Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

Мисля си, че за пръв и последен път си сложих изкуствени нокти..

Сега се сещам, че можеше да сбъдна една моя еротична фантазия да ги забия в нечий гръб и после да се наслаждавам на белезите ама вече е късно, тюх

Хихихихх не е късно бе, има един друг метод - моята маникюриска отдавна го прави, нещо ти наставят ноктите и после веднъж в месеца ходиш само на потдръжка.

Аз пък имам среща на ракиджийницата.

Оставям материала и дървата, сменяме колите с малкия принц и отивам да се трудя. :yanim:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

• Автор

Хихихихх не е късно бе, има един друг метод - моята маникюриска отдавна го прави, нещо ти наставят ноктите и после веднъж в месеца ходиш само на потдръжка.

Аз пък имам среща на ракиджийницата.

Оставям материала и дървата, сменяме колите с малкия принц и отивам да се трудя. :wors:

Баси готиното - среща на ракиджийницата :yanim:

аз изпратих големия динозавър на туризъм, снабден с ен броя принцеси със сирене, фотоапарат/събахлем у шест часъ одих да го земам от офиса, баси/ фафлички и други необходими за един туризъм тинтири минтири.

Вчера нещо съм объркала и се оказа, че концерта е на 4-ти и се наложи да се паркираме в едно кръчме на винце и панирани сиренца. Човек един път да реши, че иска култура и то........... пак у кръчмата.

След вчерашния масаж държа да отбележа, че се чувствам много много добре и след малко/в момента съставям списък/ тръгвам на лов за учебници, анцузи, тениски и др. необходимо-присъщи за един уважаващ себе си динозавър джинджифички.

Нищо не може да се сравни с вкуса на сутрешното кафе, което си пиеш сама в приятната тишина на хубавата си къща. Е, може би освен кафето, което пиеш след сутрешен секс ........ :yanim:

тръгвам на лов за учебници, анцузи, тениски и др. необходимо-присъщи за един уважаващ себе си динозавър джинджифички.

Трябват ни само подвързии, и да направим заявка за учебни тетрадки!

Майка ми има утре РД! Иска ново перде! Един тур и по магазините ще се прави!

• Автор

Трябват ни само подвързии, и да направим заявка за учебни тетрадки!

Майка ми има утре РД! Иска ново перде! Един тур и по магазините ще се прави!

аз съм метнала очо на едно перде за Сандрината стая :whist: за 50кинта ще ми излезе с ушиването :whist:

Аз в момента си обмислям маршрута :baby:

за 50кинта ще ми излезе с ушиването :whist:

И моето го шиха за толкоз пари!

Ако ти кажа, че живее в панелка, където прозорците са по 4 метра, което автоматично означава, че трябва да купя най-малко 6 метра!:whist:

• Автор

И моето го шиха за толкоз пари!

Ако ти кажа, че живее в панелка, където прозорците са по 4 метра, което автоматично означава, че трябва да купя най-малко 6 метра!:whist:

мдааа, там стените са по стандарт 3 метра.

Баси готиното - среща на ракиджийницата :whist:

аз изпратих големия динозавър на туризъм, снабден с ен броя принцеси със сирене, фотоапарат/събахлем у шест часъ одих да го земам от офиса, баси/ фафлички и други необходими за един туризъм тинтири минтири.

Вчера нещо съм объркала и се оказа, че концерта е на 4-ти и се наложи да се паркираме в едно кръчме на винце и панирани сиренца. Човек един път да реши, че иска култура и то........... пак у кръчмата.

След вчерашния масаж държа да отбележа, че се чувствам много много добре и след малко/в момента съставям списък/ тръгвам на лов за учебници, анцузи, тениски и др. необходимо-присъщи за един уважаващ себе си динозавър джинджифички.

Нищо не може да се сравни с вкуса на сутрешното кафе, което си пиеш сама в приятната тишина на хубавата си къща. Е, може би освен кафето, което пиеш след сутрешен секс ........ :whist:

Мдамммм ... съдържателя на ракиджийницата е пич отвсякъде с две виши образования, специализирал и работил в чужбина, хубав, добре сложен, чист мъж ухаещ на мъдрост.

