Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

Дават някъв ходжа и разказва какви магии могат да правят на хората :huh:

УЖАС, УЖАС!!! :down:

Дам, чувала съм и аз страхотии разни..
  • Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Хубаво е да си поспиш, а ? :cool:

Ъхъъъммм ... и с втората чашка1 горещо, ароматно кафенце да закусиш, след което да се изтегнеш на диванчето и пак да подремнеш.

Честита неделеля другари :)

Утре заминавам хора .. :) Ще се видим в края на седмицата сигурно. Жалко, че няма да имам нет в общежитието, ще ми липсва много форума... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

И ние те обичаме, нема се пуашиш наблизо сме http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Кофти е да си празнувал до 5:30, да си легнеш в 6:00 и в 7:45 да те събуди полиция с думкане по вратата, понеже през паркинга на който си паркирал, щял да минава маратон....Полицейската двойка (в Германия класиката е мъж и жена) ти обяснява най-вежливо, че ако не си преместиш автомобила, той ще бъде вдигнат с паяк и за услугата ще е нужно да си платиш глоба от 200 евро...Е как да не го премести човек...Ако знаеха, че до последно съм пил, преди да си легна, щяха да ми вземат книжката...мда, това щеше да е върха на сладоледа... Сега отново си лягам и мисля да поспя още 6-7 часа...

Кофти е да си празнувал до 5:30, да си легнеш в 6:00 и в 7:45 да те събуди полиция с думкане по вратата, понеже през паркинга на който си паркирал, щял да минава маратон....Полицейската двойка (в Германия класиката е мъж и жена) ти обяснява най-вежливо, че ако не си преместиш автомобила, той ще бъде вдигнат с паяк и за услугата ще е нужно да си платиш глоба от 200 евро...Е как да не го премести човек...Ако знаеха, че до последно съм пил, преди да си легна, щяха да ми вземат книжката...мда, това щеше да е върха на сладоледа... Сега отново си лягам и мисля да поспя още 6-7 часа...

Значи сме нещо като братя по оръжие, с разликата, че тук към 8 и нещо се чу едно канго, което се разхожда нанякъде из стените (или пода). 2-3 минути и таман се надигах да туря едни къси гащи и да ида да му навръ кангото в...в ухото и той пък взе, че спря. Почудих се дали не съм поръчвал събуждане, но не се сетих (то в кухата ми проста тиква кви мисли лъжа и аз, че съм имал по това време...), а и добре, че нито малката, нито голямата се разбудиха.

В общи линии ми се размина едно тропане от полиция на вратата, но при мен нямаше да е възпитано определено и надали щяха да са мъж и жена. Друг е въпроса кога щяха да го открият оня, прободен с кангото и закарфичен към стената, която е тръгнал да ремонтира в неделя сутрин в 8 часа.

А бе ще я купя аз тая къща в Лондон и ще ми хванат опинците всички тапанари в тая скапана и недоклатена държава, баси... Публикувано изображение

ти до 5 и поливина, аз до 3 :bubblegum:

поне събуждането ми не беше като твоето или като на algor, ами просто малкото ми пуйче се намъкна при мен и разтърсвайки ме с дрезгав глас проговор :

"Тате, тате, ставай бе !Гладна съм "

И съответно моето боди, въпреки простестите на старите му кокали, трябваше да се измъке изпод юргана и да направи закуска, чай, кафе и т.н.

Сега седя и се наслаждавам на главоболието си.

....

А бе ще я купя аз тая къща в Лондон и ще ми хванат опинците всички тапанари в тая скапана и недоклатена държава, баси... Публикувано изображение

купи я, премести се, дак си адреса, а след година-две ще дойда да ти стана комшия, и съитветно ще подхвана ремонт :cant believe:

Сега седя и се наслаждавам на главоболието си.

А бе Док, все се каня да те питам що като пиеш и в 98% от пиенето ти те боли глава след тва?

Мен глАва ме бОли само га я удАрим, баси, па ако ще и кило и две да се изпие.

Те тва исках да те питам. Ако не можеш да пиеш дай да взема да те понауча, ама уроците ми, знаеш, са качествени и не знам можеш ли да си ги позволиш. Публикувано изображение

Иначе за ремонта няма да чакаме толкова дълго, а ще те викам още като я взема. Ама глей само да ми измрънкаш нещо от сорта на "Не мога сега да изляза отпуска" или нещо друго - щи скъсам тиквата да знайш.

Публикувано изображение

Мисля си как да си застопоря обратно огледалото и дали ще ми трябва специален инструмент :bubblegum:

а и добре, че нито малката, нито голямата се разбудиха.

Не лъжи хората, бейби..можеше ли да не се разбудя след всичкото това псуване по съседите :cant believe:

Дали съм единствения глупак, който работи в неделя? :yanim:

Новата седмица ще бъде и дълга и тежка...

но за сметка на това със сигурност ще е и продължителна, а ?

Тя ще си каже, още след няколко часа ще и проличи проклетията. :nono:

мхм - ще видим.

Утре ще съм цял ден дежурен, тъй че ще си проличи, мисля аз.

• Автор

оооо, шматки, как сме?

оооо, шматки, как сме?

Тръпнещи в очакване ...

Мисля и аз да се отдам на Дейзъл Уошингтън да ме приспи, че не остана време.

• Автор

Тръпнещи в очакване ...

голяма глупост направих - хванах се да правя лютеница :nono:

голяма глупост направих - хванах се да правя лютеница :P

:nono:

Споко, утре понеделникът всички ни ще направи на лютеница...

Ахам :)

Мнгоо ме дразнят обаче тия реклами, но пък докато те вървят на ТВ, мога да ви надглеждам какво правите

голяма глупост направих - хванах се да правя лютеница :P

тази сутрин точно това папкахме с малкото пуйче :nono: филийки, намазани с масло, лютеница и прясно сиренце, чай от мента и лайка, с много мед :)

голяма глупост направих - хванах се да правя лютеница :nono:

Уауу верно ли бе ?!

Не е глупост, малко зар, но за това пък цяла зима няма да сестресираш като мен.

Вчера като видях и то в кауфланд цената на двете любими марки лютеници се изприщих.

На Дензъл и аз бих се отдала да ме приспи :nono:

голяма глупост направих - хванах се да правя лютеница

:):PПрати едно бурканче, ще си платя....куриера...:)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.