Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

Какъв е тоя студ, бе, брррррррр :blink: :blink: :blink:

Какъв студ ве, бялата мечка, която ми е легнала на леглото вика, че било жега... :whist:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Какъв студ, кви пет лева ... така тотално съм изтръпнала от днешното бягане, чеее ... Чаша вино, три яйца, печена филийка с масълце, половин домат и като един истински, завършен пън заспивам. :whist:

за наглеци си мисля, и за това, че трябваше още преди час да съм се прибрал в къщи, а още седя в болницата тъпа :whist:

за наглеци си мисля, и за това, че трябваше още преди час да съм се прибрал в къщи, а още седя в болницата тъпа :whist:

ако това ще те поуспокои, аз бях на работа от седем до седем, я от утре всеки ден от шест до седем.

Нямаш и идея през какво съм преминала само днес, само и само за да работя

баси, баси, баси

за наглеци си мисля, и за това, че трябваше още преди час да съм се прибрал в къщи, а още седя в болницата тъпа  :whist:

Въри си бе! Ще те бием с шефката!

Аз викам да бием, тия дето го не пускат  :whist:

те тея дето го държат го държат с мезе, пиячка, мач на широкоекранен телевизор и белот, той е за биене Публикувано изображение

те тея дето го държат го държат с мезе, пиячка, мач на широкоекранен телевизор и белот, той е за биене Публикувано изображение

Ми да бием тогава Публикувано изображение

де да беше така :D

Като разглобен съм в момента, сипах си една чашка мавруд, пийнах си и ме удари в петите.

Баси гадното дежурство, дето стана към края : цял ден беше спокойно, а накрая след 6 часа просто настана валпургиева нощ - настанявах пациенти в коридора, по пода, и въобще -ъдето намеря......

Дано някой реши да ме съди, че да ме вкарт най-накрая в затвора и да се отърва от туй тегло.

Дано някой реши да ме съди, че да ме вкарт най-накрая в затвора и да се отърва от туй тегло.

... баси депресанта, сакън бе! Ти си билка от която си апват пациентите - ясно е, че само част от теб се прибира вечер, мъ такъв е живота. Живота е гаден, а после умираш... 

Редактирано от am-am (преглед на промените)

• Автор

де да беше така :huh:

Като разглобен съм в момента, сипах си една чашка мавруд, пийнах си и ме удари в петите.

Баси гадното дежурство, дето стана към края : цял ден беше спокойно, а накрая след 6 часа просто настана валпургиева нощ - настанявах пациенти в коридора, по пода, и въобще -ъдето намеря......

мисля, че това е момента кажа, че се размазах от кеф на концерта на Хилда Казасян и русенския биг-бенд :D

мъж със саксофон изглежда адски секси

мисля, че това е момента кажа, че се размазах от кеф на концерта на Хилда Казасян и русенския биг-бенд :D

мисля, че явно имаш да ми връщаш ...хммм... ?

• Автор

мисля, че явно имаш да ми връщаш ...хммм... ?

просто споделям впечатления :D

просто споделям впечатления :)

така си и помислих......

А аз хдих до мазето и метнах половин чувалче кюмюр на котела :) В къши е 24 градуса, ако позволите да споделя :baby: и много добре ми влиза маврудчето при тези температури

колко ли щастлив ще е човек, ако може да спре да мисли за малко

В къши е 24 градуса, ако позволите да споделя :baby:

Гадняр :)
  • Автор

така си и помислих......

А аз хдих до мазето и метнах половин чувалче кюмюр на котела :) В къши е 24 градуса, ако позволите да споделя :baby: и много добре ми влиза маврудчето при тези температури

аз в срядата организирах една италианска вечер - вино и спагети с морски дарове :)

мисля, че това е момента кажа, че се размазах от кеф на концерта на Хилда Казасян и русенския биг-бенд :)

Не искам да съм опозиция, но от чисст слух - ЕЕЕх нещата не вървят, ква Хилда , кво размазване , отпушете се , моля

колко ли щастлив ще е човек, ако може да спре да мисли за малко

много - казва ти го от опит - преди малко съм седнал на терасата,опрял гърба в топлия радиатор, опнал копитца, пуша си лулата и гледам в тока нейде в пространството без да мисля за нищои само от време на време отпивам от чашата с вино... ..

Гадняр :)

мхм :baby:

много - казва ти го от опит - преди малко съм седнал на терасата,опрял гърба в топлия радиатор, опнал копитца, пуша си лулата и гледам в тока нейде в пространството без да мисля за нищои само от време на време отпивам от чашата с вино... ..

мхм :wub:

имаш от мен бяла завист - не че мисля дълбокомислия, но винаги стъпвам на криво на някой и после имам угризения и ... абе знаеш - точно ти, точно днес знаеш най-добре

ако можеш и да ми простиш... може и аз да съм добре след това

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

имаш от мен бяла завист - не че мисля дълбокомислия, но винаги стъпвам на криво на някой и после имам угризения и ... абе знаеш - точно ти, точно днес знаеш най-добре

ако можеш и да ми простиш... може и аз да съм добре след това

мисля, че много мислиш нещо :wub:

мисля, че много мислиш нещо :wub:

Видя ли каква съм - накарах те да мислиш, че аз мисля :eek:

Мисля си за един потребител и за това как все аз съм му в болните бълнувания... С какво заслужих тази чест... :yanim:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.