Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

Ей, много добра идея :P

А бе не знам, ама оня ден само като се спомена ключовата дума "Ще трябва да се ходи до Прага скоро" и познай за кой се сетих...

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Ами то показателно бе друже, утре ти като имаш нужда...що да му пука на някой, нали :P

И каква е нуждата да се бъркам в чужди спорове, без изобщо да съм наясно каква е ситуацията, и да размахвам пръст - "Ти защо слагаш минуси". Ти може би си наясно, избрала си да вземеш страна, ок. Аз не знам нито каква е историята, нито предисторията на това нещо, което никак и по никакъв начин не ме касае. Нека да имам свободата да не се замесвам в хорските конфликти...

И каква е нуждата да се бъркам в чужди спорове, без изобщо да съм наясно каква е ситуацията, и да размахвам пръст - "Ти защо слагаш минуси". Ти може би си наясно, избрала си да вземеш страна, ок. Аз не знам нито каква е историята, нито предисторията на това нещо, което никак и по никакъв начин не ме касае. Нека да имам свободата да не се замесвам в хорските конфликти...

ашколсун...

Тая дума, много ми харесва тая вечер, да му се не види :P

А бе не знам, ама оня ден само като се спомена ключовата дума "Ще трябва да се ходи до Прага скоро" и познай за кой се сетих...

Нямаш грижи, само се обади :P

ашколсун...

Тая дума, много ми харесва тая вечер, да му се не види :)

Ха така, малко по-положително :P

П.С. Може още и "Машалла" и "Аферим" :P

Мисля сега и аз да си кажа, и да приключим. Познавам въпросната особа лично, впечатленията ми от нея не са добри и по този повод оценявам мненията и с отрицателен вот. Оценявам ги по правилата на форума. Тук съм само с една регистрация, цялото име и личните ми данни са навсякъде из форума. Не се крия нито заговорнича, за разлика от въпросната особа която на работата си е с динамично АП, ползва кампютрите на колегите си и притежава поне още три други анонимни регистрации тук. Което и подразни Веси. Тук съм заради всички вас, защото мисля, че сте изключитерно приятни, образовани и добре възпитани хора. Забавлявам се, научавам много нови неща и си почивам, бе един вид като на курорт съм тук. Моля да ме извините за причинените неудобства! На курорт, на курорт, ама е време да отивам на работа. Хубав ден ви пожелавам. :baby:

бе един вид като на курорт съм тук.

След половин час курорта свършва http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifи как ще изкарам днес се чудя он снощи! Искам само да спрат да реват, другото е лесно...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Знайш как ми се развали настроението....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Мисля сега и аз да си кажа, и да приключим.

:whist:

Забъркваш някаква каша, увличаш хора, които нямат нищо общо нито с теб, нито с мен, нито с предните три форума, в които сме се срещали. Въвлече вчера Веси и Еми, без да им обясниш колко пункта успя да смъкнеш от "рейтинга" на Нел(подчертавам, че това е рейтинг, даден ми от други потребители)за една седмица. Пропусна да отбележиш, че в тази една седмица те оставих на воля да се чешеш и когато вчера реших да те жилна, за да усетиш какво е... ти нададе вой до бога.

Престани да се занимаваш с мен! Форуми Калдейта са много и както си разбрала, тук(в празните приказки и забава) почти не влизам.

Ник Маугли е на мой колега, мои са ник Нел и Епос.

Извинете ме, но от две години пиша тук и за две години не се забърках в нито една каша, сега просто отвърнах на простотия с подходяща простотия.

