Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

тъкмо ще проверим дали е верен лафа "който учи ще сполучи" :)

Не знам....

Единственото, което мога да постигна с тази степен е да мога да учавствам в конкурси за ръководна длъжност, тъй като е изискване в закона.

За друго ми не трябва.

или пък да си направя болница и да съм и управител, а не да търся друг :)

може пък ти да направиш такава в Русе, и да ме вземеш да ти я управлявам, кой знае......

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

• Автор

Не знам....

Единственото, което мога да постигна с тази степен е да мога да учавствам в конкурси за ръководна длъжност, тъй като е изискване в закона.

За друго ми не трябва.

или пък да си направя болница и да съм и управител, а не да търся друг :)

може пък ти да направиш такава в Русе, и да ме вземеш да ти я управлявам, кой знае......

тъй, тъй, ти само кажи, че искаш да ти намеря сграда - нЕмаш грижи :)

размаза ли се? :P

и питаш :blink:

честито :yanim: значи си се справила със задачата

задачата? :huh:

п.п.един път да сме самички и сега трябва да чистя след майсторите :down:

п.п.2.след малко ще видя дали ще яде яденето от кухнята, за пръв път и е :)

тъй, тъй, ти само кажи, че искаш да ти намеря сграда - нЕмаш грижи :yanim:

Ти ще намериш сградата ми ще оправиш строителните разрешителни и местната корупция, друг ще осигури финансирането ( демек ще даде куфарчето с началния капитал), аз ще оправя персонала и ще организирам дейността - и хоп - voala-почваме да трупаме пачки , а ? :blink:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Автор

Ти ще намериш сградата, друг ще осигури финансирането, аз ще оправя персонала - и voala-почваме да трупаме пачки , а ? :blink:

знайш кво? Не ти трябва тоз мениджмънт - ти си готов за мениджър :yanim:

знайш кво? Не ти трябва тоз мениджмънт - ти си готов за мениджър :yanim:

тц.

трябва ми тапията, защото без нея нищо не става :blink:

А пък на мен и тапията - имам магистърска степен - не ми помага да си намеря работа по специалността. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

От сърце ти желая успех!

Наработих се за тая седмица. По случай случая си налях чаша мавруд от вчерашния рожден ден на шефа и си пийвам блажено... :gift:

Добро шефче си намерил!

Наздраве!

Благодаря! Хлъц...

Мисля си, че тази седмица се потроших от работа още, че в неделя ще имам майстори дърводелци у дома, което ми дакарва направо бяс ...Публикувано изображение

цяло лято ги чакам, точно сега ли Публикувано изображение

Благодаря! Хлъц...

Безсрамник ... Публикувано изображение

пък да си направя болница

Ха, томно днес си мислех дали да не спретна у дома една детска градина, колко му е?:cool:Ти ще строиш болници, :)аз детски градини,;) ББ идва с ножицата за откриването!

Аз пък ще си спретна една книжарничка. Айде да основаваме клуб на предприемача в Калдата :cool:

Аз пък ще си спретна една книжарничка.

Що ли си мисля, че ти ще пожънеш по-големи успехи от нас?http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Колко е хубаво да си у дома !!!!!!!!!!!!!!!! :fly1: :fly1: :wors::fly1:

Я, бебчето се прибра. Привет бебе, как е о филибето, как са гаджетата, нещо за каките не се ли намира ???

Въъъъъъъъъъъъъобеще не си го и помисляйте , това с предприемачеството, че само ко си отворя устата и ще избягате на пет хиляди километра от родната картинка :)

Въъъъъъъъъъъъъобеще не си го и помисляйте , това с предприемачеството, че само ко си отворя устата и ще избягате на пет хиляди километра от родната картинка :)

Съгласна съм да се трампим!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Съгласна съм да се трампим!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Млого ви се моля мадам, след двуседмичните ми срещи и работа с ученици, учителки и директорки не благодаря

особенно след днешната среща в едно от селата с ромски ученици

благодаря не пия

Обаче, отново ви моля не си го и помисляйте да се сменяме.

Има една приказка с лайняно въже да ви вържат, ще го прегризете и ще избягате, вервайте. :):fly1:

в едно от селата с ромски ученици

Да не си идвала при нас?:)

Да не си идвала при нас?:)

Хахахахх не бе в Динката, беше много страшно, много :fly1:

беше много страшно, много :)

Аааааааааа, при нас е весело...

Отивам да си взема душ, че от днес имам вече

новичики пижамки...

От днес имам вече

новички пижамки....

О филибето сичко е 6 :) Гаджето е супер, малко тъжен, че му избягах за уикенда :wors:

Па за вас какичкии, нищо няма... или са дърти или са.... хм... с мекЪ китка :fly1:

Съгласна, ние лесно и за всекине се даваме . :fly1:

Обаче Пловдив, ехххх Пловдив е град с душа, диша ...

Там мога да се разхождам с дни по малките улички на тепетата, да седя в сладкарниците, в кръчмите

Любимия ми ресторант е "Четири сезана" в Новотела и "Диана" пред телевизията .

Нета ми е бавен и нямам нерви да го чакам, ще се отдам на "от местопрестъплението"

Сладки сънища от мен! :fly1:

Гледма Рамбо 3 и си мисля - едно време руснаците се биеха в Афганистан, а хамериканците направиха Рамбо 3, като то се знае, Джон Рамбо, американецът е добрият, защитава угнетените афганци, а руснаците са лошите.Сега пък американците се бият в Афганистан и са на мястото на руснаците.... Дали пък сега не е време руснаците да направят филм , да речем със заглавие "Иванушка 3", в който добрият руснак да се бие с лошите американци ? :fly1: И в тоя ход на мисловният ми процес се промъкна и beli с няколко пижамки :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.