Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

, и сега се чувствам в хармония с хлебарките :clap:

Един поздрав тогава :)

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=MTXvkWqQas8

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Мисля си за подрастващото поколение и виждам от няколко години неща, които ме втрисат и карат да се чудя какво бъдеще чака тази издухана и без това държава. Инертност, мързел, липса на грам амбиция, чудовищна меркантилност, неможене и незнание, безмълвна летаргия и безполова принадлежност... Това са част от нещата, които виждам и то не от днес. И не, не слагам всички под общ знаменател, както и не мога да се съглася, че амбициозните деца отиват навън да се реализират. Къде остана младежкия дух, жаждата за откриване на нещо ново в утрешния ден, стремежа да се събудиш и да видиш изгряващото слънце и да се зарадваш на настъпващото ново утро...защо се поддавате все повече на желанието на властимащите да убият всичко детско и младежко у вас и ако е възможно да се раждате направо 30-годишни, с бутилка гроздова в едната ръка и спринцовка в другата?!?! Оставям настрана силикона и евтиното продаване, но въпреки това не виждам нищо положително... Явно проблема е в очите и сетивата ми. Дали?!?!

Един поздрав тогава :)

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=MTXvkWqQas8

Виж са кво значи-ако ти значи имаш буболечки там у харема-да знаеш значи че аз няма да стъпвам изобщо тъй да знаеш у харема ти мда.

Та в тоя ред на мисли сътворих един Кюмюр кючек - поздрав за Доктора и успешното му прехвърляне на 1 тон кюмюр днес.

С триста лева малелеее

олекнах с триста лева малелеее

за един тон кюмюр малелеее

един тон кюмюр свалях малелеее

у мазата малелеле

чувалчетата подредих малелелеее

кат аптечка станаха малелеле

Черен и мръсен съм малелеее

ама ми топличко малелелее

Музиката-каквато ви дойде-всяка става-

пее се додето не паднете под масътъ или не дай Боже да изгорите у камината

Мисля си за подрастващото поколение и виждам от няколко години неща, които ме втрисат и карат да се чудя какво бъдеще чака тази издухана и без това държава.

Инертност, мързел, липса на грам амбиция, чудовищна меркантилност, неможене и незнание, безмълвна летаргия и безполова принадлежност...

Това са част от нещата, които виждам и то не от днес.

И не, не слагам всички под общ знаменател, както и не мога да се съглася, че амбициозните деца отиват навън да се реализират.

Къде остана младежкия дух, жаждата за откриване на нещо ново в утрешния ден, стремежа да се събудиш и да видиш изгряващото слънце и да се зарадваш на настъпващото ново утро...защо се поддавате все повече на желанието на властимащите да убият всичко детско и младежко у вас и ако е възможно да се раждате направо 30-годишни, с бутилка гроздова в едната ръка и спринцовка в другата?!?!

Оставям настрана силикона и евтиното продаване, но въпреки това не виждам нищо положително...

Явно проблема е в очите и сетивата ми.

Дали?!?!

Там е със сигурност, защото очевидно страдаме от една и съща болест с теб.

Там е със сигурност, защото очевидно страдаме от една и съща болест с теб.

Ок.

Приемам, че аз съм крив.

А прави ли ти впечатление, че в последната година все по-малко хора коментират сериозни теми и постове? Предпочитат се писания свързани със силикона, аналния секс, педерастията, къркането, кинтите, колите и подобни такива.

И другото (което пак е плод на моята фантазия и изкривени сетива) което няма как да отмина и си мисля, че е елементарно...

Преди година-две в тема с поздрав за нечий рожден ден се изреждаха поне 20-30 души да поздравят рожденика, без значение познават ли го или не, дали е момче или момиче, дали е манекенка или клошар...

А сега гледай там - ако 10 души измъцат по едно елементарно ЧРД е постижение.

Всъщност няма значение.

Пиша си ей така, за да се правя на интересен и да ме забележат...

