Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ужасии! Кой е най-страшния филм, който сте гледали?

Featured Replies

Един страшен филм като се гледа в различни условия може да е страшен а може и да не е страшен Предисвестена смър го гледах с още 3-ма и като почна една лиготия по едно време не ми се видя изобщо страшен но бях гледал Проклятието Блеър сам вечерта натъмно и три дена след това бях на хижа е въздействието беше голямо докато бях на хижата само за кадри от филма ми беше в главата иначе като малък много ме беше страх от сериала Война на световете и един филм Те (Тhey).

• Отговори 314
  • Прегледи 182,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

УЖАС!!! "28 Седмици по-късно" - Гледайте го и ще разберете как се чувствам ... !!!

Разни хора, разни филми на ужасите.

"28 седмици по-късно" е някакъв вид продължение на "28 дни по-късно" на Дани Бойл, които пък от своя страна е копие на трилогията на Ромеро ("Night of the living dead", "Dawn of the dead" & "Day of the dead"), който е "бащата" на филмите за зомбита :angry:.

Лично аз не бях ужасена от тези филми - интересни са, струва си човек да изгуби два часа от времето си с тях. Може и единственото, което ми харесва е атмосферата на апокалипсис и тотална безизходица. Пък и подобни филми пораждат разпалена дискусия между приятели за това как бихме живяли в една подобна общост и колко яко би било това :help wanted3:

Колкото до "ужаса" на подобни филми - мое лично мнение е, че "Day of the dead" на Ромеро от 1985 (за някой хора може да е стар) е много по-стряскащ (край всичките потоци от много добре изпипани ефекти на черва, кръв и изтичащ мозък има дори прокарана тънка философия за някой житейски проблеми) от които и да е съвременен филм за зомбита, които цели да стресне зрителя.

That's all :help wanted3:

Скоро гледах азиатксия филм Alone, май се превежда "Сама" , определено трябва да го гледате, азиатците ги бива в този жанр, отделно от това филма си е с неочакван край, точно както обичам :) :) Действието се развива около 2 близначки, от които едната е мъртва ...

Скоро гледах азиатксия филм Alone, май се превежда "Сама" , определено трябва да го гледате, азиатците ги бива в този жанр, отделно от това филма си е с неочакван край, точно както обичам :yanim::)

Действието се развива около 2 близначки, от които едната е мъртва ...

Азиатците винаги ги е бивало в ужасите ;)

"The Ring" 1 и 2 определено са добри филми, ще видим за 3-тата част. "The Descent" също не е лош, но малко пошъл сюжет. "The Hills Have Eyes" 1 много ми хареса, но като видях началото на 2-ката, ми се стори прекалено брутално и още не съм го гледала. "Ghost Ship" и "Thirteen Ghosts" са яки филми (поне според мен). Може би най - страшният филм, койсто съм гледала е "Black Christmas". Той не е толкова страшен, колкото брутален и гнусен. Не бих го гледала втори път. Истински обаче съм се плашила само на един филм - "Хуманоиди от дълбините". Гледах го преди десетина години и даже имах кошмари, но ги преодолях бързо :rolleyes:. Сега повечето страшни филми не са с хубав сюжет, но поне човек може да си губи времето с тях :angry:.

http://######/details.php?id=112132 - Boogeyman 2 - филма е жесток...който е гледал първата част веднага ще се сети :P

Да си кажа честно...много очаквания имах към първия филм. И просто като го гледах,останах страхотно разочарован..Значи аз по принцип съм голям почитател и ценител на филмите на ужасите. Обаче Boogeyman беше една голяма издънка,никакъв хорър не е за мен лично.Това си е моето мнение.Като ми поостане малко повечко време ще гледам и втората част,макар че след първата нещо не ми се иска пак да гледам боза...ама някои казват че бил хубав.Ще видим. :P

"Нещото" е най страшния филм който съм гледал ... беше доста гадничко ^^

100 % съгласен, даже наскоро като го даваха, пак си спомних к'во шубе ме гони като лапе :speak:

Доста от ужасите , които правят сега , са много кръв и боя, от някои дори ме досмешава и се чудя как може изобщо да ги слагат в този жанр... Затова лично на мен психото по ми въздействат... Една доста далечна нова година гледах "Жената в черно" , тогава всички бяха заспали вече и лампите бяха загасени и може би затова после не можех да мигна (ха–ха–ха). Наскоро го издирвах и го гледах пак , но не мога да кажа , че ефекта беше същият , а и няма как да е... Но опредефлено това е един от филмите , оставил трайни следи в съзнанието ми "The woman in black".

