Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

Ще си мерим работите :ph34r:

за твоята - не знам, ама за моята...за моята ще е нужен по-скоро микрометър :

Публикувано изображение

и лупа, разбира се.... :baby:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

и лупа, разбира се.... :baby:

Извинявай, ама ти с пинцети ли го държиш за да пикаеш, баси... :ph34r:

...и лупа, разбира се.... :baby:

От мен лулата и виното, айде :ph34r:

Извинявай, ама ти с пинцети ли го държиш за да пикаеш, баси... :speak:

ахам :blink: мия си ръцете, след това-талк, след това-ръкавици, после взимам лупата и пинцетите, намирам си го :ph34r: , залавям го и върша работа

Хайде лека, дамския клуб се оттегляме в покоите . :baby:

лека да ти е http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

и аз мисля да направя това, че утре ще е четвъртък, а на четвъртъците вяра не трябва да се има напоследък

От мен лулата и виното, айде :)

разбрахме се значи :)

Ще вадя дебелите завивки. Днес щяло да падне температурата до 1 градус Публикувано изображение

Ще вадя дебелите завивки. Днес щяло да падне температурата до 1 градус Публикувано изображение

аз съм си запалил парното :ph34r: и в момента съм само по гащи пред компютъра - знаеш ли каква хубава жегичка съм си направил ?

аз съм си запалил парното :ph34r: и в момента съм само по гащи пред компютъра - знаеш ли каква хубава жегичка съм си направил ?

Аз на горещо не мога да стоя - на 12-15 градуса се спи перфектно...

Аз на горещо не мога да стоя - на 12-15 градуса се спи перфектно...

Зарежи го ти дофтора - той затва едва си го намира в таа жега... :ph34r:

Обаждане в предаването на Милен Цветов:

- Алоу. Миуенчо ли е? Миуенчоо. Тука у Перник много кучета бе!

- Господине, има "Екоравновесие", обадете им се, да дойдат да ги кастрират.

- Миуенчооо. Ти не ме разбра бе! Они не ни е*ат! Они ни апат...

И накрая ще си позволя да напиша едно твърдение, което за мен лично е вярно и го наблюдавам от години в този форум. 99 % от пребиваващите хора тук не търсят конфронтация и не се хранят с моментите, когато се заяждат с някой друг и му слагат минуси (примерно). Просто разберете, че има мнения, които не съвпадат с Вашето и не защото някой таи омраза към персоната Ви, а просто защото е друг човек, мисли по различен начин, усеща нещата по-различно, има мнение, противоположно на някои хора и т.н. Но това не го прави мразещ Ви и човек лош, невъзпитан, противен и уродлив

Така ли-за няма и 10 минути ми набута 15 минуса нали,щото е ВИП-

и кво правим-да ставам и аз ВИП пак,мдам

Така ли-за няма и 10 минути ми набута 15 минуса нали,щото е ВИП-

и кво правим-да ставам и аз ВИП пак,мдам

Това не го разбрах - някой ти е турил 15 минуса и ти сега ще станеш ВИП, за да му туриш и ти 15, тъй ли?

А бе извинявай, ама нали ти се обръщаш редовно към всевишния и се позоваваш и уповаваш на него? Е нали той ви учи да не мразите, да не връщате злото, като ти ударят един шамар ти да

даваш и другата буза за още един...?!?!

Или аз нещо съм в грешка?

Ама ако не съм що не го поканиш тоя с минусите да ти плесне още 15, ако това му липсва до щастието или викаш друго си е моралното удовлетворение да си му го върнеш на човек, а това с шамарите ще го оставиш на други, м?

тази седмица ми се видя километрична :rolleyes:

боли ме глава, спи ми се, имам един кош задачи

Мдаммм и още е само четвъртък ...

и ние те обичаме, слагай чорапчетата и излитай да им разкажеш играта на онези в коша :cheers:

• Автор

Мдаммм и още е само четвъртък ...

и ние те обичаме, слагай чорапчетата и излитай да им разкажеш играта на онези в коша :rolleyes:

няма да мине само с чорапчета - ще трябва да се наконтя , че да има такива като доктора по какво да се зазяпват докато се мотаят из коридорите на съдебната власт. Строго секси елегантно.

няма да мине само с чорапчета - ще трябва да се наконтя , че да има такива като доктора по какво да се зазяпват докато се мотаят из коридорите на съдебната власт. Строго секси елегантно.

Бе я дръпни и едно аналгинче по-късно за всеки случай.

Малиии на белмекен е минус 4 градуса, днес ще трябва да примъкна всички саксии на терасата.

това трябва да го видя - със сигурност ще ми осмисли деня :rolleyes:

Тъпия тролей закъсня и ми обърка сутринта. :mad: Единствено вида да заплатата върху бюрото ми, може да успокои разбунтувания ми дух :rolleyes:

засрамих се :wub:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

.... Единствено вида да заплатата върху бюрото ми, може да успокои разбунтувания ми дух :wub:

ако дойдеш към Плевен може да изкараш и още една ...хмм....заплата, която ще те чака на моето бюро :rolleyes:

ако дойдеш към Плевен може да изкараш и още една ...хмм....заплата, която ще те чака на моето бюро :rolleyes:

Само да дойде тролея и идвам :wub:

Вече си мисля,дали може да се разчита на "kaldata" за проблеми с хардуер,софтуер и т.н. ! Преди,като се бях регистрирал,сайта беше доста силен - почти на всякъде се помагаше ! Нямаше тема която да не и се обърне внимание (или може би аз не съм видял) но преди беше друго сега е съвсем различо !

Само да дойде тролея и идвам :)

бе най-добре хвани метрото, по-бързо ще стигнеш до Плевен :whist:

Мисля си за тъпите оси и мухи аз.

Как не мирясаха бе десет градуса е навън, цяло лято трепачката не слиза от ръцете ми, онези от фирмата за детаризация всеки месец пръскат, хлебарките до крак изтребиха от раз, с мухите и осите не могат да се справят и това си е.

• Автор

това трябва да го видя - със сигурност ще ми осмисли деня :whist:

бъди сигурен, че ще :)

адвокатите не се заяждаха и всичко мина за няма и пет минути. Кофтито е обаче, че изобщо не ни уважиха нашата справка за парите :)

Вече си мисля,дали може да се разчита на "kaldata" за проблеми с хардуер,софтуер и т.н. ! Преди,като се бях регистрирал,сайта беше доста силен - почти на всякъде се помагаше ! Нямаше тема която да не и се обърне внимание (или може би аз не съм видял) но преди беше друго сега е съвсем различо !

А какъв ти е проблемът в момента, на който никой не ти помага ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.