Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

А ако може на сутринта и мишката да я боли главата, супер... :)

Няма как да я заболи от една бира за приспиване :)

П.П: Само дано тя да не заспи, а аз да си остана буден...

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Ивсот, ценя искреността в теб също толкова колкото ценя прямотата в себе си. П.П. Подарявам ти всичките си плюсчета за празните си приказки.

А прави ли ти впечатление, че в последната година все по-малко хора коментират сериозни теми и постове? Предпочитат се писания свързани със силикона, аналния секс, педерастията, къркането, кинтите, колите и подобни такива.

Ми тука е така,и в такива моменти съм щастлива-че нямам дете-

вие не знам как ще се оправяте,ваш проблем.

Ако искам дете-няма да се роди нито тук,нито тук ще живее!

Днес няма мислители :ph34r:

Ивсот, ценя искреността в теб също толкова колкото ценя прямотата в себе си.

П.П. Подарявам ти всичките си плюсчета за празните си приказки.

Относно искреността и прямотата: Благодаря ти, взаимно е. :speak:

Относно оценяването на празните ТИ приказки - коментирах другите, а не теб.

Относно оценяването на празните НИ приказки (включае моите) - като цяло ме дразни, но това си е мой проблем. Няма логика и не би следвало да се прави. Дори помолих Док, но той продължава, може би по навик. Представяш ли си в раздел "любовни романи" да се оценяваха така другарски, както се прави тук?

Относно подаръка: Напълно безсмислен жест, който лекичко ме обижда, но предполагам, че не това е била целта ти.

ПП: Само това ли ти се откъсна от съцето? Аз съм материално момиче, дай нещо по-ценно. :ph34r:

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Относно искреността и прямотата: Благодаря ти, взаимно е. ;)

Относно оценяването на празните ТИ приказки - коментирах другите, а не теб.

Относно оценяването на празните НИ приказки (включае моите) - като цяло ме дразни, но си е мой проблем. Няма логика и не би следвало да се прави.

Дори помолих Док, но той продължава, може би по навик. Представяш ли си в раздел "любовни романи" да се оценяваха така другарски, както се прави тук?

.....

И да го молиш и да не го молиш - магарето си знае неговата :)

Логиката Ви за оценяването или не на празните приказки е непоколебима, но пък от друга страна защо изобщо я обсъждаме, при положение, че всеки от нас неведнъж е декларирал, че не му пука за нея ? Само администратора на сайта знае защо е включена и какви цели изпълнява.Ние тук не разполагаме с пълната информация за функцията и, както и кави цели се преследват с нея, така че не можем да направим репрезентативен анализ и съответно екзактно предложение за промяна.

За да можем да направим това - трябва да имаме всички данни.

Тъй че -остава ни единствено да оставим настрани този въпрос, и да се наслаждаваме на живота си, както и на виртуалното общуване.

Да, права си за снощната грозна гледка, но-когато има действие, следва равно по сила и обратно по посока противодействие.Знаеш го, нали ? Обикновенно се действа първосигнално и то не защото сме примати, ами защото ако действието се остави без последствие, след това понякога следва ново, и по-ожесточено действие.

Тук вече е тънкостта - да дозираш противодействието само толкова, че да не превиши дозата и да последва още по-голямо такова.

Знаеш и как се нарича това : "Флейм".

Неприятен е и неизтребим в интернет-пространството.Навсякъде го има.И е...забавен понякога :ph34r:

...

ПП: Само това ли ти се откъсна от съцето? Аз съм материално момиче, дай нещо по-ценно. :speak:

А, а, а, ....

Стига материализъм .Къде останаха люляковите нощи, бригадирското движение, идеалите и чувствата ?

или и ти си на принципа "никога не съм намразвала до такава степен някого, че да му върна диамантите" ? :)

Предходното е абсолютно вярно, във всичките си части (включае за диамантите). И нито ти, нито аз, чувстваме необходимст да те "поощря с награда" така да се каже, нали. Това му е хубавото - да се разбираме. Ако имах желание щях да ти противореча на мнението изказано по-рано във връзка с размислите на Сашо, но нямам - жалко.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

...... Ако имах желание щях да ти противореча на мнението изказано по-рано във връзка с размислите на Сашо, но нямам - жалко.

нищо де - другия път ;)

То така е и със секса -днес нямаш желание, но пък, стига да си ...хммм...провокирана и предразположена по подходящия начин - ще имаш :D (не че при мен е различно)

• Автор

Мисля си : Баси, колко много ми се спи А колко много не ми се спеше вчера вечерта И за лютеницата, която днес трябва да сглобя довечера, че утре вече е петък И за тъпата ни образователна система / то, не, че другите не са тъпи/ и колко неприятни могат да бъдат списъците с учебници за портомонето ми

Мисля си :

Баси, колко много ми се спи

И на мен.

А колко много не ми се спеше вчера вечерта

На мен ми се спеше и даже си легнах рано.

...че утре вече е петък

За това си мисля още от понеделник.

И за тъпата ни образователна система / то, не, че другите не са тъпи/ и колко неприятни могат да бъдат списъците с учебници за портомонето ми

За това ти съчувствам искрено.
  • Автор

И на мен.

знайш кво си мисля? За русенското варено ясно, ама кой е Праз-а :D

Утре е петък ;)

Да :snowflake:

знайш кво си мисля? За русенското варено ясно, ама кой е Праз-а ;)

К'во ти пука. Нека си дърпат плитките ! :snowflake:

Мисля си за лекета...

Ариел или Вениш да ти пратя ? ;)

искам да имам пушка под ръка и да започна наред "бърза помощ" и половината GP-та в областта :down:

И после да ме караш, да ти нося цигари в затвора. Да бе, да :P

Утре е петък :clap:

Музика за ушите ми :)

знайш кво си мисля? За русенското варено ясно, ама кой е Праз-а ;)

Мисля че Праз е обобщено понятие на всички останали

:snowflake:

За простички неща. Как музиката оказва влияние върху доброто ми настроение,как да си организирам вечерта,как да си боядисам косата.Отказвам да мисля за сериозни неща,отказвам да мрънкам,радвам се и на най-малкото,оптимистът в мен не ме напуска.

искам да имам пушка под ръка и да започна наред "бърза помощ" и половината GP-та в областта ;)

Венсеремос другарю, аз съм с теб и ще подхвана майсторите, първом тези на колите, после се прехвърляме с общи усилия на тези в строителството.

Само кажи какво стана онзи необитаем остров, прехвърлиха ли ни вече собствеността ? ;)

ако до тогава не са ме изяли осите

К'во ти пука. Нека си дърпат плитките ! :snowflake:

Цитат:

Я пущайте по нанадолното :clap:

• Автор

Венсеремос другарю, аз съм с теб и ще подхвана майсторите, първом тези на колите, после се прехвърляме с общи усилия на тези в строителството.

оп, оп, оп - какво за нас от строителството? :rolleyes:

• Автор

оффф

най-после сядам да похапна.

Днешният четвъртък просто си е ......бал мамата

на бал с мамата ли си? :rolleyes:

на бал с мамата ли си? :speak:

Направо с ляля си, чичо си, стринка си, двете баби и дядовците за капак !

Добре, че поне успях да хапна малко.

( ама този път не русенско + праз, ами винско+ зейе )

• Автор

( ама този път не русенско + праз, ами винско+ зейе )

а аз съм гладна http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.