Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

само като си те представя с лула и падам да се хиля :(

Значи представяй си ме без лула :speak::baby:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Капнал съм коняк :(

Е що сА оплакваш?

• Автор

Капнал съм коняк :(

увеличи дозата на коняка :baby:

Е що сА оплакваш?

Ами, предпочитам да му се наслаждавам здрав :(

Замазването на положението е хубав вариант. Шестима над мен, ни чули, ни видяви...ашколсун, на всички ви !

Замазването на положението е хубав вариант. Шестима над мен, ни чули, ни видяви...ашколсун, на всички ви !

:)

Или не чете по нагоре ? :)

Навряхме се в миши дупки?

Вие защо не се разбере на ЛС пък питам аз, а целия форум трябва да гледа мъжество?!?!

Да, в случая никой не е прав - нито ти, нито Нел, нито Вили.

Но кои сме ние, че да се съдим и разнасяме селски из темите?

Хайде преглътнете, стиснете ръце (или крака) и карайте напред.

Вие защо не се разбере на ЛС пък питам аз, а целия форум трябва да гледа мъжество?!?!

Да, в случая никой не е прав - нито ти, нито Нел, нито Вили.

Но кои сме ние, че да се съдим и разнасяме селски из темите?

Хайде преглътнете, стиснете ръце (или крака) и карайте напред.

И иама очи да го напишеш...Браво...Айде, няма да те целувам, че ти селски истории, не обичаш.

И иама очи да го напишеш...Браво...Айде, няма да те целувам, че ти селски истории, не обичаш.

Не знам какво е "иама", но да, написах го. И спирам до тук.

И си мисля, че...

А бе мисля си.

Не знам какво е "иама", но да, написах го. И спирам до тук.

И си мисля, че...

А бе мисля си.

Да се поправя тогава. Думата 'иама', трябваше да значи 'има' - селско наречие...

Друго, няма какво да кажа, също.

Друго, няма какво да кажа, също.

Браво!

И аз няма да те целувам, че не обичаш градски истории, ама като няма да казваш нищо напиши кво прай катерицата и за какво си мисли... Публикувано изображение

Капнал съм коняк :)

Знаех, че сипвате шнапс в бирата, ама че и коняк наливате в нея вече ми е новост... Публикувано изображение

...ама като няма да казваш нищо

Абе, аз имам какво да кажа, ама не искам да ме гонят от форума.....все още :eek:

напиши кво прай катерицата и за какво си мисли... Публикувано изображение

За катерицата, питай професионалистите. Ние аматьорите, ще си траем :)

Абе, аз имам какво да кажа, ама не искам да ме гонят от форума.....все още :eek:

За катерицата, питай професионалистите. Ние аматьорите, ще си траем :)

Споко - режима на гонене е либерален отдавна и няма да ти се случи, колкото и да се напъваш. Публикувано изображение

Остана да кажеш къде да я търся тая катерица, та да я питам, баси. Публикувано изображение

Споко - режима на гонене е либерален отдавна и няма да ти се случи, колкото и да се напъваш. Публикувано изображение

Остана да кажеш къде да я търся тая катерица, та да я питам, баси. Публикувано изображение

И я питай дали се е избръснала :)

Абе ти не знеш на кво се вика напъване, баси :)

Катерицата, пиши я бегала /избръсна се и зачезан, баси и пак баси/ :eek:

УжасТ! Много хаотични мисли ви се въртят в главите, а моята ме цепи, а като не ме цепи, ме боли гърло... направо умирам, а вие за катерици умувате :)

Мисля си какво ви е прихванало тая вечер и защо по дяволите трябва да ми пука от това, че две личности имат проблем помежду си и си пляскат минуси в някакви си стари теми... Имам си предостатъчно за мислене, за да се кахъря и за подобни дреболии... Айде се стягайте по-добре, че утре се е задал един зловещ вторник иззад ъгъла...

Мисля си какво ви е прихванало тая вечер и защо по дяволите трябва да ми пука от това, че две личности имат проблем помежду си и си пляскат минуси в някакви си стари теми... Имам си предостатъчно за мислене, за да се кахъря и за подобни дреболии... Айде се стягайте по-добре, че утре се е задал един зловещ вторник иззад ъгъла...

Ами то показателно бе друже, утре ти като имаш нужда...що да му пука на някой, нали :)

'Така трябва да мисли народната младеж ' :P

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.