С удоволствие бих пила чаша вино на сладка приказка с него.

Сега отивам пак да ремонтирам оная шаврантия снежана. Ще се видим след обяд ако сте се върнали от пазаря. :baby:

• Автор

Мдамммм ... съдържателя на ракиджийницата е пич отвсякъде с две виши образования, специализирал и работил в чужбина, хубав, добре сложен, чист мъж ухаещ на мъдрост.

С удоволствие бих пила чаша вино на сладка приказка с него.

Сега отивам пак да ремонтирам оная шаврантия снежана. Ще се видим след обяд ако сте се върнали от пазаря. :whist:

ох, ох, ох........... говори ми, говори ми..... Или направо ме заведи :whist:

чист мъж ухаещ на мъдрост.

Това е страхотно...Щот по мойте наблюдения : Или е мъдър, но не е чист, или е чист, но не е мъдър!

Или направо ме заведи

Беееее, да дава адреса!

Отдавна не бях влизала тук :angel19:

• Автор

Хубаво е да си поспиш, а ? :rolleyes:

мдааааааааааааааа :rolleyes:

Цял ден спане, мързел, четене на книга, слушане на музика, а сега ще си изгледам и един мач... Ей на тва му се вика почивка. :rolleyes:

а сега ще си изгледам и един мач...

Съндърланд-Манчестър Юнайтед? Мина ли закъснението от 20 мин?Наводнение от спукана тръба?

след малко ще трябва да паля барбекюто, че ме чакат две тарелки кебапчета, и две с кърначета "стара планина" :baby: Ракията се изстудявя успешно "Мавруд" купих, кока-кола купих, фанта, спрайт и Швпс-битер лимон" тоже купих :beer: Сега остава да си натъпча здраво една лула и да заповам приготовленията, че гостите ще дойдат към 7 :mad: Да пия тази вечер и заради вас ? :baby:

Съндърланд-Манчестър Юнайтед? Мина ли закъснението от 20 мин?Наводнение от спукана тръба?

Тотнъм - Астън Вила.

Тотнъм - Астън Вила.

В паузата бягам за бира!

след малко ще трябва да паля барбекюто, че ме чакат две тарелки кебапчета, и две с кърначета "стара планина" :beer:

Ракията се изстудявя успешно

"Мавруд" купих, кока-кола купих, фанта, спрайт и Швпс-битер лимон" тоже купих :mad:

Сега остава да си натъпча здраво една лула и да заповам приготовленията, че гостите ще дойдат към 7 ;)

Да пия тази вечер и заради вас ? :baby:

Пий, пий, утре нали пак тук ще се оплакваш от махмурлука - на твоите момичета - пий по едно и за тях тази вечер. :baby:

Утре заминавам хора .. :baby: Ще се видим в края на седмицата сигурно. Жалко, че няма да имам нет в общежитието, ще ми липсва много форума... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• Автор

Утре заминавам хора .. :) Ще се видим в края на седмицата сигурно. Жалко, че няма да имам нет в общежитието, ще ми липсва много форума... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

това са рисковете на общежитията :P

аре, че ще ти проверяваме лекциите :)

Да пия тази вечер и заради вас ? :cool:

а, нидей - аз ще се справя :)

Още една тежка работна седмица отмина...чувствам се като пребит,вече кашлям като дърто магаре - настинката се разви много (на медицински език изразено)- положително. Днес съм канен отново на двоен рожден ден...какво да се прави...ще мъча вируса с алкохол...дано само да не му хареса, понеже усещам, че е голям тарикат...През седмицата нямам време да си покажа носа по заведенията...няма време за катерички :( Но стига съм се хвалил, Наздраве!

• Автор

ами то затова ти се развива вируса - липсата на катерички му се отразява положително :(

Някой гледа ли горещо по НТВ? :sobbing:

wtf ... :sobbing:

Не, за какво става въпрос?
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.