Мдам, така беше .... както и други неща...

Ок.

Всъщност няма значение.

Всъщност има значение, но хората са устроени така, че се страхуват да кажат серозните неща на глас. Могат и да се чуят и да е нужно да се стигне до замисляне. Хубаво е да се правиш, че не забелязваш. Удобно е. Нека някой друг да каже това, което си мислиш.

Знам , че не ме , но , според мен нещата стоят така Откакто преместихте поздравите, има спад , защото никой не си прави труда да влиза в друг раздел Хората все по малко коментират , защото са впримчени от начини за оцеляване или от хора , които стоят на едно място и се възмущават, че другите не щат В празни приказки мирише на праз и русенско варено

Ок.

Приемам, че аз съм крив.

А прави ли ти впечатление, че в последната година все по-малко хора коментират сериозни теми и постове? Предпочитат се писания свързани със силикона, аналния секс, педерастията, къркането, кинтите, колите и подобни такива.

И другото (което пак е плод на моята фантазия и изкривени сетива) което няма как да отмина и си мисля, че е елементарно...

Преди година-две в тема с поздрав за нечий рожден ден се изреждаха поне 20-30 души да поздравят рожденика, без значение познават ли го или не, дали е момче или момиче, дали е манекенка или клошар...

А сега гледай там - ако 10 души измъцат по едно елементарно ЧРД е постижение.

Всъщност няма значение.

Прави ми , разбира се, но това не е от сега.Тази тенденция я наблюдавам от около година, и то не само тук.Ти си дърт пръч в дир-а, и предполагам ,че и там се наблюдава същото нещо ?

Обяснявам си тенденцията по следния начин - вече форумите няма монопол над времето на потребителите си, както беше преди време.

примери :

1.)Новини и сериозни теми : преди време влизаш сутрин във форума, за да прочетеш новината, за да я коментираш, да си свериш мението с това на други хора, които уважаваш, както и те да чуят твоето.нямаше къде другаде да го направиш.

Сега : новините мога тда се коментират в а.)новинарските сайтове;б.)страниците на естниците, телевизите в.)социалните мрежи като фейсбук; г.)блоговете

2.)Софтуер и хардуер : преди време на пръсти се брояха форуми с такава тематика, където можеше да зададеш върпос и да ти се отговори на български, разбрано и точно.

3.)Сега : всеки браузер си има страница, със форум на български, Майкрософт направиха всичко на български , само влизаш и четеш това, което ти трябва, отделно в Българското интернет пространсктво има всякакви подобни неща (например форума на Win7).

4.)Празните приказки , поздравите, забавленията, игрите - появи се Фейсбук, и вече правиш всичко това там.Много ясно, че като се изпразниш един път на едното място 9 във ФБ,) няма да дойдеш и тук да се изпразниш.И обратното, ако ме разбираш.

5.)Секса - е тук вече всичко е ясно.човек, който е минал през ФБ да напише къде се почесал сутринта, и е дошъл тук, а няма какво да каже по темата за здравопазването или за поредната катастрофа , сяда и пише за секса, защото само то това разбира достатъчно добре, че да си дава мнението.

Абе -ей такива работи ми се въртят из тъпата тиква понякога.

....

В празни приказки мирише на праз и русенско варено

Нещо против русенското варено ли чувам ? :)

Между другото, появявай се по-честичко.

Я съм проС чиляк, пардон магаре, ям праз, уригвам се на праз, пърдя на праз.На какво искаш да мирише ?Айде, ще смяна праз с ряпа.Заради тебе.

А ако идваш по-често, моше и на "Шанел 5" да замирише, а може и на друго.

Защо се срамиш да идваш ?

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Що така? Да не си се изпуснала нещо?! :baby:

Сигурно си прав, знам ли...

Това обаче не ни оправдава и може да влезе човек два пъти в седмицата в някой сайта, но да се държи нормално.

