Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

При положение, че я помолих да ми прати един буркан като споменах, че ще си платя куриера!:mad:

Вил, ние отдамна се храним, цялото училище, и сутрин, и на обед!

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

При положение, че я помолих да ми прати един буркан като споменах, че ще си платя куриера!:mad:

А ти кога ще пратиш адрес, ам ?

Бе при нас е сложно, уч. столове са складове за дърваи какво ли още не, парите не бяха пристигнали и въобщее пълен батал.

Всичко това е в моя полза, но все пак се дразня и то много ...

Храните се на училище ?! Ние пък си носим от дома .Ядат само тия , дето ходят на занималня, и то родителите ако дадат пари.

Храните се на училище ?!

Да, при това напълно безплатно за децата, които пътуват! Сутрешната закуска е безплатна за всички! Имаме компове във всяка стая с нет, имаме две големи плазми и куп други екстри! Като за селско училище сме №1!

Айде, включвам на два гигахерца и потеглям!

Хубав ден!

Храните се на училище ?!

Ние пък си носим от дома .Ядат само тия , дето ходят на занималня, и то родителите ако дадат пари.

То и при нас е така 50:50 - у-ще : родители и то само са децата от занималнята.

Очаквам желаещите от по-горните класове.

Моята цена е два лева готвено, десерт, хляб, прибори, опаковка, доставка.

Хубав ден!

И аз изчезвам хубав и от мен за всички! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

изчезвайте, изчезвайте -аз имам още половин час да ми дойде смяната, смятам пък да се прибирам в къщи да поспя блажено :mad:

За ароматното кафе, за очакващата приятна компания, за лошото време, за хубавата музика

Мисля си, че няма такова гнусно време. Началото на октомври е - вместо да е топло и да ходим по къси ръкави, навън е студ, дъжд и вятър...

Мисля си, че няма такова гнусно време. Началото на октомври е - вместо да е топло и да ходим по къси ръкави, навън е студ, дъжд и вятър...

временцето си е много добро -само да се прибера в къщи и да си легна на жегата, ще видиш как ще си спя до обяд чак :)

Айде стига кафета и приказки. На работа. Бате Б. трябва да поразгледа някой и друг форум, за да види как работят чиновниците му. :)

• Автор

При положение, че я помолих да ми прати един буркан като споменах, че ще си платя куриера!:P

Къде да ти го пратя? Провадия, на площада, за шматкестата Бели? хихиххихи Дай точни координати, че до петък ще е готова. Лимитирана серия :)

Отвратително е http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Отвратително е http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

А вие каква работа имате навънка? Стига сте се оплаквали. :P Временцето си е направо идеално... за дрямка вкъщи, прекъсвана четене на книжка, гледане на някое сериалче или писане по форуми. :P Тренирам мързелуване. Правя го вече трети ден и ставам все по-добра. :)
  • Автор

А вие каква работа имате навънка? Стига сте се оплаквали. :P Временцето си е направо идеално... за дрямка вкъщи, прекъсвана четене на книжка, гледане на някое сериалче или писане по форуми. :P Тренирам мързелуване. Правя го вече трети ден и ставам все по-добра. :)

гаднярка :P

п.п. Моята цел за днес е да не излизам от офиса докато не стане пет часа и да си тръгна към вкъщи. Обаче. Трябва да платя тока /няма как/.

Мисълта, която ме крепи днес е вечерната сбирка в моята кухня на тема: спагети с морски дарове и много чаши вино.

Опитвам се да мисля за хубави неща,ама нещо не се получава... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

няма хубави неща в сряда. Купи си шоколад.

гаднярка :P

Признавам се за виновна :)

Купи си шоколад.

Дам, забравих да спомена, че излапах за закуска един шоколад... и сега търпеливо чакам да ми избият пъпки. :P
  • Автор

Признавам се за виновна :P

Дам, забравих да спомена, че излапах за закуска един шоколад... и сега търпеливо чакам да ми избият пъпки. :P

поне два ти трябват за пъпки :)

Срядата ми стъпи на главата. Очертава се невероятно гаден ден... :)

А вие каква работа имате навънка? Стига сте се оплаквали. :P Временцето си е направо идеално... за дрямка вкъщи, прекъсвана четене на книжка, гледане на някое сериалче или писане по форуми. :) Тренирам мързелуване. Правя го вече трети ден и ставам все по-добра. :whist:

с това ще се занимавам и аз днес ( като изключим 1 тон кюмюр, който ще дойде по обяд, и който ще трябва да настаня в мазата, но това си е чист фитнес)

Очвидно сме яхнали едно магаре с теб да яздим :blink:

Че ми е студено http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif и с какъв акъл съм по къс ръкав :blink:

аз също съм по къс ръкав, ама да ми е студено ?

неее - даже ми е жега :whist: и смятам да отида да позатворя малко парното, че ще се сваря

• Автор

Такаммм, в понеделник ще имам по нова лична карта от новата :whist:

уреждачка

А вие каква работа имате навънка? Стига сте се оплаквали. :P Временцето си е направо идеално... за дрямка вкъщи, прекъсвана четене на книжка, гледане на някое сериалче или писане по форуми. :) Тренирам мързелуване. Правя го вече трети ден и ставам все по-добра. :)

A аз го тренирам отдавна :P

Само дето другата седмица ще го прекратя :whist::blink::blink:

Такаммм, в понеделник ще имам по нова лична карта от новата :blink:

Аз си взех моите миналата седмица. На черно-бялата снимка изглеждам с посинени очи. :boxing8:

подремнах малко, и се псувам, че не си изключих телефона. да бъде трижди проклет тоя, който го е измислил

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.