Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

в този случай - момент да си отворя другата бутилка вино :cool:

Мдам, да уловим момента! аз отивам да прибера Тъп Чо и ще си сипя още една чаша вино. :)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

• Автор

леле -как може да има толкова прости хора бе ?! :cool:

жената се изгорила с вряла вода.По едната предмишница.До тук добре.Няма лошо : изгорила се, изгорила се.

Ама защото, мамка му, си сложила компрес с ракия на ръката ?!

И са българи, моля ви се, не са цигани да ги оправдаеш.....

Баси простотията.

Сега оставих едно студентче да маха мръвки от ръката и, докато банна един-двама нарушители.

ъ, какво стана с добрия стар дефламол? :)

Мдам, да уловим момента! аз отивам да прибера Тъп Чо и ще си сипя още една чаша вино. :)

аз ги ловя и ги прибирам в един буркан хихихихихихихих

ъ, какво стана с добрия стар дефламол? :clap:

Киселото зеле върши чудеса в такива случаи.

24 часа наложен с него, след което за случая правя самодивско биле от зехтин и жълт кантарион, или един немски вълшебен, прост махлем има.

аз ги ловя и ги прибирам в един буркан хихихихихихихих

мисля и аз да се пъхна в буркана вече :)

ъ, какво стана с добрия стар дефламол? :)

Дефламолът върши повече глупости, отколкото работа.

Киселото зеле върши чудеса в такива случаи.

24 часа наложен с него, след което за случая правя самодивско биле от зехтин и жълт кантарион, или един немски вълшебен, прост махлем има.

Да, но зависи от площта и степента на изгореното.

не всяко изгаряне става за твоята "рецепта", вместо кисело зеле можеш да използваш просто студена вода, а и аз го предпочитам не на ръката, ами в стомаха ми :clap:

Дефламолът върши повече глупости, отколкото работа.

Да, но зависи от площта и степента на изгореното.

не всяко изгаряне става за твоята "рецепта", вместо кисело зеле можеш да използваш просто студена вода, а и аз го предпочитам не на ръката, ами в стомаха ми :clap:

Площа не мисля, но за степента съм съгласна.

Има и друго неща, зависи организма на човека в какво здравословно състояние е.

Ако не дай Боже е диабетик или нещо друго такова - студена вода и право при теб.

Площа не мисля, но за степента съм съгласна.

Има и друго неща, зависи организма на човека в какво здравословно състояние е.

Ако не дай Боже е диабетик или нещо друго такова - студена вода и право при теб.

Ако, ако ....

Всяко Ако в нови гащи, другарко Вили, дет се вика Публикувано изображение

Нали не искаш да ти развивам лекции за изгарянията ?

Това си е цял специалност в медицината -учи се 4 години, след като завършиш медицина, станеш и хирург, та чак тогава да започнеш да разбираш изгарянията и цялостното им отражение върху организма.

Не отричам правото на всеки да си се лекува както намери за добре, разбира се.

Но после няма защо да търсите вината у лекарите, че са станали усложнения и вече няма как да се поправи това, което сте си направили, нали ?

А колкото до звъничето, моята рецепта е с лайка, равнец, жълто звъниче - заливаш ги със зехтин, и оставяш поне 2 седмици на тъмно.След това прецеждаш, поставяш отново на тъмно, и ползваш при нужда.

Трайността обаче е не повече от година, тъй че винаги си зареждай по едно бурканче, за да си имаш :clap:

леле -как може да има толкова прости хора бе ?! :cool:

жената се изгорила с вряла вода.По едната предмишница.До тук добре.Няма лошо : изгорила се, изгорила се.

Ама защото, мамка му, си сложила компрес с ракия на ръката ?!

И са българи, моля ви се, не са цигани да ги оправдаеш.....

Баси простотията.

Сега оставих едно студентче да маха мръвки от ръката и, докато банна един-двама нарушители.

Ракияя на изгорено ли лелеее

:)

Утре т.е. вече днес ще ставам рано и трябваше да си легна преди повече от час, но една темичка ме задържа и от тогава се смея.

Лягайте си и спете спокойно :P

Аз си мисля за побои ....

Лека и на теб, док!

Нали не искаш да ти развивам лекции за изгарянията ?

В никой случай :wors:

Все пак накъдето са тръгнали със здравната реформа, мисля, че малко здравни уроци за първа и втора помощ, никак няма да са ни излишни. :P

Чудя се дали би могло да има по-гадно дежурство от нощесното ? :wors:

Може, може всичко може, врагът не спи другарю :P

При мен още от щест всичко стана ясно, никакви измамни надежди нямам за деня. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Най-после се добрах до дома. Само дето нито жена има вътре, ни дете. Дано поне днес успея да се наспя, а ?

В хороскопа ми за днес пише "Намерете една голяма купа с пуканки и цял ден стойте пред телевизора. Не вършете никаква работа, днес не ви е ден." :wors:

• Автор

В хороскопа ми за днес пише "Намерете една голяма купа с пуканки и цял ден стойте пред телевизора. Не вършете никаква работа, днес не ви е ден."

:comp_virus:

пращам ти пуканки по куриер - ти си подготви купата :cant believe:

мисля си дали да не съм още по-гадна и да звънна на доктора :no-no: докато спи

да взема да си видя аз първо хороскопа и после............

Добре ще се чувствате днес, нищо няма да може да ви притесни. Е, ще има някои изненадващи неща, но т...е може само да ви забавляват, особено ако ги преживеете заедно с човек, когото обичате.

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Поспах, ама малко. Телефона, разбира се. Абе не мога да разбера тия хора - защо си мислят, че когато те са на работа трявба и всички останали да са така ?!

Че трябва да ходя на лекар..

Пък аз имам нова лична карта ;)

От тея грозните, чернобелите ли?

Още не мога да преживея регреса в документите за самоличност.

При условие, че има Цветна фотография, да ги правят черно-бели...

Е, не сме 60-те години.

От тея грозните, чернобелите ли?

Още не мога да преживея регреса в документите за самоличност.

При условие, че има Цветна фотография, да ги правят черно-бели...

Е, не сме 60-те години.

Мдам, снимката е чернобяла и учудващо на мен ми харесва / поне как съм излязла / http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Иначе, картите са не само цветни, ами направо шарени ;)

Много плашат тези понеделници, ей... А има хора /като мен/, които при разпределяне на нарядите са изтеглили ПЕТЪКА. Ами ден е - ще мине - и ще сме с още една крачка по близо до края...

Първия работен ден приключи успешно! Заслужена малка почивка, кафенце, две филийки с пастет....:baby: Май ще се наложи да жертвам танците заради английския.Той е с по-голям приоритет! Две дини няма да нося!

Пък аз имам нова лична карта :baby:

да вземеш да ме светнеш колко пари е експресната поръчка и за колко дни стават документите
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.