Тъпото е обаче, че все повече хора не виждат смисъл в нормалното общуване с хората, а гледат да блеснат с нещо оргинално, да бъдат харесани, запомнени и сваляни (не от стола, а от противоположния пол, разбира се) и вместо едно елементарно "Добър ден" като поздрав се появяват псувни и хамалогии с цел самодоказване. (примерно)

Всъщност има значение, но хората са устроени така, че се страхуват да кажат серозните неща на глас. Могат и да се чуят и да е нужно да се стигне до замисляне. Хубаво е да се правиш, че не забелязваш. Удобно е. Нека някой друг да каже това, което си мислиш.

Да, така е.

Затова разните му днешни политици (няма да споменавам имена и абревиатури) жънат такъв успех сред простолюдието.

Прави ми , разбира се, но това не е от сега.Тази тенденция я наблюдавам от около година, и то не само тук.Ти си дърт пръч в дир-а, и предполагам ,че и там се наблюдава същото нещо ?

Обяснявам си тенденцията по следния начин - вече форумите няма монопол над времето на потребителите си, както беше преди време.

примери :

1.)Новини и сериозни теми : преди време влизаш сутрин във форума, за да прочетеш новината, за да я коментираш, да си свериш мението с това на други хора, които уважаваш, както и те да чуят твоето.нямаше къде другаде да го направиш.

Сега : новините мога тда се коментират в а.)новинарските сайтове;б.)страниците на естниците, телевизите в.)социалните мрежи като фейсбук; г.)блоговете

2.)Софтуер и хардуер : преди време на пръсти се брояха форуми с такава тематика, където можеше да зададеш върпос и да ти се отговори на български, разбрано и точно.

3.)Сега : всеки браузер си има страница, със форум на български, Майкрософт направиха всичко на български , само влизаш и четеш това, което ти трябва, отделно в Българското интернет пространсктво има всякакви подобни неща (например форума на Win7).

4.)Празните приказки , поздравите, забавленията, игрите - появи се Фейсбук, и вече правиш всичко това там.Много ясно, че като се изпразниш един път на едното място 9 във ФБ,) няма да дойдеш и тук да се изпразниш.И обратното, ако ме разбираш.

5.)Секса - е тук вече всичко е ясно.човек, който е минал през ФБ да напише къде се почесал сутринта, и е дошъл тук, а няма какво да каже по темата за здравопазването или за поредната катастрофа , сяда и пише за секса, защото само то това разбира достатъчно добре, че да си дава мнението.

Нещо против русенското варено ли чувам ? :baby:

Я съм проС чиляк, пардон магаре, ям праз, уригвам се на праз, пърдя на праз.На какво искаш да мирише ?Айде, ще смяна праз с ряпа.Заради тебе.

Не ти ли писна от посредствеността, която се насажда отвсякъде На теб точно ти се чудя , ти имаш..

Лека нощ

Знам , че не ме , но , според мен нещата стоят така

Откакто преместихте поздравите, има спад , защото никой не си прави труда да влиза в друг раздел

Хората все по малко коментират , защото са впримчени от начини за оцеляване или от хора , които стоят на едно място и се възмущават, че другите не щат

Като изключа последното изречение, което е обидно и считам за проява на ненужна грубост, с останалото съм съгласна.

Що така? Да не си се изпуснала нещо?! :baby:

А това е по-обидно и проява на още една ненужна грубост. Смущава ме, че се подкрепя. Мисля си, че така както в празни приказки не се отчитаха броя на постовете - така празни би следвало да са плюсовете/минусите.

Нещо против русенското варено ли чувам ? :eek:

Защо не можем да отминем с презрение или да убием човека изрекъл глупост с мълчание?

