Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ужасии! Кой е най-страшния филм, който сте гледали?

Featured Replies

Филмът, който най-много ме е уплашил е Shutter.

• Отговори 314
  • Прегледи 182,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

"Кендимен" (Candyman)

"Мълхоллан Драйв" (Mulholland Drive)

:huh::headphones:

Споделете! От новите филми според мен най-страшен е "Предизвестена смърт"! :) Иначе когато гледах "То" си изкарах ангелите :)

Някой от вас да е гледал/а Friday The 13th (2009)? Аз ще си го дръпна като излезе с хубаво качество, но искам да разбера дали е страшен. Защото за първи път през живота си ИСКАМ да ме е страх oт Джейсън.

Восъчната къща Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Определно това е Проклятието Блеър/The Blair Witch Project. Препоръчвам го на всички който не са го гледали. По истински случай. Ако те е страх от мечки не ходи в гората. ;)

Редактирано от marto1990 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Някой от вас да е гледал/а Friday The 13th (2009)? Аз ще си го дръпна като излезе с хубаво качество, но искам да разбера дали е страшен. Защото за първи път през живота си ИСКАМ да ме е страх oт Джейсън.

Пълна боза е, направо подигравка със старите части. Изобщо вече не могат да направят класики каквито се правеха през 80-те
  • 3 седмици по-късно...

Не знам за страшни, но за смешни често се намират.. много рядко някои ужас да е изпипан както трябва.. сега в момента се сещам за Dark Wаter ( препоръчвам го не тези които искат да се забавляват доста е смешен е и безсмислен Публикувано изображение ) Приятно гледане Публикувано изображение

Не знам за страшни, но за смешни често се намират.. много рядко някои ужас да е изпипан както трябва.. сега в момента се сещам за Dark Wаter ( препоръчвам го не тези които искат да се забавляват доста е смешен е и безсмислен Публикувано изображение ) Приятно гледане Публикувано изображение

Публикувано изображение Аз се сетих за един комедиен хорър - Child's Play 1, 2 и 3 и Bride и Seed of Chucky! Уж хохъри, а пък се пукнах от смях. И все пак имам добро усещане за римейка до година.

Frontiere(s) - не знам до колко се води хорър, но е яко кървав и брутален. п.п. Като бях малък, много се бях изплашил от The Predator - уникален екшън с бате Арни. Колегата зарибява с друг френски филм - Martyrs, пак нек'ва супер брутална, садистична и кървава история.

Редактирано от ivanvazovv (преглед на промените)

Ами The Midnight Meat Train е доста страшничък.

Изгледала съм супер мн.филми от този жанр..обичам този тип които действат на психиката...За мен най добри си остават The Grudje вс-те части...The Ring 1 i 2...Dead End i Mirrors...;):P:P

Изгледала съм супер мн.филми от този жанр..обичам този тип които действат на психиката...За мен най добри си остават The Grudje вс-те части...The Ring 1 i 2...Dead End i Mirrors... :rolleyes: :rolleyes::P

Ами то хорър жанра си има и под-жанрове: Психологически хоръри, Слашъри (със серийните убийци - любимите ми), с чудовища или сървайвъл хоръри и вече следват зомбита, върколаци, вампири, канибали и т.н. На мен ми харесват слашърите, защото в един кадър може да се спукаш от смях, а в следващия да си затваряш очите (което при филмите в последните 4-5 години вече рядко става)!
  • 2 седмици по-късно...

Return of the Living Dead 3 / Завръщането на Живите Мъртъвци 3 (1993) Не го препоръчвам на хора със слаби сърца!!

• 1 месец по-късно...
Няма още такъв филм, който да ме изплаши до такава степен, че да не мога да спя и т.н. Иначе по темата бих казала първата част на "The Hills Have Eyes".

3-те части на Final Destination (последен изход)-Доста е брутален!

Този е една крачка пред другите в класацията ми

Мirrors / Огледала

Публикувано изображение

My bloody valentine.Бая кръв има в него. Публикувано изображение

Много е глупав. Само дето си дадох парите да го гледам на кино. Това, ако може да се нарече "ужас", аз ще се прекръстя!

А моят... може би "Dead end"... И не защото е някаква ужасия, ами просто успя да подейства на психиката ми.

Редактирано от productxaxa (преглед на промените)

Втората част на "The Hills Have Eyes" е омазана от всякъде, сюжета е малоумен, актьортите некадърни, а на всичкото отгоре е тотално клише по всички показатели. Първата част беше по-добре, макар че определено не беше най-страшния филм, който съм гледал. Такъв обаче е Хостел 2, в края на филма просто ми се повръщаше Не че е чак толкова страшен, а може би защото допреди не бях гледал подобен хорър. Все пак ще запомня това изживяване. Друг хорър (по-скоро трилър), който не ме плашил чак толкова, колкото ме е развълнувал е "1408", наистина качествен филм. Едит: Забравих да спомена: "REC"-испански хорър с доста оригинално представяне на действието (през камерата на оператор в телевизия), сюжета също е доста интересен, определено трябва да се гледа от всеки почитател на жанра.

Редактирано от Shadowflame (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Скоро гледах Заразно зло и няколко филма "...of the dead". Абе... стават! Заразно зло повече ме изкефи и ся AFTERLIFE.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.