И аз пак не мога да разбера, за каква са ви тия два, три, пет ника ? Какво постигате с тях ? На кого се правите ? Толково ли е трудно, просто да бъдете себе си ? :whist:

• Автор

Вчера доста се вкиснах. Даже бях запалила метлата. После реших, че няма смисъл. Майка и дъщеря. Продават апартамента си за да купят по-малък. Дългове, беднотия и т.н. Тя е учителка. Поне е била. Преди да се разболее от рак на белите дробове. Завит с одеяло скелет - това е в момента. Вчера ходих два пъти там - изобщо не мръдна. Майката е сляпа. Перде. Зениците и са бели. Само това е достатъчно за да те смрази. Разбира се самият апартамент е.............. нещо ужасяващо. Имат и котка. Миришееееее. Мръсно. То няма как да не е. Едната не вижда, другата не мърда. С нас се свърза бившата снаха. Та точно тя си го отнесе вчера. Имаше неблагоразумието да ми звънне да разбере как са минали огледите. Че като я подлепнах. Как може да оставиш в такова състояние живо същество?!? Изписали и гензан/безумна химиотерапия/ ама го чакали. Имала вече болки и доктора бил казал да пие по пет-шест аналгина. Ама тя пиела вечер аулин. Абе как ще пие аулин?! Има си палеативни грижи. Това да не можеш да си умреш с достойнство. Ама нямали пари. Е, трябват ли ти пари да се хванеш и да им изринеш кочината?!?!? Нали искаш после другия имот да е на името на сина ти?!? Или да отидеш до онкото и да ти изпишат обезболяващи? А долу в същия блок е Червения кръст. Как да не псуваш?!?

И аз пак не мога да разбера, за каква са ви тия два, три, пет ника ?

Какво постигате с тях ? На кого се правите ?

Толково ли е трудно, просто да бъдете себе си ? :whist:

себе си съм, Веси, досега бях само с един ник - Нел, с него публикувам и в литературни форуми и в блогове. Епос регистрирах само, за да дам отпор на манията на Вили.

Нямам три, четири, пет ника.

Мисля си защо хората се връзват на някакви тотални глупости и се сърдят като малки деца...

себе си съм, Веси, досега бях само с един ник - Нел, с него публикувам и в литературни форуми и в блогове. Епос регистрирах само, за да дам отпор на манията на Вили.

Нямам три, четири, пет ника.

Аз предлагам, просто да спрете да вършите глупости тук на форумно ниво.

Ако имате да си казвате нещо двете, кажете си го и си го изяснете, на ЛС-та, ако трябва и лично.

Това с минусите и отмъщенията е меко казано - детинско.

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Това с минусите и отмъщенията е меко казано - детинско.

просташко е, ако питаш мен :whist:

желая лек и приятен ден

Че ще пия кафе с Жорето ;)

Вчера доста се вкиснах. Даже бях запалила метлата. После реших, че няма смисъл.

Майка и дъщеря. Продават апартамента си за да купят по-малък. Дългове, беднотия и т.н. Тя е учителка. Поне е била. Преди да се разболее от рак на белите дробове. Завит с одеяло скелет - това е в момента. Вчера ходих два пъти там - изобщо не мръдна. Майката е сляпа. Перде. Зениците и са бели. Само това е достатъчно за да те смрази. Разбира се самият апартамент е.............. нещо ужасяващо. Имат и котка. Миришееееее. Мръсно. То няма как да не е. Едната не вижда, другата не мърда. С нас се свърза бившата снаха. Та точно тя си го отнесе вчера. Имаше неблагоразумието да ми звънне да разбере как са минали огледите. Че като я подлепнах. Как може да оставиш в такова състояние живо същество?!? Изписали и гензан/безумна химиотерапия/ ама го чакали. Имала вече болки и доктора бил казал да пие по пет-шест аналгина. Ама тя пиела вечер аулин. Абе как ще пие аулин?! Има си палеативни грижи. Това да не можеш да си умреш с достойнство. Ама нямали пари. Е, трябват ли ти пари да се хванеш и да им изринеш кочината?!?!? Нали искаш после другия имот да е на името на сина ти?!? Или да отидеш до онкото и да ти изпишат обезболяващи? А долу в същия блок е Червения кръст.

Как да не псуваш?!?

направо настръхнах,всеки иска
  • Автор

направо настръхнах,всеки иска

понякога не осъзнаваме колко много имаме и колко сме щастливи в действителност

аз не се оплаквам,имам от всичко по-малко,аз учудвам все още какви хора има

Вчера доста се вкиснах. Даже бях запалила метлата. После реших, че няма смисъл.

