съм лош :blink:

Пусни, Бенджи!

Нееее, не, не пантофа :baby::blink: :blink:

Редактирано от diadia (преглед на промените)

:whist: нечовешко. Горкият Яне...

@Merryl, никой не се е измъкнал жив от него, к'во го приемаш сериозно. Просто го живей :blink:

Искам. Но много хора ме бутат към бездната, която не е мой личен избор. Аз съм избрала ЕДНО, те ме бутат другаде. И за това гоприемам сериозно и се боря. Ама трябва още повече да се стегна, така че не ме деморализирай. :baby:

Пусни, Бенджи!

Нееее, не, не пантофа :biggrin::biggrin: :biggrin:

Нещо обърка сериалите :whist:

Искам. Но много хора ме бутат към бездната, която не е мой личен избор. Аз съм избрала ЕДНО, те ме бутат другаде. И за това гоприемам сериозно и се боря. Ама трябва още повече да се стегна, така че не ме деморализирай. :biggrin:

Те те бутат, защото ти им позволяваш. Бъди силна, бъди себе си, покажи им един среден и не позвоялвай да го правят. Никога не е късно да направиш нещо положително за себе си :biggrin:

Те те бутат, защото ти им позволяваш. Бъди силна, бъди себе си, покажи им един среден и не позвоялвай да го правят. Никога не е късно да направиш нещо положително за себе си :biggrin:

Точно това и ще направя. За това /както се казваше преди десети ноември/ поемам по твърдия курс на партията. :biggrin:

Какво му трябва на човек - един живот, една любов и една надежда. И трите съм ги избрала вече. Просто трябва да отстоя себе си - дори не се налага да се обяснявам.

Толкова е просто. Обещавам.

И не гледай само следващата стъпка, а винаги мисли какво ще е бъдещето, че иначе мно'о грешки стават :biggrin: Ае колко е яко човек да гледа японски уестърн :biggrin:

• Автор

Необичайно ли е, още от понеделник, да си мислиш за петък :P

аз като начало мисля да си мисля за срядата :)

а аз си мисля вече за 1о ноември, когато ще ми е последното дежурство и ще се пусна в една отпусчица :P

• Автор

Аз ще я пропусна :baby:

аааааааааа, за сряда съм предвидила едно момичешко парти в рамките на празненствата за чрд-то :P

а аз си мисля вече за 1о ноември, когато ще ми е последното дежурство и ще се пусна в една отпусчица :baby:

и аз те пускам, че нещо много се заседя на работа :)

а аз си мисля вече за 1о ноември, когато ще ми е последното дежурство и ще се пусна в една отпусчица :baby:

От сутринта ли да те почвам ? Дразнител такъв :P

аааааааааа, за сряда съм предвидила едно момичешко парти в рамките на празненствата за чрд-то :)

Добре де, айде...Аз ще си мисля за довечера. Гръцки гости ще имам :baby:

Кафето се не мисли, ми се пие...Ти кво чакаш още и що си се излюпила толкоз рано, а :P

аз ставам рано ,бе промених се хаха :baby: Ще поемам нещата в свои ръце :)
  • Автор

аз ставам рано ,бе промених се хаха :) Ще поемам нещата в свои ръце :P

до кога ще те уча?!?!? Намери някой да те поеме в ръце :baby:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.