Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ужасии! Кой е най-страшния филм, който сте гледали?

Featured Replies

Гледъм че много хора са поставили " ТО " като един от най - страшните филми . Донякъде съм съгласен с вас ...... НО донякъде . ЗАЩО ... прочетете книгата и после гледайте филма - просто разликата е КОСМИЧЕСКА ! Същото важи за " Сиянието " , " Зеления път " и др. филми по книги по Ст. Кинг ! А да не говорим за НАЙ - ГОЛЯМАТА ИЗМИСЛИЦА в киното - филмът " Ханибал " питам се каква бе тази измислица в края на филма / където Ханибъл Лектър държи в плен Кларис Стърлинг , тя му слага белезници и той си одряза ръката / направо ми идваше да изляза от киносалона като видях тази сцена ! Такава измислица !!! В романа на Т. Харис краят е съвсем различен ...... НО няма да ви го издам :lol6: , прочетете романа !

• Отговори 314
  • Прегледи 182,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много хора казват че филма ТО е бил много страшен ха та това си е чиста анимация незнам кое му е страшното онзи клоун ли?На мен лично ми беше забавен.Явно още не сте гледали филма The shining по Стивън Кинг.Този е най-страшния който съм гледал.Препоръчвам ви го ако искате да се уплашите.Гледайте го и ще разберете за какво говоря

Гледaм че много хора са поставили " ТО " като един от най - страшните филми . Донякъде съм съгласен с вас ...... НО донякъде . ЗАЩО ... прочетете книгата и после гледайте филма - просто разликата е КОСМИЧЕСКА /а и филмът е достъ старичак , сега ако направят римейк с тези спецялни ефекти , или че стане супер филм или поредната боза / ! Същото важи за " Сиянието " , " Зеления път " и др. филми по книги по Ст. Кинг ! А да не говорим за НАЙ - ГОЛЯМАТА ИЗМИСЛИЦА в киното - филмът " Ханибал " питам се каква бе тази измислица в края на филма / където Ханибъл Лектър държи в плен Кларис Стърлинг , тя му слага белезници и той си одряза ръката / направо ми идваше да изляза от киносалона като видях тази сцена ! Такава измислица !!! В романа на Т. Харис краят е съвсем различен ...... НО няма да ви го издам :yanim: , прочетете романа !

А да не говорим за НАЙ - ГОЛЯМАТА ИЗМИСЛИЦА в киното - филмът " Ханибал " питам се каква бе тази измислица в края на филма / където Ханибъл Лектър държи в плен Кларис Стърлинг , тя му слага белезници и той си одряза ръката / направо ми идваше да изляза от киносалона като видях тази сцена ! Такава измислица !!! В романа на Т. Харис краят е съвсем различен ...... НО няма да ви го издам ;) , прочетете романа !

Ех, как така? Значи ще трябва да се чете...Яд ме е като променят така историите във филмите Публикувано изображение А иначе и мен ме беше страх на "Предизвестена смърт" (май повече на първата яаст) и на "Тексаско клане", а като малка ме беше страх и на сериала "Туин пийкс" :)

Най-страшните филми които съм гледала са много .Ето някои от тях: "Знам какво направи миналото лято" "Градски легенди" "Слийпи хълол" и др. за повече подробности пишете ми!

Гледам супер много ужаси, но досега не е имало филм, който да ме впечатли, освен един, който гледах преди 10 години и не знам дали е възможно да се намери някъде - "Гроб в къщата"

Редактирано от black jesus (преглед на промените)

"Стопаджията"...лично аз днес мисля да си го припомня... А от поредицата Ханибал само "Мълчанието на агнетата" - струва....останалите части особено "Ханибал" са чисти комерсиалки....

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Преди много години гледах един филм с извънземни,които е автентичен и е заснет с любителска камера.Та идват извънземните и нападат едно семейство в къщата им,много страшен Публикувано изображение.Не помня името,но 2-3 дена само извънземни кошмари сънувах... Публикувано изображение

1-ят филм който гледах от този жанр мани мани беше The ring 1.Тфа без никакви угризения мога да го нарека ужас!!!!!!

Като бях малък,даваха "То" на Стивън Кинг по телевизията - само като видех ухиления гаден клоун,и ме втрисаше... :)Публикувано изображение

Всъщност страшни филми като малка съм гледала - тогава са ми били страшни. После като пораснах и така и не можах да изгледам нещо, което наистина да ме стресне. Повечето хоръри или ме отвръщават или ме забавляват. Е изключвам The ring от този списък, защото той си беше спичащ (не само американската, а и японската версия, която си е оригинала).

Страшен фшлм - КУДЖО по романа Стивън Кинг, става въпрос за едно куче което започва да яде хора. Зверски филм е ;)

Редактирано от handcream (преглед на промените)

...става въпрос за едно куче което започва да яде хора...

Ммм да, звучи обещаващо...

За последно от хорърите по Стивън Кинг гледах Sleepwalkers. Остана запечатан в спомените ми като филма, в който бяха необходими възможно най- минимални усилия, за да се отдели даден човешки крайник от телесното цяло :blow out candles:

По Стивън Кинг само "Мизъри" и "Теан прозорец" ме изкефиха:wors: Не мога да го дишан Кинг като автор, пък повечето филми дето са правени по негови романи са ужасни. Но тези двата са добри:) edit: Благодаря на Hanibal, че ме подсети за "Изкуплението Шоушенк" и "Зеления път" - просто все забравям, че са по Кинг, защото са прекалено добри:Р. Така филмите стават 4-ри...засега:clap:

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

най-страшен филм за мен бих казал, че е The thing (Нещото с Кърт Ръсел)... може би защото го гледах като бях едва на 6 (май беше тогава) и затова ми е останал в главата ...заедно с Румпелщинскин ... дето имаше една вдовица на полицай и тоя се вселяваше от някакъв камък ... мисля, че има и 2-ра част но така и не съм я гледал (едва сега се сещам за тоя филм който на моменти беше откровено смешен със сцени от рода на надпревара с бъгита и смяна на кожата на румпела Публикувано изображение) Публикувано изображение

Иначе сега каквото и да гледам повече го избивам на смях :-]

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Убедила съм се, че качествени хоръри вече няма. Японците и те се комерсиализираха и не сза издавали нищо качествено от години. Единствения начин човек да гледа "страшен филм" е да поразрови из архивите. Не очаквайте модерната кино индустрия да ви изненада с нещо.

• 3 седмици по-късно...

А какво ще кажете за "Восъчната къща"? Мен лично ми хареса повече от "Тексаско клане".

Редактирано от Geronimo (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.