Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

• Автор

Всеки му подобна радост другари, ашколсун както се казва.

Ще последвам примера ви светъл и се хващам за телефона да уредя следващите два дни.

защото при мен петъка (този гадняр) успя да компенсира покоя на останалите четири дни

аре, действай! И да докладваш после. :)

Мисля си защо , по дяволите, около нас по будките не мога да намеря stanwell , ами после ще трябва да ходя или до "Метро" или да центъра ? :ph34r:

квой туй?

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

аре, действай! И да докладваш после. :)

..............

квой туй?

нещо свързано с новата му страст - лулите. :ph34r:

Изчезвам, че много задачи още чакат точно мен. :baby::cool:

• Автор

нещо свързано с новата му страст - лулите. :)

Изчезвам, че много задачи още чакат точно мен. :mad: :mad:

ъ, аз пък си викам "Некакъф нов вид презервативи" :ph34r::cool::baby:

За да ми вярвате друг път, като ви казвам, че "петъка се познава по сутринта ", на кратко да ви обадя.

Докато сирената все още се дереше неистово ми звънна телефона. Баща ми накратко успя да каже само : "Обраха ме на паркинга на "Метро", пада ми батерията, отивам в седмо районно, обади се да ми блокираш другия телефон."

Почвам да звъня аз в М-тел / ходене по мъките /, грабвам си чантата и изхвърчам от офиса - седмо районно е при УННС. Сещам се, че имам там състудент. Звъня му - той в отпуска. Полицаите ни посрещат и почват да ни се карат, че нас са ни обрали. От М-тел след третия път в който им звъня, ми обявяват, че картата била служебна. Аз споря - не, на частно лице е, те не - служебна е. Влезе баща ми да пише обяснения, а аз след петото звънене, вече успях да блокирам телефона. Най-милата картинка от цялата история е, че в чантичката на баща ми, която откраднаха, се намираше и моята чисто нова лична карта, която даже още не бях виждала. Трябваше да я видя тая вечер :)

От там в община Судентска, да обявим личните карти за откраднати. Блокирахме и тях. Сега тате замина към Пежо, да уведоми и тях /колата е лизингова/. Питам полицаите " Той как ще пътува сега, без документи ?" Те ми се усмихват : "На своя отговорност ! Акта за не носене на всеки един от документите е по 10 лв. на парче." Само дете не ми казаха накрая : "Айде, със здраве !"

Та друг път, като ви обяснявам за петъците - да ме слушате...

ъ, аз пък си викам "Некакъф нов вид презервативи" :ph34r::cool::baby:

е па шо само, то толкова праведно, че дедо Боже сам ше го пази ко реши нещо такова. :mad::)

За да ми вярвате друг път, като ви казвам, че "петъка се познава по сутринта ", на кратко да ви обадя.

Докато сирената все още се дереше неистово ми звънна телефона. Баща ми накратко успя да каже само : "Обраха ме на паркинга на "Метро", пада ми батерията, отивам в седмо районно, обади се да ми блокираш другия телефон."

Почвам да звъня аз в М-тел / ходене по мъките /, грабвам си чантата и изхвърчам от офиса - седмо районно е при УННС. Сещам се, че имам там състудент. Звъня му - той в отпуска. Полицаите ни посрещат и почват да ни се карат, че нас са ни обрали. От М-тел след третия път в който им звъня, ми обявяват, че картата била служебна. Аз споря - не, на частно лице е, те не - служебна е. Влезе баща ми да пише обяснения, а аз след петото звънене, вече успях да блокирам телефона. Най-милата картинка от цялата история е, че в чантичката на баща ми, която откраднаха, се намираше и моята чисто нова лична карта, която даже още не бях виждала. Трябваше да я видя тая вечер :mad:

От там в община Судентска, да обявим личните карти за откраднати. Блокирахме и тях. Сега тате замина към Пежо, да уведоми и тях /колата е лизингова/. Питам полицаите " Той как ще пътува сега, без документи ?" Те ми се усмихват : "На своя отговорност ! Акта за не носене на всеки един от документите е по 10 лв. на парче." Само дете не ми казаха накрая : "Айде, със здраве !"

Боже , божееее ...

В полицията издават АКТ след като подадете оплакване и ви изслушат за кражбата.

С този документ ( Акт) може и да се шофира, и да замества ЛК и другите такива.

поне до миналата година беше така

Или е минало бешало или в София сме граждани и не държим на тия дребни работи, като АКТ или служебна бележка някаква.

ъ, аз пък си викам "Некакъф нов вид презервативи" :baby: :baby: :baby:

Презервативи ? :) туй чудо пък за какво се ползва ?

Тютюн ми трябва на мен, тютюн, че да има какво да пафкам с чибука довечера.

презервативите нека ги ползват хора, които знаят за какво и най-вече как се използват :baby:

Почвам да звъня аз в М-тел / ходене по мъките /, грабвам си чантата и изхвърчам от офиса - седмо районно е при УННС. Сещам се, че имам там състудент. Звъня му - той в отпуска. Полицаите ни посрещат и почват да ни се карат, че нас са ни обрали. От М-тел след третия път в който им звъня, ми обявяват, че картата била служебна. Аз споря - не, на частно лице е, те не - служебна е. Влезе баща ми да пише обяснения, а аз след петото звънене, вече успях да блокирам телефона. Най-милата картинка от цялата история е, че в чантичката на баща ми, която откраднаха, се намираше и моята чисто нова лична карта, която даже още не бях виждала. Трябваше да я видя тая вечер :baby:

Ето - не е трябвало да си вадиш нова лична карта.Казах ли ти аз ?

