Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

Ах, мръсници :white flag:

Ще почакате до догодина, хаха :white flag:

пфуууууу,много далеч да ти пратя тогава палмово листо :white flag: ,доктора ще те оцени
  • Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Първо желание и то. Публична администрация :white flag: Баси, ква съм клюкарка :white flag: И ще е тука на две крачки от моята работа, студентката му със студентка :white flag:

Кака ви е зубър, бе :white flag: Много съм щастлива, ама и вълшебната тема я оценявам :white flag: едит: Оф, Мише, това отдавна трябваше да стане, ама на, много ми е акъла, през ушите ми извира :white flag::white flag:

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Аз си помислих ,че Дийка се дипломирала,ще чакаме

и аз, ама ще ма да почакаме явно

пфуууууу,много далеч да ти пратя тогава палмово листо :white flag: ,доктора ще те оцени

аз и тебе бих оценил по ....хммм.... листо :white flag:

• Автор

искам една чаша вино и сиренце наръсено с червено пиперче и полято със зехтинче :white flag:

Свършиха ми + -тата, мислете, че съм ви сложила или утре ще наваксам :line dance: Ох, още не мога да се опомня :line dance:

• Автор

Свършиха ми + -тата, мислете, че съм ви сложила или утре ще наваксам :line dance:

Ох, още не мога да се опомня :line dance:

аре, аре, опомняй се, че зубкане те чака, магистре хехехехехеххе :dancing18:

искам една чаша вино и сиренце наръсено с червено пиперче и полято със зехтинче :line dance:

А не искаш ли малко "Бри" или "Бергадер" ? :dancing18:

Аз от спестените пари от цигарите вече си се глеза със синьо сирене, меко сирене, козе сирене и по малко "Мерло" вечер, с лулата и хубав датски тютюн :dancing18:

баси...

цял ден писах :huh:

писал-драскал , станал даскал :line dance:

аре, аре, опомняй се, че зубкане те чака, магистре хехехехехеххе :dancing18:

Оо, нека, не ме плаши :line dance:

Все с желание съм го учила и отличничка бях :line dance: Ти мани, ми за асистентка се глася, то не за друго :dancing18:

• Автор

аман от организатори :)

• Автор

На тебе ти знам спатиите :D

Пазарджик и Провадия издават фронта :)

на света има и мобилни опертори, бре хахахахаха

• Автор

A Ферхунде изгони Али Раза от къщата http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

въйййй! НЕ ДУМАЙ!!!!!!!!!

ъъъъъ........... тези кои са?

ОК бре - мразиш ме,и аз мога да ти цъкам минуси -

та каквото нацъкало - такова се и обадило мдам

:wors:

аман от организатори :wors:

Я не мА плюй, да не ти цапна сега едно наказание!:)

Скапана съм! Ще лягам! До утре!

Айде влез за малко де, всички ще лягаме...

ОК бре - мразиш ме,и аз мога да ти цъкам минуси -

та каквото нацъкало - такова се и обадило мдам

:)

А от де имате сили, за подобна злоба, не ми е ясно :wors:
  • Автор

аре, следващия откачил.............. :wors:

А от де имате сили, за подобна злоба, не ми е ясно :wors:

Не знам аз - питай ги

Мисля си за чаша бира с малко покер :wors:

Препоръката Ви ме обиди, не мисля, че съм дала повод да ми отправяте подобни намеци.

Вие сте модератор и правилата са Ви по-добре известни.

Моля да ми отговорите на два въпроса!

1.Нарушаване на правилата ли е даването на отрицателен вот?

2.Нарушаване на правилата ли е един човек да притежава повече от една регистрация?

Не знам защо до онзи ден се обръщахме един към друг на "ти", макар и да не се познаваме, а сега преминахме на учтивата форма, но няма проблем - веднага влизам в коридора.

1. Това с краката щом се възприема като обида, то моля за извинение. Не съм вмъкнал умисъл към никой и за нищо и беше опит за разведряване на натегнатата обстановка (която явно още е такава). Но факт е, че щом има обиден от думите ми, то веднага се извинявам. Съжалявам, но не обида ми е била целта.

2. Доктора е отговорил и не мисля да се задълбочавам в това дали един - е нарушение или не.

3. Има хора с по пет регистрации, за които не се разбира с години. Няма смисъл да говоря за тези, които имат по една с вечен бан.

4. Нервите и негативното възприемане на който и да е човек отсреща никога не са били добър съветник за никой. Затова съветвам наистина да спрете да се ровите в стари постове, да гледате минуси и плюсове и да продължите напред.

И накрая ще си позволя да напиша едно твърдение, което за мен лично е вярно и го наблюдавам от години в този форум. 99 % от пребиваващите хора тук не търсят конфронтация и не се хранят с моментите, когато се заяждат с някой друг и му слагат минуси (примерно). Просто разберете, че има мнения, които не съвпадат с Вашето и не защото някой таи омраза към персоната Ви, а просто защото е друг човек, мисли по различен начин, усеща нещата по-различно, има мнение, противоположно на някои хора и т.н. Но това не го прави мразещ Ви и човек лош, невъзпитан, противен и уродлив.

Когато срещнете такъв човек се абстрахирайте от това, че със същия човек преди време не сте се разбрали по някакви си въпроси и опитайте сега да се получи добрата комуникация. За това, разбира се, са необходими двама души, а не само един. Приемете, че хората се променят както в мислите си, така и в действия, възприятия, философията им към света и хората се променя и т.н. Поради това може да се изненадате след време, че на улицата Ви поздравява човек, който сте си мислели, че Ви мрази и не се понасяте взаимно.

Всички хора обичат, а малцина са способни на омраза. Да, не обичат както ние обичаме, но това не ги прави по-лоши и по-различни.

Вили, последната част не е адресирана до Вас, а е към всички.

Както беше казал някой (велика личност може би или модератор в Калдата) човек живее 80% със своята фантазия и само 20% с фактите и в това е неговата сила и неговата слабост. Е, този форум не прави изключение и затова погледнете за малко 20-те процента и ще се изненадате колко много хубави и положителни неща ще видите. ;)

А от де имате сили, за подобна злоба, не ми е ясно ;)

От АДА сигурно идва :devil2:;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.