Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

От понеделник болните ми колеги се мъчат да ме заразят и успяха. Гърло, очи, студ... Мамка му!

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

От понеделник болните ми колеги се мъчат да ме заразят и успяха.

Гърло, очи, студ... Мамка му!

Вземи веднага съответните мерки и ще се оправиш бързо!

Времето навън е подходящо за простуди,да не говорим за неотоплените помещения в обществените сгради и стреса...

От понеделник болните ми колеги се мъчат да ме заразят и успяха.

Гърло, очи, студ... Мамка му!

Взимаш си отпуска за 5 дни, седиш на топло, пиеш топли чайчета с мед и лимон, парацетамол 3 х 1 таблетка, мултивитаминчета и капки за нос.Друго ни ти трябва ;)

Мойра, мила, ще взема, разбира се. Но резултата е ясен предварително.

С мерки и лекар 7 дни, без мерки и лекар - седмица. ;)

Взимаш си отпуска за 5 дни, седиш на топло, пиеш топли чайчета с мед и лимон, парацетамол 3 х 1 таблетка, мултивитаминчета и капки за нос.Друго ни ти трябва ;)

Док, аз съм куче - или се оправям на крака, или на операционната маса. ;)

Утре съм в заседание. Не става това с отпуската.

Утре е моя понеделник.

Иначе останалото, без отпуската, ще го направя непременно.

най ми е добре с мартини в ръце :)

След малко : Керацудена (серия ІІ)

най ми е добре

с мартини в ръце :rolleyes:

а пък тази поетеса

май е станала принцеса

там на острова красив

пие май със джин игрив

:)

След малко : Керацудена (серия ІІ)

при мен -ракиена ( но след 2 часа ) :help:

Така ми закурка тумбака, че пак се присетих за Емито...:)

Така ми закурка тумбака, че пак се присетих за Емито...:)

не ми я припомняй :rolleyes: всеки път като огладнея -за не я се сещам и аз http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

не ми я припомняй :rolleyes: всеки път като огладнея -за не я се сещам и аз http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Кифлички, мезенца, пирожки, лютеничка, баница.........???????????:help:Трябва да и ограничим достъпа до форума!!!:)

Мисля си как може да се търси под вола теле, или се почне мъдро, мъдро като през упойка. :speak:

Мисля си, че новият подпис на Доктора е трепач, но като си нямам аз мой подпис - нямам право да влизам в игричката, за да му го кажа. И на течащия ми нос си направих комбинация и от течащи от смях сълзи...

Кифлички, мезенца, пирожки, лютеничка, баница.........???????????:PТрябва да и ограничим достъпа до форума!!!:lol6:

или поне да сложим филтър по ключовите думи, които изброи, тъй че като напише "пелмени" да излиза "п******" , а ? :speak:

Мисля си, че може и Стридата да помогне. :speak:

Мисля си, че новият подпис на Доктора е трепач, но като си нямам аз мой подпис - нямам право да влизам в игричката, за да му го кажа. И на течащия ми нос си направих комбинация и от течащи от смях сълзи...

следващият ми ще описва "идеалният мъж" , ама ще е по-нататък във времето :speak:

или поне да сложим филтър по ключовите думи

Перфектно!!!:speak:Само да не чуе!:lol6:

Мисля си за пишман хакерите и несериозните българи

Сиреч си мислиш за "цялото българско човечество". :speak: Това си е голям дерт, Капитане.

Сиреч си мислиш за "цялото българско човечество". :speak: Това си е голям дерт, Капитане.

Баси, казал че е свободен за интервю след 19 часа и половин час никой не ми дига....

как да го нарека това

Баси, казал че е свободен за интервю след 19 часа и половин час никой не ми дига....

как да го нарека това

Съжалявам, не знаех, че става дума за сериозна работа.

Просто се лигавех.

Но такъв конкретен случай е безкрайно неприятен, разбира се.

Е, ако ти си интервюиращият - поне на 50 процента решението ти е оформено. И това е нещо - не съвсем изгубено време.

Смяната дойде - време да си ходя Публикувано изображение

Една жена преди малко дойде - в нервна криза, първоначално каза, че мъжът и я е бил, но като чу че говоря с поицаите започна да вика "Не, не никой не ме докосвал" ..... Баси тъпотията

Завещах и един измързнал ....

Смяната дойде - време да си ходя Публикувано изображение

Една жена преди малко дойде - в нервна криза, първоначално каза, че мъжът и я е бил, но като чу че говоря с поицаите започна да вика "Не, не никой не ме докосвал" ..... Баси тъпотията

Завещах и един измързнал ....

Леко дежурство, Докторе.

Дано тая вечер да нямаш ромски боеве и тъпотии, а да наблегнеш на кушетки и сестрички. :ph34r:

Ех, този Бейлиз - на теб ти е свършила смяната веееееееееее

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Ебаси... Ако напиша всичко, за което си мисля и каквото правя от сума време, ще се получи нещо от сорта на Война и мир, че даже и повече. Накратко обаче си мисля за ББ, за 14,6 милиона, за тапанари, за нескопосани далавераджии, за мухльовци, за 3 кмета (Минкова, единия е вашия), за един министър, за 4 проекта, за тото, за къщата в Лондон, за 400 000 гаранция, за светло бъдеще, за децата, за любовта, за живота, за стойностните неща, които осмислят дните и нощите ни, за мига, в който спираш да осъзнаваш елементаризмите, за здравето и лекарствата, за... Стига толкова.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.