Майка и дъщеря. Продават апартамента си за да купят по-малък. Дългове, беднотия и т.н. Тя е учителка. Поне е била. Преди да се разболее от рак на белите дробове. Завит с одеяло скелет - това е в момента. Вчера ходих два пъти там - изобщо не мръдна. Майката е сляпа. Перде. Зениците и са бели. Само това е достатъчно за да те смрази. Разбира се самият апартамент е.............. нещо ужасяващо. Имат и котка. Миришееееее. Мръсно. То няма как да не е. Едната не вижда, другата не мърда. С нас се свърза бившата снаха. Та точно тя си го отнесе вчера. Имаше неблагоразумието да ми звънне да разбере как са минали огледите. Че като я подлепнах. Как може да оставиш в такова състояние живо същество?!? Изписали и гензан/безумна химиотерапия/ ама го чакали. Имала вече болки и доктора бил казал да пие по пет-шест аналгина. Ама тя пиела вечер аулин. Абе как ще пие аулин?! Има си палеативни грижи. Това да не можеш да си умреш с достойнство. Ама нямали пари. Е, трябват ли ти пари да се хванеш и да им изринеш кочината?!?!? Нали искаш после другия имот да е на името на сина ти?!? Или да отидеш до онкото и да ти изпишат обезболяващи? А долу в същия блок е Червения кръст.

Как да не псуваш?!?

И да псуваш и да не псуваш - файда йок.Честно казано, не знам дали повече ми се провръща от подобни случаи, или ми се иска да убия някого.

А може и да съм претръпнал - всеки трети пациент, който карат при мен е в това състояние.

Имам чувството, че никой вече не иска да се грижи за близките си : хвърлят майките и бащите си в болниците -само и само някой да ги гледа вместо тях, а най-вече да умрат в болницата, а не в къщи.

В цялата държава няма едно заведение, което да осигури не адекватни, даже някакви грижи за умиращите от рак, дето им викаш "палиативни".

Да -всички знаем че са нужни такива грижи.Ама кой да ги свърши ?

Няма кой.

Наистина няма - и то пак казвам - не само, че няма "адекватни".

Никакви няма.

Баси.

Ето и в момента отатък има един старец, който се нуждае от такива.

А дъщеря му го е довела тук, само и само да го вземем в болницата, че да се отърве от него.

Оещ от сега виждам, че никой няма да го вземе в болницата и след това ще има скандали.

И да осъзнаваш, и да не осъзнаваш - файда йок. И нашия ред ще дойде, когато ще ни изхвърлят да мрем като кучета.И никой няма да се обърне, да ни погледне дори.Публикувано изображение

И да осъзнаваш, и да не осъзнаваш - файда йок. И нашия ред ще дойде, когато ще ни изхвърлят да мрем като кучета.И никой няма да се обърне, да ни погледне дори.Публикувано изображение

Въпрос на възпитание

Въпрос на възпитание

И на съвест. А как ще заспиш? А как ще забравиш? Обаче имам бяла завист за хората, които го умеят. Сигурно живеят много щастливо. Не знам. Май не искам и да знам?!!
  • Автор

я, да не говориш глупости - ти да не би да остави дядо си да мре като куче? Или не си го поглеждал и не си се грижил за него? И не помагаш на близките си? Сигурна съм, че твоето диваненце няма да падне по-далеч от тати-круша и няма да те метне в канавката.

В друг смисъл го казах: улисани в ежедневието забравяме да се радваме и ценим това, което имаме. И да сме благодарни. Това исках да кажа.

п.п. аз и казвам : "Ще се обадя в онкото. Ти ще отидеш ли само да вземеш лекарствата?"

а тя ми казва: "Ами аз съм на работа. Нека братовчедката да отиде"

Да, липсва човешкото :lol6: и през ум не ми е минавало ,че мога да имам такова отношение към близките си . Аз към чуждите нямам а камоли към близките :biggrin: така са ме възпитали и се старая тези качества да ги предам и на поколението си .

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.