Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

Закусихме, направих няколко разкрасителни процедури, сядам да печатам списъци! п.п. Още се питах едно пълнене на лулата за колко време му стига на персоната Д.......?

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Закусихме, направих няколко разкрасителни процедури, сядам да печатам списъци!

п.п. Още се питах едно пълнене на лулата за колко време му стига на персоната Д.......?

Закуската е хубаво нещо и аз току ща го направих, сега мисля да си лягам :rolleyes:

имам сърбежи на врата, точно под дясното ухо /от осата, тая гаднярка/

имам сърбежи на врата, точно под дясното ухо /от осата, тая гаднярка/

Не го ли маза с Фенистил?

Не го ли маза с Фенистил?

Тц, оказах всичко, защото реших, че ще ми пречи на качественото пиене.

Имам само анти мико ацид, дали ще свърши работа, или ще ми подпали цялата глава?

Имам само анти мико ацид, дали ще свърши работа, или ще ми подпали цялата глава?

Тц...Не го ползвай...Това име ми намирисва на нещо гъбично (дано не те подвеждам)...Тичай в най-близката аптека (в гората има ли?:rolleyes:) И СИ КУПИ ФЕНИСТИЛ!

Тц...Не го ползвай...Това име ми намирисва на нещо гъбично (дано не те подвеждам)...Тичай в най-близката аптека (в гората има ли?:rolleyes:) И СИ КУПИ ФЕНИСТИЛ!

Има, но в неделя катеричките си почиват .

За онова позна, имам го от миналата година, кот бегемот имаше микоза и аз също край него.

• Автор

Тц...Не го ползвай...Това име ми намирисва на нещо гъбично (дано не те подвеждам)...Тичай в най-близката аптека (в гората има ли?;)) И СИ КУПИ ФЕНИСТИЛ!

то, тая оса я ухапа оня ден - ще я посърби и ще и мине

ние пък се натъпкахме с палачинки

аз добавих и чаша кафе

и едно ми е такова сънливооооооо :)

от вчера се каня да забъркам един борш. Днес направих решителната крачка и обелих зеленчуците :rolleyes:

ние пък се натъпкахме с палачинки

Въх :rolleyes: и ние! И затова съм стигнала само до №13 в списъка. Имам да печатам още пет плюс инструктажа!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• Автор

Въх :) и ние! И затова съм стигнала само до №13 в списъка. Имам да печатам още пет плюс инструктажа!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

неделните палачинки са свято нещо

пуснах мухата на големия динозавър, че може да получава стипендия за успех :rolleyes:

пуснах мухата на големия динозавър, че може да получава стипендия за успех :rolleyes:

предполагам, че ще се разочарова, като чуе за кви пари иде реч...

По мое време беше 40лв. - ама колко много неща съм си купувала с тях....

• Автор

предполагам, че ще се разочарова, като чуе за кви пари иде реч...

По мое време беше 40лв. - ама колко много неща съм си купувала с тях....

мога да те изненадам: 21лв.

обаче то нашто и на тези пари още се радва хихихихихих

Вчера сутринта, ако искаме да сме точни . :):rolleyes: Аз пък хапнах пържолки и още не съм пила кафенце. Сега се чудя дали да пийна и после да дремна, или първо да поспя и после кафенцето Тъп Чо спи като един същински пън, гък не е издал от както се събудих преди час. и аз искам палачинки, що не си пускате скайпето

• Автор

Вчера сутринта, ако искаме да сме точни . :):rolleyes:

Аз пък хапнах пържолки и още не съм пила кафенце.

Сега се чудя дали да пийна и после да дремна, или първо да поспя и после кафенцето

Тъп Чо спи като един същински пън, гък не е издал от както се събудих преди час.

и аз искам палачинки, що не си пускате скайпето

иди поспи

от вчера се каня да забъркам един борш. Днес направих решителната крачка и обелих зеленчуците :rolleyes:

Аууу... Обожавам борша. Прати една гаванка насам, баси... :)

иди поспи

И още как поспах, ъммм ...слънцето изгряло гледам навън.

Дори гледах "Ана и Кралят" хареса ми. Сега ще пия кафе.

P.S. и аз искам борш

В събота спах до 11:30 часа :) Днес станах към 10 :)

Не е човешко това !

мдаммм ... ангелско :)

За утре ... треска ме тресе :cool:

Мен вече ме разтресе, снежанка ме изостави в полето, някъде на около 12км. от града.

Срещата с майсторите никак не ми е приятна.

Вили, много кофти начало на деня http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Емиии .. какво да се прави, мислех, че с колежката ще изкараме някой лев по пътя, но не би ...

Вижте каква красота е призори:

Публикувано изображение

Емиии .. какво да се прави, мислех, че с колежката ще изкараме някой лев по пътя, но не би ...

Вижте каква красота е призори:

Публикувано изображение

Компютъра на колегата е по голяма боза и от моя, а днес са ме наказали на него да работя. Нито изображения виждам, нито системата за оценяване. :cool:
  • Автор

Компютъра на колегата е по голяма боза и от моя, а днес са ме наказали на него да работя. Нито изображения виждам, нито системата за оценяване. ;)

и аз не го виждам изображението........... :cool:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.