Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

Ма тя испанката си е в Испания.... иначе до сега да ме е "оправила"

И ти срещаш трудности понягога...

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

• Автор

Ма тя испанката си е в Испания.... иначе до сега да ме е "оправила"

е, ти не би се дърпал........... много :blink:

Аууу, нещата не вървят на добре. С тия токчета, още малко и ще се наредя рамо до рамо с Капитана по активност днес :blink:

• Автор

ми земи се сопри, де! :blink:

ми земи се сопри, де! :ph34r:

От шоколада е...Направо пръщя от активност :lol6:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

покрай токчетата се сетих за "параграф 22" и сцената с к**вата на Найтли :ph34r: та ще вземат ас и си препрочета в скоро време

Овцете на Доктора заемат целия ми монитор?:ph34r:Колко ли инча ми трябват?:lol6:

Хубава дискусия си спретнахме днес, а Вазовия / абе, аз що не му знам името :ph34r: Тоя нов ник не мога да се изчанча да го напиша / е достоен събеседник. :lol6:

а Вазовия / абе, аз що не му знам името :ph34r: Тоя нов ник не мога да се изчанча да го напиша / е достоен събеседник. :lol6:

Мартин?

Тъй ли се казва ?

Да не земе да ме осъди за изтичане на инфо, гони ме шубето, затуй му пращам една http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif и за теб Веси http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif...

Ай, за всички http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Аууу, нещата не вървят на добре. С тия токчета, още малко и ще се наредя рамо до рамо с Капитана по активност днес

Лошо няма, в спора се ражда истината :)

От шоколада е...Направо пръщя от активност...

Шоколад - бързи въглехидрати, ако не се използват като енергиен източник в най-скоро време, се натрупват в тялото под формата на мастна тъкан. Я веднага ставай да направиш 50 клякания :P

...абе, аз що не му знам името :) Тоя нов ник не мога да се изчанча да го напиша...

Не си питала ;) badsector - повредени сектори върху магнитен носител, примерно хард диск. Ако е имало някаква информация записана върху тях, в повечето случаи се губи. Нещо като бели петна в паметта, в случая в моята :)

п.п. приятен събеседник, защото не сме наживо. Тогава нямаше да ми вземеш думата от устата :hush:

Мартин?

Тъй вярно.

Да не земе да ме осъди за изтичане на инфо, гони ме шубето, затуй му пращам една http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif и за теб Веси http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif...

Ай, за всички http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

То пък едно инфо... Виж благодаря за целувката :) Аз пък връщам: Публикувано изображение

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Баси, работодателите да не сме бирници та ще вършим на държавата работата, я ги виж само как искат с нас да си вадят кестените от огъня. :)

Котелът е запален :) самоделната ми парна инсталация работи без грешка,котелът вдигна до 70 С . Работи си добре всички радиатори са топли, лирата, бойлерът, даже от фирмата, дето подписаха гаранцията ме похвалиха :laughing4: Имам един-два пропуска, дадоха ми хората съвет -утре ще ги отсраня :help: Заслужавам ли една бира тази вечер ? Заслужавам :lol6:

Точно си обух хавлиените чорапки, че ми измръзнаа краката. Вече не е нито за бос, нито за къси панталонки Живот и здраве да е, другото лято и аз ще правя парна и други инсталации. Обаче искам компетентното ви мнение другарю, парно, или някаква комбинирана сплит система да избера?

Обаче искам компетентното ви мнение другарю, парно, или някаква комбинирана сплит система да избера?

Утре ще ви давам мнение другарко -сега е време за салатката, ракийката и биричката :beer: по случай случката :)

Утре ще ви давам мнение другарко -сега е време за салатката, ракийката и биричката :beer: по случай случката :)

Да ти е сладко другарю (а` ла Али Рза :) ), добър апетит.

и аз така се оттеглям

Котелът е запален :beer: самоделната ми парна инсталация работи без грешка,котелът вдигна до 70 С . Работи си добре всички радиатори са топли, лирата, бойлерът, даже от фирмата, дето подписаха гаранцията ме похвалиха :)

Имам един-два пропуска, дадоха ми хората съвет -утре ще ги отсраня :)

Заслужавам ли една бира тази вечер ?

Заслужавам :)

И още бири ще заслужиш, ако след като си такъв майстор-котляр додеш да удариш малко помощ по един друг котел, който вдига 360°С. Съвсем близко ти е, точно на 100 км източно от теб, и 200 м назад.
  • Автор

Котелът е запален :cool:

мисля си, че щом един доктор успя да запали котела аз със сигурност няма да имам проблеми :speak:

горивната камера все още не ми вдъхва много вяра.....

посетих род.среща - ставаше дума за пари разбира се

посетих и близкия до даскалото супермаркет - пак пари

пропуснах малката подробност, че не съм с колата и докато се осъзная напълних количката. Като се осъзнах я поизпразних, но бутилката с каберне я оставих.

Сега си допивам чашата с вино и си боцкам от божественото козе сиренце с босилек и зехтин :shy11:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Мисля си за меката гума, за това, че трябва да закарам снежанка на баня, за осата която ме захапа за врата, за тротоарно/литературния ни клуб който ще се събира довечера у дома, за това, че трябва и да работя, за света и трудовите хора, за спящите хора, за почиващите хора, за това, че се успах, за това, че това ми докара лош сън ... и още много неща си мисля. ... и те така Мисля да започна с работата :wors: P.S. Още си мисля дали охапването от осата няма да попречи на качественото пиене и хапване довечера. :wors:

Темата за Катеричката е уникална и много се притеснявам някой да не ни я копне!:wors:

• Автор

Официално ви заявявам, че днес ще мързелувам. Започнах с излежаване в леглото докато чета любовна книжка на Нора Робъртс, после дълга разходка с псето, три препечени филийки и чаша кафе и след малко пак се изтягам на дивана с книжката. :lighter: е, може би ще пусна една-две перални, ще измия вецето и банята, ще оправя мивката/мразяяяя/ и ще сготвя един борщ. Казах може би. А довечера съм на гости.

Кой ще е следващият за кафе,до сега нищо полезно не свърших

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.