Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

Само се чудя защо ти трябваше толкова дълго предисловие... :ph34r:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Само се чудя защо ти трябваше толкова дълго предисловие... :ph34r:

Смееш се ти, ама филмът свърши с надписа :

"Филмът се посвещава на храбрият афганистански народ"

Чудя се дали авторът на сценария и режисьорът са се е сещали, че има-няма 20 години след създаването на филма, "храбрият афганистански народ" ще избива с огромно удоволствие американци ? Може и собствените им синове да са там.....

Дали се псувта , че са направили такъв филм ?

Чудя се дали авторът на сценария и режисьорът са се е сещали, че има-няма 20 години след създаването на филма, "храбрият афганистански народ" ще избива с огромно удоволствие американци ? Може и собствените им синове да са там.....

Мацко, нали знаеш, че животът е колело... След амнайсе години пак може да ги наричат "храбрият афганистански народ", ма сега са "откачените фанатици". Нормално...

Мацко, нали знаеш, че животът е колело... След амнайсе години пак може да ги наричат "храбрият афганистански народ", ма сега са "откачените фанатици". Нормално...

Муцко, знам, разбира се - точно за колелото се сетих, как се върти.

Но пък е интересно, не мислиш ли - рядко в един живот се случва да видиш такова обръщане на всичко :blink:

лека нощ сега http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Да спинкаш и да си облечеш розовката пижамка, че да сънуваш бели, дебели ангелчета :ph34r:

Хич не се чуди. Мислиш ли, че сценариста, режисьора, продуцента... са се интересували от нещо повече освен приходите след премиерата? Филми подобни на този не съдържат в себе си кой знае какво послание, че да се замисля чак човек.

Е, спор няма, че сюжета е подбран съвсем актуално с оглед моментите настроения на аудиторията, която се е очаквала в салоните (тогава, не сега).

• Автор

ако някой стане в шест и половина в събота то: или е на работа или е пенсионер или има деца, които отиват на екскурзии :(

ако някой стане в шест и половина в събота то:

или е на работа

или е пенсионер

или има деца, които отиват на екскурзии :(

или има изпит :(

ако някой стане в шест и половина в събота то:

Това знайш как повдигна настроението ми!:offtopic_s: Веднъж друг да се прекара преди мен!:offtopic_s:

аз успешно се излюпих в 8

И на мойта станция старта беше успешен!:offtopic_s:Сега ще следим полета отблизо...:offtopic_s:

Отивам да разнасям рекламни флаери с хлапетата от махалата.Уредих ги с по 10 лв на пакет,но трябва да ги проконтролирам дали всичко е ок,че поех ангажимент.Дано да не вали!!!:offtopic_s: ппЩе ми е вместо съботния крос.:offtopic_s:

Редактирано от Niкiта (преглед на промените)

И на мойта станция старта беше успешен!:offtopic_s:Сега ще следим полета отблизо...;)

Ан така, сега сипи по едно малко и хииич не се услушвай.

после ще мързелуваш докато аз работим :offtopic_s:

Ден тъкмо за електроремонти е днес, а ? :)

Да разбирам ли, че искаш да ми оправиш пералнята??? :(

Да разбирам ли, че искаш да ми оправиш пералнята??? :)

Разбира се, мацко - обръсни се, прафюмирай се и ме чакай - идвам :clap:

р.s.( като няма жени из форума, които да искат услугите ми и ти ставаш ) :(

p.p.s абе стана малко като : като няма риба, и ракът е риба , ама карай да върви :D

• Автор

Това знайш как повдигна настроението ми!:lol6: Веднъж друг да се прекара преди мен!:lol6:

чувствам се тотално прекарана

първо не се наспах /ЧРД/

после да закарам дребния на автобуса в седем и петнадесет

после операция "лютеница" - търбушене на пипер и бланширане на помидорките

после два огледа /малко ни е на нас да бачкаме цяла седмица/

после да напазарувам прехрана

и сега вече едвам гледам

Затова: одеялцето, възглавничката и нани-на

баси, и аз съм човек :wors:

или има изпит :speak:

да - и това тоже :speak:

Разбира се, мацко - обръсни се, прафюмирай се и ме чакай - идвам :speak:

р.s.( като няма жени из форума, които да искат услугите ми и ти ставаш ) :wors:

p.p.s абе стана малко като : като няма риба, и ракът е риба , ама карай да върви :lol6:

Изкъпах се, обръснах се (навсякъде), напарфюмирах се, изпрах (на ръка) и вече съм чисто нов. :speak:
  • Автор

Изкъпах се, обръснах се (навсякъде), напарфюмирах се, изпрах (на ръка) и вече съм чисто нов. :speak:

чак аз се замислих дали да не дойда да ти оправя ъъъъъ .............. пералнята :wors:

чак аз се замислих дали да не дойда да ти оправя ъъъъъ .............. пералнята :wors:

Аз вече изпрах на ръка :speak:

Алоууу стига с тези дразнения, че слаби са ми ангелите, а и неделята започва след минутки. Още нещо - имам малко ел работа за желаещите (само един отделен токов кръг да се пусне за климатико) :whist:

Ти пък много го лиготиш климатико,що му е отделен токов кръг??? Днес нещо пак се разлиготих,гонете ме ,моля ви ...

Готово :rap: Разрешете да доложа : 1.)премахнах контакторите, разкачих всички кабели от кутиите. 2.)прозвъних цялата инстлация, открих и къде беше прекъсната ( виж т.4 ) 3.)положих нови кабели на мястото на прекъсната фаза 4.)изхвърлих плъхам който беше прегризал фазата и умрял на място 5.)напълних бойлера и установих, че фалнецът е отишъл ( демек-нов бойлер ще се купува) 6.)изорилах част от водопровода със стъклена вата Време е да се изкъпя и да почина, а ? :D

Готово :(

Разрешете да доложа :

1.)премахнах контакторите, разкачих всички кабели от кутиите.

2.)прозвъних цялата инстлация, открих и къде беше прекъсната ( виж т.4 )

3.)положих нови кабели на мястото на прекъсната фаза

4.)изхвърлих плъхам който беше прегризал фазата и умрял на място

5.)напълних бойлера и установих, че фалнецът е отишъл ( демек-нов бойлер ще се купува)

6.)изорилах част от водопровода със стъклена вата

Време е да се изкъпя и да почина, а ? :)

Баси! Специалист по всичко пасти да яде!
  • Автор

и аз да доложа: патладжана бъде опечен доматите - бланширани пипера - почистен и бланширан всичко гореупоменато старателно минато през блендера до пюреобразна консистенция /сетих за времената на пюретата - ужас/ след това минато през сито за да се отсранят всички семчици и люспички, които евентОално биха се запрели на задните цедки на динозаврите и сега имам един голям леген смес за лютеница /луда съм - знам/, която смятам в утрешния ден да сваря :rolleyes: и в заключение само мога да добавя : ебати съботата, ебати почивния ден :cool:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.