Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

Защо ?

Спекулата винаги води до печалба :biggrin:

Някак си прекалено оптимистично ми звучи дори и когато не иде реч за това толкова нежелано по някога действие, хм... все пак, за "мислене" ли все още става въпрос? :rolleyes:
  • Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Някак си прекалено оптимистично ми звучи дори и когато не иде реч за това толкова нежелано по някога действие, хм... все пак, за "мислене" ли все още става въпрос? :biggrin:

Разбира се :biggrin:

Дали ще е за мислене, или за продажба , Маркс едно време описва спекулата като процес в който всъщност не се генерира принадена стойност, а се отнема стойност от крайният производител. Тоест - печели посредника, и то както каза пък уважаемата другарка Emmi - "пари с няколко прима отгоре" :rolleyes:

Разбира се :)

Дали ще е за мислене, или за продажба , Маркс едно време описва спекулата като процес в който всъщност не се генерира принадена стойност, а се отнема стойност от крайният производител. Тоест - печели посредника, и то както каза пък уважаемата другарка Emmi - "пари с няколко прима отгоре" :)

Тя е скорпион и фен на брауновото движение, всичко и е позволено! :wors:

И все пак "мисленето" по някога е толкова алогично занимание, че даже и Маркс не би бил в състояние да го вкара в норми! А ако изходя от личен опит, сигурен съм даже! :)

Логиката е елемент от мисленето, но не е задължителен елемент все пак, съгласен съм. Според женската логика, например, не е важно кой е крив, кой е прав-важното е да е корав :) Това е трудно разбираемо за нас, простосмъртните мъже, но пък докато ни търпят около себе си-ние нямам нищо против това.

Ай, ай, ай... мислех си, че съм скумрия, ама поне не съм суха скумрия Публикувано изображение

Чета, чета... егати мисленето, мисля да се регна утре в НБУ, в понеделник в СУ, да ме баннат и всички останали в пръст в устата... мда, все повече ми харесва Публикувано изображение

• Автор

Логиката е елемент от мисленето, но не е задължителен елемент все пак, съгласен съм.

Според женската логика, например, не е важно кой е крив, кой е прав-важното е да е корав :laughing5:

Това е трудно разбираемо за нас, простосмъртните мъже, но пък докато ни търпят около себе си-ние нямам нищо против това.

понятието "женска логика" само по себе си е ужасяващо алогично :wors:

Разбира се :)

Дали ще е за мислене, или за продажба , Маркс едно време описва спекулата като процес в който всъщност не се генерира принадена стойност, а се отнема стойност от крайният производител. Тоест - печели посредника, и то както каза пък уважаемата другарка Emmi - "пари с няколко прима отгоре" :help:

10% :baby:

Тя е скорпион и фен на брауновото движение, всичко и е позволено! :)

И все пак "мисленето" по някога е толкова алогично занимание, че даже и Маркс не би бил в състояние да го вкара в норми! А ако изходя от личен опит, сигурен съм даже! :)

мдааа - така е. Позволено ми е всичко, което си позволявам :P

Искам да съм при Капитана, че е обещал слънчево време! В краен случай съм съгласна и при някой в Африка....

Ооооо, днес се очертава страхотен ден ! И е празника на града .. ще копунясваме цял ден .. и утре паля към Пловдив при другите по-яки купони, хихихихихи :rolleyes:

Само милото ми липсва ... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Парното си работи, обядът бе обилен, и полят с чаша хубав мавруд, време е за почивка, че довече пак ще се работи :rolleyes:

• Автор

Искам да съм при Капитана, че е обещал слънчево време!

В краен случай съм съгласна и при някой в Африка....

аз съм ти най-наблизо :clap:

имам тука едно сиренце в хладилника.............. :rolleyes:

Парното си работи, обядът бе обилен, и полят с чаша хубав мавруд, време е за почивка, че довече пак ще се работи ;)

и аз обмислям една следобедна дрямка :P

аз съм ти най-наблизо :whist:

На предложения от женски пол отказвам!:down:

• Автор

На предложения от женски пол отказвам!:down:

:whist: че и с претенции :down:

:whist: че и с претенции :down:

...че и голяма гевезана...:down:

п.п. Пека гъбки, замириса страхотно!:ass:

• Автор

...че и голяма гевезана...:whist:

п.п. Пека гъбки, замириса страхотно!:down:

аз пържих филийки за закуска, после прибирах цветята и сега мисля да си подремна. Динозаврите се изнесоха на кино /две прожекции подред - кеффф/

Гевезана я, само така. Ще и следвам редвно светлия пример. Днес по обяд масажистката такова хубаво ме направи, чеее ... От теб това с гъбите ще копи пейстна довечера. Сега още малко да поработя иии край за тази седмица. :whist:

и аз обмислям една следобедна дрямка :rolleyes:

Току-що се излюпвам точно от такава сиестичка :huh:

Много добре ми дойде -може и само за час да беше, но съм освежен.

Сега още малко да поработя иии край за тази седмица. :cool:

а,а,а ....

Никаквъ край - утре пак ще се работи.

Ама сега е време за кафенце под звуците на

Аз пък си мисля, че на световна сцена претенциите, че сме много велики, но никой не ни дава да се изявим, вече стават смешни!

Кога най-после ще пуснат парното в София???

.....

а,а,а ....

Никаквъ край - утре пак ще се работи.

Ми донякъде съм съгласна защото утре в 11 съм поканена на откриване на зъб. кабинет, после ще си доведа гости за кафе, а между другото още сутринта трябва да дойде един дърводелец да монтира ограда на градината, плотове на терасата и каубойска врата към същото място ... /всичко това против засилките на Тъ Пи/

Все пак няма да съм на работа де.

Сега си мисля само за каминката и чашата вино която оставих да подиша и приеме температурата на топлата стая.

а аз вече работя с пълна пара- двама от побой имам оттатък, и като се върнат от рентгена, вадя голямата губерка и почвам да ги кърпя :baby:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.