"The Art Of Devil 2 " -- > Гнусен , брутален , най - страшния който съм гледал .

Публикувано изображение

извинавам се за бруталната картинка

See No Evil / Виж страха (2006) и The Hills Have Eyes 1 & 2 (2006-2007) на е тва викам страшен филм :)

определено страшничък и психарски е Гняв (The Grudge)

Съгласен не толкова, страшен, противен и кървав, колкото подтискащ, депресиращ и гаден. :) Като го гледах настръхнах и то не го гледах презденя а някаде по това време. Публикувано изображение

Насладете се на Timber falls - горските водопади. Мн по различен е от другите бозиции, сигурен съм че нема да се прецакате. Поне прочетете за кфо се разправа в замундата. Изобщо... не е толкова страшен, но е оригиналееееен!

Снощи гледах "The Amityville Horror" "Ужасът в Амитивил" .Филма е добър . Не е от най страшните , но те държи в напрежение до самият край та дори и след него :help:

Резюме : Сценарият му е по смразяващата история, описана от Джей Ансън, за която се твърди, че е истинска. Книгата се превръща в 10-милионен бестселър, но за истинността й се спори години наред.

свали от тук

The Amityville Horror 1979г

The Amityville Horror 2005

The Real Amityville Horror докоментален филм за къщата и ужаса в американското градче Амитивил

Много страшен филм е "Градски легенди" както и "Слийпи Хълоу" (не съм сигурна дали така се пише). За мен това лично са най-старшните филми.

• 2 месеца по-късно...

По принцип не обичам да гледам такъв вид филми,но може би най-страшния за мен е Убийствен пъзел.

Те тези "страшните" филми, дето ги бълват в последно време, не са толкова страшни, колкото са просто гнусни.

Обичам да гледам такива филми, но не ми се струват така страшни(или поне повечето). Но се сещам за първия си филм "ужаси", който съм гледала като много малка с родителите си и много ми се струваше страшен тогава, но не му помня името. Ставаше въпрос за някакво животно, което е като чудовище(доколкото си спомням) та ако ухапе някой и той става такъв. Филма започваше с това как няколко човека хващат това животно, но то успява да ухапе един от тях и един от групата му сече с брадва ръцете и краката и след това хвърлиха от една скала, а животното го завеждат в зоологическата градина като атракция. Там една жена, която следи сина си случайно се подхлъзва до решетките на животното и то я ухапва. И от там на татък вече става интересното. Спомням си такива моменти като как решава да си сложи червило на бузата(вместо пудра) и кожата и се отлепваше или като изяде кучето на сина си и изплю само кожата му.

Остани жив

Абе, зловещичк си е, но едва ли е най-страшният.

Както каза и БИ, те в днешно време не са чак толкоз страшни...Повечето са само кървища и нищо повече.

По-може да ме изплаши филм, в който има едни такива зловещи шепоти, вятър да свисти, а да не говорим, ако потракват ония неща, дето си закачват по дворовете и терасите...

Whisper гледах последно от този жанр и си ме полазваха тръпчици....

Абе, зловещичк си е, но едва ли е най-страшният.

Както каза и БИ, те в днешно време не са чак толкоз страшни...Повечето са само кървища и нищо повече.

По-може да ме изплаши филм, в който има едни такива зловещи шепоти, вятър да свисти, а да не говорим, ако потракват ония неща, дето си закачват по дворовете и терасите...

Whisper гледах последно от този жанр и си ме полазваха тръпчици....

"Whisper" и аз го гледах но не ми се стори чак толкова страшен. Никак даже. Този филм ми напомня на " Поличбата" може би заради детето
  • 1 месец по-късно...

Най-големите класики за мен са "A Nightmare on Elm Street", "Friday the 13th", "Fraddy vs Jason", "The Ring" и "28 Days/Weeks Later"

Saturday the 14th , Dead Silence ... въйй от тоя филм настръхнах на някой места , сега мисля да гледам The Others 'щот наскоро разбрах за него пък и ми звучи внушаващо

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.