Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

ама сега, оплакваш ли се или се хвалиш със зимнината? :rolleyes:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

• Автор

ама сега, оплакваш ли се или се хвалиш със зимнината? :rolleyes:

това е един странен дуализим в мен, който аз упорито се опитвам да преодолея, а той упорито не иска да бъде преодолян..... Да ме пита някой с къф акъл............. :cool:

за каймата, приготвена за пелмени ще си мълча.......

Отивам да разнасям рекламни флаери с хлапетата от махалата.Уредих ги с по 10 лв на пакет,но трябва да ги проконтролирам дали всичко е ок,че поех ангажимент.Дано да не вали!!!:(

ппЩе ми е вместо съботния крос.:(

Следващия път ще знам кой да ангажирам за такива мероприятия в Бургас. Публикувано изображение

Изпратих гостите. :(Продължавам....

наздраве на : 1.)на Emmi-защото се е трудила достойно и си е заслужила релакса :yanim: 2.)на Nikita - защото също се е потрудила днес :) 3.)на Beli99 - защото и се полага за ЧРД-то ( не каза какви подаръци получи, ама найсе...) :baby: 4.)на algor - защото си намери нова връзка за работа в Бургас -тоест и той се е потрудил днес :baby: 5.)на мен - защото си пийвам червено винце :bday3: наздраве на всички вас :bday6:

3.)на Beli99 - защото и се полага за ЧРД-то ( не каза какви подаръци получи, ама найсе...) :bday3:

наздраве на всички вас :bday6:

Книжки, докторе, книжки получих - аз съм лесна...

Наздраве! Остана ми бутилка Керацуда и действам...За първи път празнувах РД от обяд, та до преди малко...не беше хич зле!!!

наздраве на всички вас :bday6:

Наздраве, колега!

Освен споменатото от теб, вчера във Варна си намерих на улицата и кинти. Малко време след това ми се обадиха с едни такива доходоносни новини, та за пореден път снощи си мислех върху знаците на съдбата.

Апропо, за сефте от толкова години си намирам кинти във Варна, което си е показателно за...

А бе готви се, че имаш ремонт да правиш в добрата стара Англия. Публикувано изображение

Аз ако чакам доктора да ми каже наздраве, ще умра трезвена... :bday3: Добре че си пийвам самосиндикално...и съм доволна, че заслужено си изкарах оценката по външна политика на Германия :baby: Ама то ученето малко хора го признават за труд вече.. :bday6:

a, a, a .....

Едно специално "наздраве" за теб madonna, тогава :cheers: - лично и персонално. Аз сега чета 5-тия въпрос от конспекта, а до четвъртък трябва да съм минал всичките 40 :whist:

Аз пък пари не съм намирал никога през живота си :huh:

Лесни сте вие-лютеници,токове-

аз заредих Труд,Засада,Лична драма-

утре за Стандарт щото вече ще наням,стига толкоз

Добро утро, пияницииииии Публикувано изображение

Да поработим викам днес, а ?

Да се потрудим, че в края на месеца заплати ще чакаме Публикувано изображение

Да поработим викам днес, а ?

Да се потрудим, че в края на месеца заплати ще чакаме Публикувано изображение

Който иска да бачка, аз лично ще мързелувам :)

А да си чувал, че мързелът е грях ? Публикувано изображение

Нямам спомени, ама нейде в свещените книги беше написано: И работи шест дни, а на седмия почивай

Нямам спомени, ама нейде в свещените книги беше написано: И работи шест дни, а на седмия почивай

Туй е писано в старите свещенни книги.

Явно не си чел Моята Свещенна книга, в която съм дал следната заповед :

"И работи безпир, за да се свети славата и името Трихоцефалово " Публикувано изображение

Туй е писано в старите свещенни книги.

Явно не си чел Моята Свещенна книга, в която съм дал следната заповед :

"И работи безпир, за да се свети славата и името Трихоцефалово " Публикувано изображение

Тц, аз за чест и слава съм работил, нека сега те поработят за мен. Още по-малко за бактерия :)

Добро утро! Чувствам се прекрасно!:)

Тц, аз за чест и слава съм работил, нека сега те поработят за мен. Още по-малко за бактерия :)

Ти си бактерия Публикувано изображение

Ще работиш и песен ще пееш Публикувано изображение

Добро утро! Чувствам се прекрасно!:(

О-хоо, рожденничката - не разбирам как го правите тоя номер с "чувствам се прекрасно" след рожден ден....Публикувано изображение аз след такова събитие съм с кански махмурлук, не ми се живее чак, а вие .....

аз след такова събитие съм с кански махмурлук, не ми се живее чак, а вие .....

Ние затова се метнахме от обед...Пробвай!

п.п. За две години не успях нито веднъж да ползвам услугите на търсачката! Явно трябва да ми се обясни по-подробно! На "Честит рожден Даре" не ми дава никви резултати, а на "Дарето" само поздрави с песни...Кво трябва да изпиша??????

• Автор

Който иска да бачка, аз лично ще мързелувам :P

аз ще сваря лютеницата -ей така, за кефффф :(

Добро утро! Чувствам се прекрасно!:P

Керацудата ти се е отразила добре значи - продолжай в том же духе :yanim:

метаболизъъъъъм, метаболизъъъм :P

аз се чувствам зле само ако не съм се наспала

И така. Днес е неделя. Бавничко си отворих пукалчетата. Разходих псето и ошмулих един кипарис да си украся стаята с кипарисови клонки. Идва ред на бавната закусчица с едно силно кафе.

Обмислям да забъркам едно кексче докато бъркам двете тави лютеница :)

Но купих и мая, което означава, че нейде там в дълбокото ми подсъзнание зрее нещо.... мдаааа

п.п. За две години не успях нито веднъж да ползвам услугите на търсачката! Явно трябва да ми се обясни по-подробно! На "Честит рожден Даре" не ми дава никви резултати, а на "Дарето" само поздрави с песни...Кво трябва да изпиша??????

Точно това, което си и написала, само че чрез опциите избираш "целия форум " :

Публикувано изображение

Мисля си за пълна чаша със силно, горчиво, топло кафе! Дали имам аспирин някъде...

за дивани си мисля, и как от всички домашни вещи са някак си толкова много онеправдани .....

Чак ми става тъжно за диваните , наистина http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

algor явно не е тръгнал да се прибира :

Слабо е движението по пътя Варна – София

17 октомври 2010 | 13:45 | Агенция "Фокус"

Варна. Слабо е движението по пътя Варна – София, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Дъжд вали в района на Търговище, Попово, Омуртаг, Стражица. На места там има мъгла. Настилките са мокри. Полицейски патрули има на входа на Велико Търново, околовръстното на Търговище. На две места по пътя Варна - София се полага маркировка, което създава проблеми за движението. Единият участък е регулиран със знаци и коли на Пътното управление - той е на Околовръстното на Търговище. Вторият участък, където няма знаци, е на границата на Стражица и област Търговище.

Със сигурност обаче, като тръгне да се прибира -ще попадне в километрични колони, и ще си оплюе брада, дето я няма

Публикувано изображение

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.