Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

една торбичка с лешници :whist:

Катеричка рунтавелка?:yanim:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Катеричка рунтавелка?:mad:

ахам :lol6:

Аз пък трябва да продъжавам с градината днес :) Тъкмо слънчицето се показа . Гергините да се извадят, а младите асмички трябва да се навият на кръгчета и заровят в земята.

Чудя се само сега ли да махна дъртата лоза, или да изчакам да свие хубаво студ ? :D

Ау, съседките са многооо тъпи македонки, направо ми иде да ги хвърля от 6-тия етаж :mad::lol6:

Едва ли ще можеш, имайки предвид телосложенията им и килограмите.

Не си им в категорията, мацко :D

Едва ли ще можеш, имайки предвид телосложенията им и килограмите.

Не си им в категорията, мацко :mad:

Едната е в моята категория, другата .. хммм ... ще видя зор :D

Скоро ще правя молба до управителката.. Не стига, че са мърли, ами са и със самочувствие до небето! :lol6:

Едната е в моята категория, другата .. хммм ... ще видя зор :D

Скоро ще правя молба до управителката.. Не стига, че са мърли, ами са и със самочувствие до небето! :lol6:

а, те всичкте са си такива - дебели и с претенции :mad: аз слаба и скромна македонка не съм виждал.

но пък лесно можеш да ги смачкаш - опитай и ще видиш :)

Времето е прекрасно... Мисля да изляза да се поразходя малко :D

а, те всичкте са си такива - дебели и с претенции :D аз слаба и скромна македонка не съм виждал.

но пък лесно можеш да ги смачкаш - опитай и ще видиш :mad:

Преди малко я стъпках едната, да видим взела ли си е бележка..

Кеееееееееф...Търся си занимавка из нета...

Мойте мъжаги отидоха да пробват новата пушка!:yanim:Дано отстрелят нещо!:lol6:Я, охлюв, я гъбки....

Мисля си, че добре стана, че не ме домързя - цялата градина е готова, докарах си добре угнили животински фекалии, асмата е махната, малките са оправени и те, стегнах теловете на асмалъка, изхвърлих боклука.....Абе -от 12 часа та досега - кипеше усилен градинарско-лозарски труд :) Остана единствено да нахвърля 10 чували тор и да обърна с бела цялото място. Сега мога спокойно да седна, да погледам телевизия, да си пийна ракийката със салатката, а след това от червеното винце :whist:

:whist: Рапорт приет! Сигурна съм, че и други ще го потвърдят. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Докторе, добре че не изпълни заплахата си, че ще спреш да рапортуваш.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Възползвай се от хубавото време и действай с правата лопата. Дано да ти пече повече слънце :ph34r:

Мхм.

Ама ще стане най-рано във вторник, защото утре ще съм цял ден на работа.Дано не завали....

кисело зеле от миналата реколта :blink: със зехтин и червен пипер. Грозданката си върви като водичка с това мезенце -много го уважавам :ph34r:

Офф и аз много харесвам кисело зеленце, ама в къщи е топло и много бързо се разваля. Иначе щях да си правя всяка година. Аз пък съм на шопска, да видим тия домати как ще са на вкус. Хайде Наздраве! :ph34r:

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Най обичам, когато не съм угодила на някого, а пък още повече, да ме обвиняват и за глада в Сумалия. :blink: Е туряма си го на сърце, мамка му :ph34r:

Те т'ва е да си шеф, не ти дреме от нищо :) Айндховен бие Фейенорд с 10:0 :withflowers: Все си мислех, че тези резултати ги има само в FM.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

• Автор

И на тебе наздраве :withflowers:

аз вече няма да пия :)

аз вече няма да пия :)

Хубав виц... :withflowers:

• Автор

Е, щом и телефона си не вдигаш, предполагам :)

къде ми е телефона се пита обаче :withflowers:

Хубав виц... :ph34r:

не ми ли вярваш??? :speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.