Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

Викаш, гладна мечка освен, че не играе хоро и други работи не прави :rolleyes::lol6:

Амчи така де :lol6: е Капитана не видя ли, искаше да събере темите за истинския мъж и какво ще готвите днес заедно.

какво повече да говорим, те са ясни като бел ден другарите.

не, че аз мога да стоя гладна де, но въпроса е принципен :lol6:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Прибрах се...Ама как...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifГлавата ми бучи от седемчасовия рев, нервите ми са изпилени до краен предел..http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif.Как може таз година да има толкова много ревящи деца? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifИ ревовете да започват още от автобуса (аз ги дърпам за да ги кача, те се дърпат към майките си)...Кошмар...Искам друга работа....:rolleyes:Искааааааааам....

Прибрах се...Ама как...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifГлавата ми бучи от седемчасовия рев, нервите ми са изпилени до краен предел..http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif.Как може таз година да има толкова много ревящи деца?...

Като ти реват, им реви и ти насреща, или ги надъхвай "давааай, можеш още по-силно да ревеш, хайде лелиното, покажи си пълните гласови възможности...".

Аз си мисля колко е яко цял ден да се приготвяш за вечерта :)

Утре дали ше взема държавния! :) Напрежението при първото ми висше като че ли беше по-голямо, но несигурността обратно ..

Редактирано от Progres (преглед на промените)

Утре дали ше взема държавния! :whist: Напрежението при първото ми висше като че ли беше по-голямо, но несигурността обратно ..

Ще, ще ти си умно дете. :)

Мисля си, че компютъра в офиса ми работи като трактор и е крайно време да го водя на баня. СД-то ту чете, ту не чете - писна ми от капризите му. :ph34r:

На мене ми е време за медитация, като преди това трябва да си нахраня спътника в живота . :cool:

Точно в момента се чудя, на кого е този профил и какво му е виновна Вили, та и праска минуси в затворена вече тема :cool:

Публикувано изображение

Що не и слагаш минуси в действащите теми, питам аз :yanim:

Оххх, ако не беше милото какво щях да правя днес! :lol6: Иначееееееееее .... Царевец 1 - здравей, вече съм официално "общак" :) На 1-ви излитаме :lighter:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

хапнах, пийнах биричка, изпуших една добре натъпкана лула и се чувствам в хармония с хлебарките :)

Аууу, след щателно разследвате, току що бе установен и виновния :( Много поетична и 'благорадна' душа е тази личност, ама пък да ходи и да слага минуси в затворени теми, малко я отдалечава от ореола :baby:

• Автор

Аууу, след щателно разследвате, току що бе установен и виновния :(

Много поетична и 'благорадна' душа е тази личност, ама пък да ходи и да слага минуси в затворени теми, малко я отдалечава от ореола :baby:

е, и те душа носят............... :baby:

сега се чудя.......... някой чете ли тези дългите постове :speak:

сега се чудя.......... някой чете ли тези дългите постове :(

Не стават ли за сутрешното кафе?

Аууу, след щателно разследвате, току що бе установен и виновния :(

Много поетична и 'благорадна' душа е тази личност, ама пък да ходи и да слага минуси в затворени теми, малко я отдалечава от ореола :baby:

А ти защо не реагира, скъпа, след като на тази личност вече седмица Вили(звездата) всеки ден и слага по 25 минуса на стари теми?

и не става въпрос за проклетия ми рейтинг, не се храня с него

а за една простотия, на която явно можех да отговоря само с простотия

след една седмица аванс, скъпа ми Веси

Мене още ме е яд :( Може ли да се правиш на 'Света вода не напита', а да ходиш и да се излагаш така из форума. Малееее, колко прфили, колко нешо...баси :baby:

• Автор

тц :(

така си и знаех :baby:

хапнах, пийнах биричка, изпуших една добре натъпкана лула и се чувствам в хармония с хлебарките :speak:

Кажи как я натъпка, та не ти угасна поне 15 пъти уе... Аре, че изхабих запалки за целия китайски народ с мойта лула :baby::(

Кажи как я натъпка, та не ти угасна поне 15 пъти уе...

Дано ти каже...:baby:Мен повече ме интересува с едно пълнене колко часа дърпа....:(

• Автор

Кажи как я натъпка, та не ти угасна поне 15 пъти уе... Аре, че изхабих запалки за целия китайски народ с мойта лула :speak::baby:

само като си те представя с лула и падам да се хиля :(

Днес съм изпил сигурно 15 чая. Уж се лекувам, но накрая ще взема да хвана някоя чаена болест...

Мене още ме е яд :(

Може ли да се правиш на 'Света вода не напита', а да ходиш и да се излагаш така из форума.

Малееее, колко прфили, колко нешо...баси :baby:

питам на мое място ти какво щеше да направиш, след като една седмица си дал аванс на някой да си начеше крастата

и калко много са ми профилите :speak:

А ти защо не реагира, скъпа, след като на тази личност вече седмица Вили(звездата) всеки ден и слага по 25 минуса на стари теми?

и не става въпрос за проклетия ми рейтинг, не се храня с него

а за една простотия, на която явно можех да отговоря само с простотия

след една седмица аванс, скъпа ми Веси

Аз се изправих тук, за да защитя някго, защото не разбирам...Ако можеш, обясни ми тук, на място и то както си пише по книгите...
  • Автор

Днес съм изпил сигурно 15 чая. Уж се лекувам, но накрая ще взема да хвана някоя чаена болест...

капни поне млко ром в чая, де :(

Мене още ме е яд :(

Може ли да се правиш на 'Света вода не напита', а да ходиш и да се излагаш така из форума.

Малееее, колко прфили, колко нешо...баси :baby:

питам на мое място ти какво щеше да направиш, след като една седмица си дал аванс на някой да си начеше крастата

и колко много са ми профилите? :speak:

май не било приятно така, а?

ех, че сте...

искаш линкове с минусите, които ми е поставяла вили ли?

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.