Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

с риск да се повторя, тази седмица ми се стори километрична :)

нямам си на идея кога ще се прибера, какво ще готвя и кога ще си легна. А имам за утре една експертиза.

Имам идея как да се справим с четвъртъка.

Напиването в четвъртък е сладко нещо, удължава уикенда с един ден.

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

• Автор

и на мен - днес отново съм все още в болницата, а по принцип се водя в отпуска :)

аз тепърва имам един договор и после няколко огледчета http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

нямам вино /срам, срам, срам/. Пък и да имам, само една чашка в момента е в състояние да ме довърши.

нямам вино /срам, срам, срам/. Пък и да имам, само една чашка в момента е в състояние да ме довърши.

колкото, толкова :)

четвъртъчно напиване - едва ли, но утре вечер...утре през деня съм на една лека конференцийка, след която верта ще има коктейлченце в хотел "Кайлъка", а всички знаем колко добре ми се отразяват подобни мероприятия на нивата на алкохолдехидрогеназата :huh:

Вдругиден пък вечерта ще имам гости за новата къща, тоест - пак ще има напиване, ама този път пък битово :)

Тоест -предстоят ми две поредни хубави вечери :)

Днес обаче ще съм безалкохолен като мъничко момченце, седнало в сладкарничка :baby:

Аз съм на родителска срещаhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif, но после ще спретнем леко купонче с мамите в най-близкия бар:huh:!Направо ще се прибера за "Лека нощ"...:)

ох аз най-накрая приключих с приготвянето на пюретата на малката, сготвих и за нас, позабърсах отгоре- отгоре и сега заслужено се трупясвам на диванчето :huh: п.п.пък вие си псувайте четвъртъка :)

Редактирано от Galeto_ (преглед на промените)

ох

аз най-накрая приключих с приготвянето на пюретата на малката, сготвих и за нас, позабърсах отгоре- отгоре и сега заслужено се трупясвам на диванчето :huh:

п.п.пък вие си псувайте четвъртъка :)

нотка на злорадство ли усещам в думите Ви, млада мамичко ? Публикувано изображение

Наконтих се и много се харесах!:)Може и бащите да се присъединят!:huh:

Чудя се кой беше тоя, дето спря до мен на един светофар днес, свирна ми, помаха ми и замина след това..метнах му и аз, ама така и не можах да го позная :wors:

А какъв ти е проблемът в момента, на който никой не ти помага ?

Мисля,като имам проблем да не пиша тука във форума - има други сайтове ?!

Мисля,като имам проблем да не пиша тука във форума - има други сайтове ?!

Някой да те спира да правиш това ?

И защо е нужно да обявяваш това на всеослушание, все едно правиш нещо велико и неповторимо ?

Форуми в интернет - доксан докуз.

Избираш си някой и си пишеш на воля.

Никой не ме спира ? Като човек помолих за помощ - и не веднъж ми се е случвало това ?! Не може да се разчита вече на kaldata !!! Лека вечер на всички

Редактирано от ReD BuLL (преглед на промените)

Никой не ме спира ?

Като човек помолих за помощ - и не веднъж ми се е случвало това ?!

Не може да се разчита вече на kaldata !!!

Лека вечер на всички

А аз съвсем добросърдечно те попитах точно какво си питал и какъв ти е проблемът.

Вместо това ти ме зарина с лозунги и изявляния, че си нямало дапишеш повече тук.

Какво очакваш при подобно поведение от твоя страна ?

Тези дето сме си избрали вече, к'во да правим тогава :)

хващате тролея за Плевен :)

Орден Стара планина !

Тоз орден Стара планина не биваше да го споменаваш! Моментално в зверски гладното ми подсъзнание изплуваха привидения с наденици Стара планина, хубаво запечени, цвърчащи, с картофки и доматки, и умряла от студ биричка............ сега ще ми докараш язва с твойта Стара планина!! Уморен съм все едно че съм бутал на ръце влака от Ва до ГО, ама ще трябва да са облека, да отида до супера и да превърна виденията в реалност.........

Върху думите "Момента винаги е подходящ за електрошок"

Чух ги като рекламираха някакво предаване по Дискавъри за жени-полицаи.

Чудя се дали не забравих нещо да сложа в сака :bday19: Със сигурност съм забравила нещо и ще се сетя по път ... as always :cool:

Само ми е тъжно, че няма да мога да се видя с милото, щото е на лекции http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Чудя се кой беше тоя, дето спря до мен на един светофар днес, свирна ми, помаха ми и замина след това..метнах му и аз, ама така и не можах да го позная :)

Хахаха, мани, мен редовно ме поздравяват някакви. Хайде за младите - иди-дойди, ама някакви дядковци като ме заздрависват и почвам да се притеснявам, набори ли сме, що ли Публикувано изображение Днес в Билла едно дяде даже почна да ми обяснява за някаква си баба Радка Публикувано изображение

Това не го разбрах - някой ти е турил 15 минуса и ти сега ще станеш ВИП, за да му туриш и ти 15, тъй ли?

А бе извинявай, ама нали ти се обръщаш редовно към всевишния и се позоваваш и уповаваш на него? Е нали той ви учи да не мразите, да не връщате злото, като ти ударят един шамар ти да

даваш и другата буза за още един...?!?!

Или аз нещо съм в грешка?

Ама ако не съм що не го поканиш тоя с минусите да ти плесне още 15, ако това му липсва до щастието или викаш друго си е моралното удовлетворение да си му го върнеш на човек, а това с шамарите ще го оставиш на други, м?

Ами тука е така-

давай си и ти другата страна за шамар а?

Тоя с минусите го разбрах кой е-и си ги отнася като фея мастичка

Дано дай Боже по-душевен оргазъм да изпитат всички мдам

И се търпи ама като ти писне-

по-далеч от мен!

Ми не е пък честно пък / в момента съм навирила муцуна, тропкам с краче и си дърпам ядосано плитките / :)

Кажи си болката ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.