Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ужасии! Кой е най-страшния филм, който сте гледали?

Featured Replies

маико ако се плашиш от филми като "it" нз кви филми да ти препоръчам ... scream e много зарибен

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 314
  • Прегледи 182,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 3 седмици по-късно...

Филми с дяволи, за дяволи, свързани пряко или косвено с дяволи, сатани, изчадия от ада, изкарване на дяволи, които са превзели душите на хората... Ето такива много ме стресират, а понякога и ме ужасяват...

Например: The Exorcist (1973) - гледах го на тъмно, уж за да ми е страшно и т.н., гледах не гледах 30-40 мин. станах, светнах, направих си един билков чай - от онези дето успокояват (жълт кантарион май беше Публикувано изображение ), пуснах си някоя весела музика... Така и не съм го догледала филма и не мисля да го сторя скоро - поне не и когато съм сама вкъщи...

Редактирано от sed_ally[kara] (преглед на промените)

The Exorcist (1973) - гледах го на тъмно, уж за да ми е страшно и т.н.,

Незнам колко души са се уплашили на този филм, но аз до края имах чувството, че ще психясам...

Незнам колко души са се уплашили на този филм, но аз до края имах чувството, че ще психясам...

Точно! То чувството не беше само страх или ужас, ами някакво по-сложно - някакво нереално усещане... Чудя се, за какво, по дяволите, правят такива филми?!

Обичам много киното, гледала съм много филми - всякакви, но ей заради такива филми съм ходила дни наред депресирана и отчаяна!

Подобно отвращание изпитвам и от творенията на Дейвид Линч. И за мой голям ужас честичко чувам някой и друг телефон около мен да звъни с мелодията на Туин Пикс! Ужас!

"Предизвестена смърт" и не знам защо, но "Края на дните" много ме стресира на времето.. :rolleyes:

Призрачен ездач не е най-страшния, но е готин.

Призрачен ездач то ######

Редактирано от Hanibal_Lektar
Тогава защо пишеш в тази тема? (преглед на промените)

Фреди срещу Джейсъм за мен е най-страшният до сега Също след това може и Тексаско клане 1 и 2

Хълмовете имат очи 1 и 2 , също и кошмарите на Елстриим , като гледам какви глезотиики гледате тея ще ви изкарат ангелите

"Dead Silence" е уникален филм и не се препоръчва за хора със слаба нервна система :P "Стая 1408" също е хубав, "Шперцът", "Децата на царевицата", "Dead End" и др. :baby:

• 4 седмици по-късно...
Cannibal Holocaust-това е най-бруталния и ужасен филм който съм гледал! Забранен е в 60 държави! От там си правете изводите какъв филм е!Не го препоръчвам на никой, защото е супер брутален и ужасен!ФИЛМЪТ НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ И ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ!

Wrong Turn 1,2 Jeeper Creeper 1,2 the hills have eyes 1,2

За мен Последен изход е полукомедия, специално 3-тата част с пуканки се спукахме от смях в киното. Saw III беше доста стршничък и интересен същевременно.

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

"Ангелско сърце" си е класика. Докато го гледаш може и да не е чак толкова страшен, ама колкото повече после се сещаш за това, по-страшно ти става :whist:

Чесно казано трудно бих определил кой е най-страшният филм който съм гледал. Преди години страшно много се бях зарибил по хорър филмчета и само такова гледах, но сега с малки изключения ми се виждат доста тъпички(имам впредвид и стари и нови типични хорър филми). Истината е една психо трилъри и мистерии, това са истински сдухващите филми. Но също така е изключително важна обстановката и нагласата, аз лично си ги гледкам сам, на тъмно, на усилени до спукване на тъпанчетата слухалки и с големи количества кола и цигари. Прекалено малко качествени филмчета останаха за гледане, че да си развалям кефа. Ммм да, грехота е да не започна с Дейвид Линч. Вероятно малко хора са гледали поне един негов филм и не знаят за какво става на въпрос. Абе не може да не сте гледали поне една серия на Туин Пийкс, е за това става на въпрос. Първият негов филм дето гледах беше Mulholland Drive(като изключим Пийска де), направо бях потресен! Седях и гледах финалните надписи и половин час след това усмислях какво точно се случи с мен. Брутален филм направо те сдъвква и изплюва! От сцената с старците направо настръхнах. Или пък тази със зайците в Inland Empire или Lost Highway..... настръхвам само като се сетя. Брутални филми! Линча е психопат! Няма такъв просто! Разбива ти всички представи за човек и вселена. Абе ВЕЛИК няма какво повече да кажа.

Ефектът на "сдъвкването и изплюването" го изпитах при шедьовъра на Дейвид Финчър(за мен най-добрият на своето поколение и смятам, че тепърва ще се развихря във филмите си) Se7en - убийствен филм, няма как де на спомена въпреки че не е никак страшен и Fight club, това филмче просто вдигна летвата на съвременното кино. Накрая, но не на последно място The Shining на Стенли Кубрик, феновете на книгата може да го плюят и да го изкарват най-зле филмирания филм по Кинг, но лично мен точно затова ме кефи. Кубрик се развихря много в него. A Clockwork Orange какво да кажа за този филм, който го е гледал знае за какво става на въпрос, а който не е изкрено му завиждам за невероятното преживяване, което му предстои(ако се навие да го гледа де :conversation: ).

Последният филм, който ми направи доста силно впечатление е The Others нещо като The Sixth Sense, но много по-добър според мен. Други яки трълърчета The Pledge, Fracture, American Psycho за тези се сещам, по точно тия са ми на компа и чакат за поредното гледане :newspaper:

От хорър филмите ме кефят Hide and Seek, Hostel, SAW макар, че всяка слдваща става все по глупава и от 4-ката насам се отказах да ги гледам, The Hills Have Eyes включително и старият, Silent Hill, Dead Silence, Wrong turn, Pulse, White Noise, Cube, The Exorcist, A Nightmare on Elm Street, Children of the Corn,The Grudge, The Omen, Hellraiser.

100% пренебрегвам някой супер сдухващ филм, но не ми се мисли вече. Общо взето това е.

• 1 година по-късно...

Всичко което изброихте съм го гледала .. еми този The Doll Master вчера го гледах за 2-ри път .. корейски е .. не е мн страшен ... тъжен е Гняв 2 и Едно пропуснато обаждане (японската версия) са ми най-любимите ужаси,но не са много страшни за мене сега ще ви кажа много страшни филми първите два които ще кажа - от тях не сам спала - Паранормална активност и Паранормален субект ;х другите : Колекцията на .... на мъртвите (пример "Земята на мъртвите" ) ,, нещу кореиско или японско понеже съм фен на азиа ся ще ви кажа някои азиатски : The Ringu , The grudge , One miss call , The Doll Master , Phone , Gaval , A Tale of Two Sisters , Cinderella , Apartment 1303 , Ghost Train , Suicide Circle , The Girls Rebel Force Of Competitive Swimmers ,Voices , Womb Ghosts ... Не сте доволни skype:ancafe_ichiban .. таа .. тфа са само малко дори не мисля че ги знаете .. през целия си живот само ужаси гледам така,че ... наскоро говорих с един приятел за някъф филм забравих името му но каза че филма са го спряли защото бил много страшен и са му направили копие .. като разбера името ще пиша. Довиждане ^____^

• 2 седмици по-късно...

Missed Call определено :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.