ПП: Нещо дзен го давам в последните месеци. :baby:

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Точно това е хубавото на интернет-форумите, защото не виждаш опонента си очи в очи, както и не си с инстинското име, че да ти търсят отговорност за думите.И това тушира ефекта на щрауса, който си описала :baby:

И да, работи - навсякъде интернет ври и кипи от мнения. Блогове, новинарски сайтове, Фейсбук , форуми - навякъде се казва собственото мнение без опсаност да ти почука ГДБОП на вратата.

Това обаче не ни оправдава и може да влезе човек два пъти в седмицата в някой сайта, но да се държи нормално.

Тъпото е обаче, че все повече хора не виждат смисъл в нормалното общуване с хората, а гледат да блеснат с нещо оргинално, да бъдат харесани, запомнени и сваляни (не от стола, а от противоположния пол, разбира се) и вместо едно елементарно "Добър ден" като поздрав се появяват псувни и хамалогии с цел самодоказване. (примерно)

Да, така е.

Затова разните му днешни политици (няма да споменавам имена и абревиатури) жънат такъв успех сред простолюдието.

А, това е явление от факта, че повечето от тези, които ти казваха "Добро утро" вече са прекалено заети в реалния живот, а в интернет посещават вече не 6-6 сайта, а само един, набързо.Примерно-влиза във ФБ, пише "добро утро", праща няколко честитки за рожденни дни и излиза.няма време да влезе и в нашия форум, или в някой друг, за да напише същите неща.

Другите....другите ми позволи да не коментирам, защото ще си разваля храносмилането, а мисля да си лягам след малко, че утре съм на работа, баси.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Да, така е.

Абсолютно съм против псувни и хамалогии, особено с цел самодоказване и винаги съм си мислела, че всъщност духовно импотентните хора се доказват по този начин. А за другото, което пишеш - то май така е заложено в човека - всеки се мисли за единствен и неповторим и това е така разбира се, но освен това всеки си мисли и че без него света няма да се върти. Но... трябва да си и малко снизходителен. Има и добронамерени хора, които от време на време истерясват и тук си намират някакъв отдушник. Не всеки го прави с цел да блесне или поне аз така си мисля. Всеки си има свой ад и не знаеш какво му е в душичката и може пък просто да идва тук, за да изкрещи до минаващия влак, за да не се чуе страданието му в реалния свят. Ако това не пречи на другите, всеки може да си си свети и да се самоотразява - какво пък.

А относно политиците - те жънат успех в простолюдието, но винаги съм си мислела, че човек, който посочва проблема, трябва да посочи и пътя за разрешението му. Или поне да се опита да посочи своето мнение за намиране на пътя за разрешението му. Иначе как ще стигнем до храма?

Най-смешно ми става, като видя някой да се оплаква какъв купон бил навремето тук, а сега какво било умряло, и как еди кой си бил виновен. Замислете се малко и може би ще проумеете, че всичко се променя и се развива...

Най-смешно ми става, като видя някой да се оплаква какъв купон бил навремето тук, а сега какво било умряло, и как еди кой си бил виновен.

Замислете се малко и може би ще проумеете, че всичко се променя и се развива...

Най-смешно ми става... когато ме гъделичкат. :baby:

И точно ти ли го казваш и и моля те за едно уточнение , но за това на лични Нещатата трябва да се казват в прав текст поне тук Има бутончета Това за whiteHart

Редактирано от vivilon (преглед на промените)

Нещо не ми стана ясно... Да, пиши на лични, ако имаш някакви въпроси.

Мисля си, че и на мен ми се случи да ми се отплесне мишката върху минуса. :)

Мисля си, че и на мен ми се случи да ми се отплесне мишката върху минуса. :)

Така ще кажеш... Много отплесната тая мишка уе... :)

Така ще кажеш... Много отплесната тая мишка уе... :)

Много...Нямах намерение да оценявам мнението изобщо, но уви...аз пия бира, а мишката я хваща :)

Много...Нямах намерение да оценявам мнението изобщо, но уви...аз пия бира, а мишката я хваща :)

А ако може на сутринта и мишката да я боли главата, супер... :)
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.