.....

В полицията издават АКТ след като подадете оплакване и ви изслушат за кражбата.

С този документ ( Акт) може и да се шофира, и да замества ЛК и другите такива.

Само че ще и сложат глоба за това, че си е оставила документите "без надзор"

На два пъти са ме крали, и двата пъти ми свиваха документите, и двата пъти ми слагах глоба от 100 лв заради това, че са ме обрали......

Тъй че, Шефче - ако ти е запърви път - ще се ядосваш и ще те боли.

Следащия път ще видиш, че вече ще си свикнала.

То туй кражбите са нещо като девствеността - само първия път е зор :)

Хич не ми е зор на мене, ама се притесних за баща ми. Той с високо кръвно, баба в колата с него /връщали се от химиотерапия/.

На мен ми е все тая...Ми дано се приберат безпроблемно в Правец http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif пък аз довечера ще ги видя.

.........

Само че ще и сложат глоба за това, че си е оставила документите "без надзор"

На два пъти са ме крали, и двата пъти ми свиваха документите, и двата пъти ми слагах глоба от 100 лв заради това, че са ме обрали......

Много бре, беше до 30 лева някъде тази глоба.

Моето малкото принцче си ги губи за две години три пъти.

Офффффф ...

То какво излиза ... хем да ни таковат, хем да си плащаме

алоууууууу това и на магистралата го няма

Много бре, беше до 30 лева някъде тази глоба.

Моето малкото принцче си ги губи за две години три пъти.

Офффффф ...

не знам -мен ме драха по 100, може би защото освен личната карта и двата пъти ми изчезваха и шофьорската книжка и талона, и талован на колата, и застраховката , абе - всичко : дебитни карти, карти от магазини за намаления и т.н.

p.s. нямаше да ме е яд само ако ми бяха открадвали картата за голф-клуба :) ама уви -нея никога не са ми я крали.....

( Може би защото никога не съм и имал такава, а ? Ама ако работех като лекар в друга държава със сигурност щях да имам, и можеше да ми я откраднат, заради това и се успокоявам, че в България нищо страшно не става, като ти откраднат документие)

То туй кражбите са нещо като девствеността - само първия път е зор

:)Всеки път боли, и то много!

п.п. Веси, съчувствам ти! Гадно е като се случва на най-близките ти .....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Публикувано изображение

Исакш да кажеш, че си мислиш за приказки и принцеси ли ?

Усещането е като за жена която знаеш, че ще те погуби като пламък на свещ, но все пак гравитираш към нея... усещане като прочетеното в "Тримата мускетари" в малките часове на нощтта...

Усещането е като за жена която знаеш, че ще те погуби като пламък на свещ, но все пак гравитираш към нея... усещане като прочетеното в "Тримата мускетари" в малките часове на нощтта...

"Това е извън висшето и малкото

Това е по-високо от плиткото и дълбокото.

Страхувам се, че моя възлюбен Учител

рискува да се удави,

защото сърцето му е голямо

и той обича всички същества.”

Фугаи

"Това е извън висшето и малкото

Това е по-високо от плиткото и дълбокото.

Страхувам се, че моя възлюбен Учител

рискува да се удави,

защото сърцето му е голямо

и той обича всички същества.”

Фугаи

... каза Тъп Чо и си отвори втората бира. "След като всичко е Едно, има ли значение коя бира отварям" помисли си той...

а аз се върнах ;) купонът не беше нищо особенно, а и пиенето беше мналко. Кажете ми, другари и другарки -може ли така ? По една бутилка уиски и две с вино на маса , на която седят по 4 доктора ? Ами та това гориво свърши за има-няма час и половина.....После какво да правим ? Само да плюскаме ли ? или да пием минерална водичка ? Не става така. Не става.

Не става така.

Не става.

Идете някъде си допийте, бре...и на това ли да те уча, баси?!?!

Нямате ли толко някой благодарен пациент, дето държи заведение, та да идете да го разорите... Публикувано изображение

Идете някъде си допийте, бре...и на това ли да те уча, баси?!?!

Нямате ли толко някой благодарен пациент, дето държи заведение, та да идете да го разорите... Публикувано изображение

абе, то ясно, ама н еуспяхме да се организираме нещо за друго място тъй че -все при жена си, в кревата.Виж какви сме примерни само, баси ;)

( просто нямаше настроение, нали се сещаш)

Кажете ми, другари и другарки -може ли така ? По една бутилка уиски и две с вино на маса , на която седят по 4 доктора ?

изяж мезето и си бий камшика

абе, то ясно, ама н еуспяхме да се организираме нещо за друго място тъй че -все при жена си, в кревата.Виж какви сме примерни само, баси ;)

( просто нямаше настроение, нали се сещаш)

Събуди жена ти да го оцени и тя Публикувано изображение

Събуди жена ти да го оцени и тя Публикувано изображение

Чак толкова не е пиян... ;)

Чак толкова не е пиян... ;)

А бе аз не го карам да и се уригва мощно на ухото и да и мляска луканчесто...

"Стани ма, стАни да видиш мъжо ти колко е примерен - прибрах се, а не се надрах като животно и отказах на другите да одим да си допиваме. Ский къф съм пич, а?"

Ама трябва да скрие тиганите предварително си мисля...

Мисля си, че за пръв и последен път си сложих изкуствени нокти.. Сега се сещам, че можеше да сбъдна една моя еротична фантазия да ги забия в нечий гръб и после да се наслаждавам на белезите ама вече е късно, тюх

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.