Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

• Автор

Не пак :down:

Отново, отново се трудим за благото на Родината, Партията и Вожда :biggrin:

е, ще спя спокойно значи :sobbing:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Мисля си за тия,дето са си мислили че ядат Стара планина-

блажени са вярващите...

:):down::nono:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=160133&pid=1817276&st=60&#entry1817276

Е, то беше ясно. Въпроса беше да ни вземат и малкото което ни е останало. Сега си мисля, че времето за кафе и сърфиране ми свърши за тази част от деня, време е да поработим. :cheers:

• Автор

пих кафе, закусих, разходих псето и се самотранспортирах до офиса.

Мисля си как бавно слиза глътката уиски по хранопровода ми, и как след като цопне в стомаха, по жилите ми се разлива една приятна топлинка, как парното бичи на 70 градуса, а аз съм опрял съм си гърба на радиатора, пуша си лулата , гледам дъжът как се стича по листата на асмата и единственият звук който се чува е от капките ... Чувствам се в хармония с хлебарките :)

Мисля си , че догодина, на 10 април ще взема да прасна само три букви, вместо пожелание.Явно такава е модата сега.

Мисля си , че догодина, на 10 април ще взема да прасна само три букви, вместо пожелание.Явно такава е модата сега.

кратко, точно и ясно :P

p.s.ха мен датата 10-ти Април не ми говори нищо, но на теб явно да :cheers:

НАП, НОИ, Съдебната палата, метрото и в офиса.

Сдъвках ги днеска всичките институции :speak:

Чакай, ти може да си ги сдъвкала, ама не ясно какво, в какъв вид и откъде ще излезе Публикувано изображение

Нищо лично, просто от вмирисана риба, не чакай нищо 'убаво... е казал народът

Мисля си във Варна дали вали...

Време е за поредните 500 километра. Публикувано изображение

Егати шефа... А спри се, бре Публикувано изображение

Лек път, другарю!

Във Варна незная,но в Бургас мнооого културно си превалява...ако си купил новото возило може да дойдеш да почерпиш...:speak:

Искам само за 10 години да затворят всички училища и да преквалифицирам продавачка! Искам всеки родител да държи ръката да двете си деца в продължение на 5 часа всеки ден, да си ги дундурка както намери за добре, да си ги ограмотява (щото туй много лека работа, бе), да си ги води на работа, да си ги гледа там и квото иска още...Тез даскали много прости хора, бе!!!Всеки може да им върши работата! Питам се на оня адвокат, полицай, доктор кой им е държал ръката и им е давал първото А, Б? И със сигурност щяха да са къде, къде по-интелигентни, ако не бяха попаднали в простите даскалски ръце!Пфуууууууу...аман от даскали, пфууууу....

Искам само за 10 години да затворят всички училища и да преквалифицирам продавачка! Искам всеки родител да държи ръката да двете си деца в продължение на 5 часа всеки ден, да си ги дундурка както намери за добре, да си ги ограмотява (щото туй много лека работа, бе), да си ги води на работа, да си ги гледа там и квото иска още...Тез даскали много прости хора, бе!!!Всеки може да им върши работата! Питам се на оня адвокат, полицай, доктор кой им е държал ръката и им е давал първото А, Б? И със сигурност щяха да са къде, къде по-интелигентни, ако не бяха попаднали в простите даскалски ръце!Пфуууууууу...аман от даскали, пфууууу....

хи-их - някой е изпаднал в моето настроение ? :down:

...Пфуууууууу...аман от даскали, пфууууу....

И аз така викам. Аман! Хайде всички даскали да ги съберат и да ги заточат дружно на канарските острови! :blink:

Хайде всички даскали да ги съберат и да ги заточат дружно на канарските острови!

Чудесна идея! Ще те взема с мен, тъй да знаеш!

• Автор

съвсем отговорно мога да ви заявя, че днес ми се обърна гьона http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

най-накрая няма температура, оказа се, че всичо е заради два зъба :rolleyes:

съвсем отговорно мога да ви заявя, че днес ми се обърна гьона http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Аз пък съвсем отоговорно заявявам, че днес шефът има рожден ден и се напих посред бял ден в офиса с хубаво уиски. Сега ми е едно такова благо на душата..... :rolleyes:

• Автор

Аз пък съвсем отоговорно заявявам, че днес шефът има рожден ден и се напих посред бял ден в офиса с хубаво уиски. Сега ми е едно такова благо на душата..... :baby:

аз пък най-отговорно ти казвам, че с кеф щях да ти сложа един плюс за това похвално и богоугодно деяние но.............. свършили :speak:

най-накрая няма температура, оказа се, че всичо е заради два зъба :baby:

то пак като не се е и поодрискала

това просто не мога да не ви го покажа

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=GWv1n9X3Og4&feature=player_embedded

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.