Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Firefox не отваря форума Kaldata

Featured Replies

Здравейте, Никога не съм пускал тема, ограничавам се предимно с четене на евентуално по-умни от мен хора, но от няколко дни последната версия на Firefox отказва да отваря форума като цяло, както и всяка отделна тема която опитам да прочета. Излиза грозен червено - кафяв екран твърдящ че това е атакуваща страница, а когато му кажа на я отвори все пак, страницата се зарежда, хм, некоректно. Опитах с търсачката дали някой няма подобен проблем, но явно е само при мен това. С IE 8 няма такъв проблем. Някакви идеи?

Днес и аз забелязах такъв проблем при FF Съответно отварях страниците със Chrome но сега вече и със него не става \ В момента съм с ИЕ9 beta

редактирано: Разбрах какво се случва... Подобрете си защитата :wors: !

Редактирано от ФодоР (преглед на промените)

Не е само Лисицата. До преди малко Гугъл Хром отваряше Калдейта, без да дава предупреждения, сега вече влизам само след пренебрегване на предупреждението, явно проблема не е оправен и може би се задълбочава... Къде ли се крият момчетата от HJT Team? Или не са в състояние да помогнат?

• Администратор

Здравейте,

Както вече казахме тук: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=162763&st=0&p=1799608&#entry1799608

Тази нощ са направили Експлойт на рекламната система, който върти чужди реклами върху нашите, той е премахнат вече, закърпихме и дупката. Нищо сериозно и няма опасност за потребителите.

Писахме и отговор на гоогле да реиндексира сайта и да премахнат предупреждението. Надяваме се това да се случи скоро.

Извиняваме се за причиненото неудобство, но се случват и такива неща.

Проблемът е оправен, за съжаление е нужно време за да премахнат съобщението. Противно на очакванията и надеждите на някои хора ще се наложи да ги разочароваме - нищо не се задълбочава и никой не се крие, а най-малко пък не е в състояние да реши проблема. Проблемът е отстранен светкавично, но за съжаление е нужно малко време за да реагират от google и да премахнат съобщението.

Извиняваме се още веднъж за причиненото неудобство, за съжаление никой не е застрахован от подобни злонамерени действия. Радостната новина е, че никой не е пострадал и пробива е съвсем незначителен.

Поздрави и слънчев и усмихнат ден на всички :wors:

• Автор

Благодаря, изясни ми се, притеснявах се да не е в моята система проблема, междувременно ще ползвам IE по принуда. Хубав ден на всички!

Къде ли се крият момчетата от HJT Team?

Извинявай,но имаш ли понятие за какво става въпрос?

Аз, докато го оправят проблема нацяло, временно махнах отметката на "Block reported attack sites", че с IE мразя да боравя, пък и е бавно. П.С - не забравяйте после да върнете отметката да няма излишни главоболия ! :super:

Но защо е така преди според мене е нямало такъв проблем..

При мен току що се оправи

Уплаших се, че форума няма повече да съществува! Тая вечер няма как да не сънувам кошмари... :ph34r:

Хора, четете ли? :ph34r:

Тази нощ са направили Експлойт на рекламната система, който върти чужди реклами върху нашите, той е премахнат вече, закърпихме и дупката. Нищо сериозно и няма опасност за потребителите.

Писахме и отговор на гоогле да реиндексира сайта и да премахнат предупреждението. Надяваме се това да се случи скоро.

Извиняваме се за причиненото неудобство, но се случват и такива неща.

• Администратор

Привет, Вече е направена необходимата проверка от Google и няма установени проблеми. Всички съобщения, че сайтът е опасен са премахнати. Всичко работи нормално. Извиняваме се на всички за временното неудобство и благодарим за разбирането. Поздрави и приятни мигове във форумите на всички :P

Къде ли се крият момчетата от HJT Team? Или не са в състояние да помогнат?

Крият?! На тебе ли трябва да се дава отчет,кой какво прави?

Извинявай,но имаш ли понятие за какво става въпрос?

Ни най-малка идея си няма,освен да се прави на интересен,друго не може,той и това толкова го може!

Радвам се-че всичко се оправи,чак сега се отвори при мен.

P.S.Между другото същото съобщение за атакуваща страница продължава все още да излиза на торент тракера ######

• 4 седмици по-късно...

От скоро имам проблем с отварянето на форума и много бавно ми зарежда . Ползвам Мозила и Опера(превключвам на турбо режим и се отваря). Случва се да чакам по минута, незнам защо е така.:)

• Администратор

От скоро имам проблем с отварянето на форума и много бавно ми зарежда . Ползвам Мозила и Опера(превключвам на турбо режим и се отваря).

Случва се да чакам по минута, незнам защо е така.:)

Здравейте,

Ако сте обвързали профила си с Facebook или Тwitter премахнете обвързването и опитайте. Или по-лесно проверете как ви се зарежда когато не сте логнати в профила си а го отваряте форума като гост.

Срещал съм такива забавяния на обвързани профили със социалните мрежи защото при зареждането на началната страница се правят заявки към сървърите на Facebook или Тwitter и ако от там отговорът закъснее се бави и зареждането на форума.

Поздрави

Здрасти, нямам връзка с Facebook или Тwitter, незнам може би е от компютъра или интернета. П.П. Сега е по-добре, мерси!

Редактирано от fringe (преглед на промените)

• Администратор

Здрасти, нямам връзка с Facebook или Тwitter, незнам може би е от компютъра или интернета.

Тогава е възможно да е от кеша на браузъра .. отворете форума след това задръжте Ctrl и натиснете F5 за да зареди с нов кеш. Ако и това не помогне явно проблема е в интернет доставчика ви.

Поздрави.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.