Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

• Автор

вашта е лесна - аз отивам да вадя милинките и да направя кифличките :)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

пфффффффффф, не се пие бира сега - сега се пие вино. Червено. С френски сиренца или кайзерче.

Мда.

може и без сиренце :)

Голяма жега е тук, баси.

Да идва по-скоро утре, че да се връщам у болницата, та да ми мръзнат джонгалите и да ми е добре ;)

Мисля си че е време за новия Туарег, но дилемата ми е V6 3.0 240 к.с. бял или V8 4.2 340 к.с. кафяв металик "Graciosa Brown" ... или и двата, баси?!?! Обаче трудно слиза човек от 313 коньеве на 240 коньеве...

Носеше в ръка Илия с мед намазана филия. А под мишничката сгушено мечето си плюшено. Но след малко някой чука пука тежко защапука. Меееечка стара и кафява на полянката се спира, дъъъъълго в мечето се взира ...

• Автор

Носеше в ръка Илия с мед намазана филия.

А под мишничката сгушено мечето си плюшено.

Но след малко някой чука пука тежко защапука.

Меееечка стара и кафява на полянката се спира,

дъъъъълго в мечето се взира ...

много рано, бе :)

или още от вчера? :)

днес ме мързи повече от обикновеното

А мен ме одитират от "медицинска полиция" :blink: изненадваща проверка : 8 часа сутринта, "Добро утро.Ние сме от Комисията за медицинско одит към МЗ.Хайде сега покажете ни ......" :yanim: на печелившите -честито, както се казва

• Автор

А мен ме одитират от "медицинска полиция" :blink:

изненадваща проверка : 8 часа сутринта, "Добро утро.Ние сме от Комисията за медицинско одит към МЗ.Хайде сега покажете ни ......" :yanim:

на печелившите -честито, както се казва

баси, толкова ли нямате там средни пръстове да им покажете???? :speak:

баси, толкова ли нямате там средни пръстове да им покажете???? :speak:

Нали искате осъдени и в затвора лекари ?

Ето сега дойдоха и при мен.Искат документи, документичета, документченца, документченцета и документища.

Никой не го интересува от какво имаме нужда за това да направим лечението на пациентите както сме виждали по филмите и сме чели в учебниците.

Всеки иска само документи.

Е-сега ги заривам с такива :ph34r: Документи поне имам даже повече от необходимото :blink:

• Автор

Нали искате осъдени и в затвора лекари ?

Ето сега дойдоха и при мен.Искат документи, документичета, документченца, документченцета и документища.

Никой не го интересува от какво имаме нужда за това да направим лечението на пациентите както сме виждали по филмите и сме чели в учебниците.

Всеки иска само документи.

Е-сега ги заривам с такива :ph34r: Документи поне имам даже повече от необходимото :blink:

зарови ги дълбоко. Ама хууубавичко ги зарови. После да не забравиш да утрамбоваш :speak:

зарови ги дълбоко. Ама хууубавичко ги зарови. После да не забравиш да утрамбоваш :ph34r:

После може и да ги палне, да се постопли.
  • Автор

После може и да ги палне, да се постопли.

и да гледа замислено огъня, пафкайки бавно с лулата си.....................

Чудех се къде ли е Shefkata, дали не е паднала някъде, дали не я боли нещо, а тя....тя се учела да лети :baby:

Боже, боже....летящи шефки ще виждаме скоро време :eek:

Катерица, пръв идиот.

Ще се прави на пилот.

Още с първите петли,

ще се учи да лети.

Много ще се упражнява,

мисли да се състезава.

Катерицата летяща,

поздрави на всички праща !

• Автор

Ако се изровиш от под бумагите :baby:

той там зарови проверяващите :eek:

Това днес...

А в не проверовъчни и безоблачни дни - обикновено рови себе си :)

виж как добре ме познаваш ;)

А колкото до проверяващи - дал съм един куп от над 170 листа със правилници, заповеди, инструкции, протоколи, алгоритми за поведение, щатни разписания, графици, амбулаторни листове,правила за попълването им и т.н. и т.н. и т.н.

Нали ви казах - като документи всичко си имам и ми е наред.

в действителност.....

Абе -бюрократщина да има -това е девизът на "здравната реформа".Да има проверяващи, проверяващи на проверяващи и т.н.

И да пишем , пишем ..... Преглеждам един болен за 10 минути, а след това пиша минимум 45 минути.Вместо да е обратното-нали се сещате ? Да го преглеждам поне половин час, да разбера всичко за него.

Вместо обаче да правя това -аз пиша.

Защото после ще дойдат проверяващите, и ще трябва да им показвам документи, и ако ги нямам, ще ме пратят в затвора.

Повръща ми се от всичко това, честно ви казвам.

• Автор

Повръща ми се от всичко това, честно ви казвам.

в този ред на мисли.......... Все съм се чудила на една приятелка дето има магазинче за кафе и чай. Ти си нямаш на идея за какви бумаги иде реч :)

За нищо не си мисля http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif празна глава мисли ли ?:)

Толкова си невероятна и забавна и това на празна глава? А ако беше пълна-малииииииииии...

И защо имам толкова работа като ми се играйкаааааааа. Чао от мен.

в този ред на мисли.......... Все съм се чудила на една приятелка дето има магазинче за кафе и чай. Ти си нямаш на идея за какви бумаги иде реч :P

О Боже, вие се шегувате и нямате представа за какво иде реч когато става въпрос за бумажтина.

Докато три жени приготвят храна (първо, второ и трето) за около 200 човека аз пиша, пиша, пиша ...Вместо да съм там и аз да готвя, да следя какво правят, как го правят, какво и по колко слагат, аз пиша, пиша, пиша ...

оф оф оф

ето сега пак почвам, за да си помогна малко за утре, че мразя еднообразието :biggrin:

Трих моите съболезнования човече. :cool:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.