Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

Днес е петък, утре шестък, другиден седмък. Едни ще пият, други ще ги возят. И те ще пият, ама ВУДЪ. Такъв е живота.....

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

• Автор

направих експертизата. наслаждавам се на едно прекрасно главоболие и само мисълта за масажа в четири и половина и концерта на Хилда Казасян в шест довечера ме крепят :)

Мисля си за многото проблеми на хората около нас. Как ги показват, натъртвят. А ние не говорим за нашите проблеми и те си мислят, че нямаме такива :)

И аз си имам проблеми и въобще не ми се говори за тях. Знаех си, че петъкът се познава по сутринта :) Добре, че прочетох една хубава приказка и че поне е петък / макар и гаден /

Тъкмо си мислех, че са спрели тока на Гражданска защита. Егати голямата пауза. До сега да са ни изпоразстреляли :)

• Автор

омалях да ги слушам :)

А сега каква хубава тишина е :)

Можеше поне някой виц да разкажат, да не е толкова тягостно... "Внимание, внимание! Вървели си Мечо Пух и Прасчо..." :)

• Автор

... и Прасчо казал: - Мечо, къде отиваме? Мечо отговорил: - Да колим прасето. - Аааааааааа, аз няма да дойда - казал Прасчо - Абе, кой те пита, бе! Я, марш напред!

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Не е баш виц, по скоро смешка. 7 признака,че героите от Мечо Пух употребяват забранени вещества : 1)На магарето Йори не му пука за нищо , реакциите му са забавени и демонстрира силна липса на мотивация . . Марихуана ! 2)Прасчо се бои от всеки, и страда от мания за преследване . . Гъби ! 3)Зайо си бута носа навсякъде, от всичко има нужда . . Кокаин ! 4)Тигър не може да стои спокойно на едно място,постоянно скача и вика, никога не се уморява . . Екстази ! 5)Кристофър Робин може да разговаря с животните . . Халюциногени ! 6) Мечо Пух обича сладкото, и има наистина безгранична фантазия . . LSD ! 7)Бухълът винаги се притича на помощ на всеки, който има проблеми . . Дилър !

... и Прасчо казал:

- Мечо, къде отиваме?

Мечо отговорил:

- Да колим прасето.

- Аааааааааа, аз няма да дойда - казал Прасчо

- Абе, кой те пита, бе! Я, марш напред!

... Срещнали се Мечо Пух и Прасчо.

- Прасчо, знам какво ще станеш като пораснеш!

- Сериозно? Сигурно си ми чел хороскопа?

- Не, четох една готварска книга…. :rolleyes:

Приказки, приказки .. добре де, като прочетох интерпретацията за Пух и Прасчо се сетих за една друга приказка.

Хайде от мен да мине ще ви разкажа част от нея. :rolleyes:

... Поляна. Под едно голямо дърво се е изтегнал вълк. Метнал крак върху крак унесено дъвче една тревичка и наблюдава безучасно как една съвестна и упорита мравка се опитва да замъкне до мравуняка си някаква сламка ... Топличко ... Тихо.

... Шумолене ... Някакво движещо се петно разплисква пейзажа ...

ЗАЕК.

... Две много щръкнали уши иззад чифт боксови ръкавици ...

- Ставай, Вълк! Ще се бием!

- О, Зайо! Ето ти един морков ...

- Ставай, страхливец!

- А! Тука има и една зелка ... Заповядай Зайо!

- От днес съм на авегетарианска* диета! Смятам да започна с Вълчо ...

Зайо е много сериозно решен да изпълни заканата си ... Засилва се и нанася удар - убийствено силен ...

Вълкът помръдва ... Леко извръща глава ... , за да го вижда ...

"ИНТЕРЕСЕН ЗАЕК!"

Ушите на заека вече не са така щръкнали. Зайо чака! Нищо! Ушите му вече съвсем не са щръкнали. Продължава да чака. Нищичко ... Ни-щич-ко ...

Едното му ухо като че ли започва да се изправя ...

Зайо повтаря удара. И пак. И пак ... Кеф!

(Дум - дум - дум ...)

Гъделът става вече досаден за вълка. Вдига ръка ...

С два пръста хваща заека за онова, по-щръкналото ухо и го пуска в страни ... Случайно до моркова и зелката ...

Зайо е адски изморен от боя, който метна на онова голямо, сиво, проскубано нещо. Доволен и много гладен започва да хрупа ... морков!

Приказка разказана от едно много малко момиче

успях да се измъкна от лекциите :yanim: време е за релакс, а довечера, разбира се - за контейл :baby:

хммм измъквач такъв :rolleyes::P

аз колко нерви потроших сэъс снежанка днес, че ми идеше по едно време да удуша първия срещнат :yanim:

хммм измъквач такъв :rolleyes::baby:

аз колко нерви потроших сэъс снежанка днес, че ми идеше по едно време да удуша първия срещнат :yanim:

Виж "снежанката" в lunch break-а , си беше добра.

Същото мога да потвърдя за пилешките флейки, и десерта, който представляваше сладолед , посипан с някакви неидентифицирани от мен нещица :yanim:

• Автор

Виж "снежанката" в lunch break-а , си беше добра.

Същото мога да потвърдя за пилешките флейки, и десерта, който представляваше сладолед , посипан с някакви неидентифицирани от мен нещица :rolleyes:

гадняр :yanim:

А, ти другарю, наложи ли пържолките за утре вечерта, да те попитам? :yanim:

виж го ти как се е разпуснал, а ние в тръстиката ко да кажем :yanim:

гадняр :baby:

абсолютно съм съгласна :rolleyes:

Мисля си, че петъкът се оказа учудващо миролюбив... Особено след ужасяващите 4 дни, които го предхождаха. Доволен съм :)

гадняр :mad:

и аз те обичам ,съкровище, ама това е живота -един хапва и пийва, друг работи и го боли главата :baby:

А, ти другарю, наложи ли пържолките за утре вечерта, да те попитам? :cool:

виж го ти как се е разпуснал, а ние в тръстиката ко да кажем :mad:

Ще кажете : "Здраве желаем, Другарю Трихо ! Дано винаги Ви е жилав стонаха , та да побира и мели повече храна, и да Ви е здрав черния дроб, та да се наслаждавате на квалитетно пиене" :)

Ето така ще ми казвате , всеки път, като ме видите, и ще разберете, че животът не е чак толквоа чер, колкото ви се струва :ph34r:

Мисля си, че петъкът се оказа учудващо миролюбив... Особено след ужасяващите 4 дни, които го предхождаха. Доволен съм :)

абсолютно съм съгласен -много хубав и слънчев ден се оказа :)

• Автор

напълно съм съгласна за ужасяващите четири дни. Макар, че и петъка си е.... хм.

Много се надявам масажчето и концерта поне мъъъничко да компенсират изтерзаното ми крехко тяло :ph34r:

Всеки му подобна радост другари, ашколсун както се казва. Ще последвам примера ви светъл и се хващам за телефона да уредя следващите два дни. защото при мен петъка (този гадняр) успя да компенсира покоя на останалите четири дни

Мисля си защо , по дяволите, около нас по будките не мога да намеря stanwell , ами после ще трябва да ходя или до "Метро" или да центъра ? :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.