Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ужасии! Кой е най-страшния филм, който сте гледали?

Featured Replies

Resident Evil

Публикувано изображение

Download

Resident Evil 2: Apocalypse

Публикувано изображение

Download

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 314
  • Прегледи 182,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някой да знае за филма "Masters of Horror". Ако може да даде линк. Поздрави .

Така като гледам тук става въпрос за сериал. В ###### има доста серии и някакъв игрален филм Masters Of Horror 2005 Cigarette Burns.

• 2 седмици по-късно...

Ето и няколко страхотни филми на ужасите в ДВД формат с Български субтитри. Линковете са към торент тракер.

Публикувано изображение

Сюжет: Вие се страхувате, а те тържествуват.

И е време за обяд…

Sleepwalkers

Публикувано изображение

Сюжет: Дебел адвокат е прокълнат от циганин да сваля от теглото си... и той сваля... и сваля...

Thinner

Публикувано изображение

Сюжет: Група тийнейджъри и бандити са заклещени и барикадирани в крайпътен бар - обграден от кръвожадни същества, които разкъсват хората на парчета и след това поглъщат останките. Малкото, останали живи в бара, ще трябва да се изправят срещу хищниците и да ги убият преди и те да са станали тяхна вечеря...

Feast

Публикувано изображение

Сюжет: Разказ за малък град, разкъсван от свръхестествени събития, свързани с мистериозен непознат и неговото минало...

The Visitation

Публикувано изображение

Сюжет: Идиличното градче Рокуел Фолс сякаш е Раят на Земята. Но когато Стив Кейди (Джереми Систо, Тринайсет) федерален следовател, е изпратен да разбере защо населението на града не се е променило през последните сто години, той скоро научава, че нещо се крие под привидно перфектната повърхност.

Оплетен в паяжина от религиозен фанатизъм и пуритански традиции, от която никой никога не се е измъкнал, Кейди трябва да намери изход – или да изгуби живота си – в този страховит, завладяващ трилър.

Population 436

Публикувано изображение

Сюжет: Тън е млад фотограф, който живее заедно с приятелката си Джейн. Увлечени от фотографията, двамата често работят заедно. След проявяването на поредния филм, Джейн и Тън откриват загадъчни сенки в снимките си. Докато двамата правят собствено разследване по случая, наяве излизат други снимки със сходни свръхестествени елементи. Същият феномен скоро сполита и най-добрите приятели на Тън и Джейн открива, че нейният интимен приятел не е споделил всичко, което знае. Една ужасяваща тайна от миналото се оказва в основата на тази черна и изпълнена с ужаси мистерия.

Shutter

Публикувано изображение

Сюжет: Малък град е завладян от извънземна чума, която превръща жителите в зомбита и всякакви форми на мутирали чудовища.

Slither

Публикувано изображение

Сюжет: Наемник бива убит, но е принуден да се завърне от Ада като войник от армиите на Дявола.

Spawn

Редактирано от saso (преглед на промените)

Публикувано изображение

Това е мястото в бг пространството, където първи излизат Мастерите. Ако не сте чували за този сериал (което би било голям пропуск), ето малко инфо:

Showtime са събрали някои от най-великите сценаристи и режисьори от хорър жанра, за да ви представят поредицата “Masters of Horror” ("Господарите на ужаса"). За пръв път най-уважаваните имена в хорър жанра са обединили сили в създаването на тези изключителни едночасови филми.

Вторият сезон вече е в ход и тук е поредната разтърсваща история.

Masters Of Horror Season 1 HDTV + BG SubS

Masters Of Horror S02E01 @ maglata.com

Masters Of Horror S02E02 @ maglata.com

Masters Of Horror S02E03 @ maglata.com

Masters Of Horror S02E04 @ maglata.com

А ето и най-новия епизод, още пресен:

Masters Of Horror S02E05 @ maglata.com

Цялата история за любимеца на народа Чъки излезна:

Тук - Child's play

Публикувано изображение

Trailer - part 1:

http://www.youtube.com/watch?v=IOok2uqonwE

Trailer - part 2:

http://www.youtube.com/watch?v=ron3XoJqi20

Trailer part 3:

http://www.youtube.com/watch?v=iM2EgmjOzGs

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

May (2002)

Режисьор: Lucky McKee

http://imdb.com/title/tt0303361/

Филмът е от 2002, но аз го гледах едва вчера. Не обичам да коментирам сюжети, затова само ще отбележа, че e оригинален, различен и ужасяващ. Костваше ми една безсънна нощ.

Stay Alive,The Descent,An American Haunting,THE CAVE, The Devil's Rejects,The Evil Dead

Велики сте!!! :whist: Имам една голяма молба: моля ви ако можете да ми намерите филма "Дълго те чаках" много добро филмче!!!Предварително благодаря :)

Чакам The Graveyard 2006 :lol6: буквички намерих,филма го няма:rolleyes:

• 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Кой е най-най-най-страшния филм който сте гледали?Давайте някво инфо за тях.Отскоро се събираме с приятели почти всяка вечер да гледаме страшни филми и се надявам да ми препоръчате някой!

The Blair Witch Project

Публикувано изображение

## Режисьор : Daniel Myrick, Eduardo Sanchez.

## В ролите : Heather Donahue, Joshua Leonard, Michael C. Williams.

## IMDB : Линк към IMDB

## Държава : USA

## Година : 1999

## Времетраене : 77 min.

Искам да ви предупредя, че ако очаквате някакви спец-ефекти, проклятия, магиики, изкормвания и тем подобни, това не е вашият филм. Проклятието Блеър е един необикновен трилър, подчертавам трилър. Филмът е направен в стила на документалните или както напоследък е по-модерно да се казва риалити-филми. С бюджет за целия филм от няколко хиляди долара, в него няма никакви ефекти. Въпреки това обаче поради факта, че съзнателно е представен като аматьорска продукция на моменти е толкова филмиращ, че просто няма на къде повече. Играта на актьорите е просто изключителна - по такъв начин са пресъздали ролята си, че просто на моменти наистина се чудиш дали това не са документални кадри. Горещо го препоръчвам на всички, които не търсят главозамайващи спец-ефекти.

Този филм ще го гледам неска вечерта и утре ще мога да изразя мнението си.Разбрах че филма бил доста добър и е ниско бюджетен - около 200 000 долара!

Този филм е сниман с любителска камера!Не съм го гледал но ще го гледам някой ден.Мисля че има и втора част, но не съм много сигурен. Иначе зависи на какви страшни филми си любител.Първото нещо което искам да ти кажа е че страшни филми не се гледат с приятели!Ако искаш да се уплашиш наистина гледай филм сам у вас, със силен звук и през ноща.Е тогава филмите са страшни:headphones:Има два вида ужаси - тея със кръв и черва и ефекти или другите които те психират.Първия тип са предимно американски защото имат пари,а вторият тип са азиатски.Азиатските залагат предимно на отделни стряскащи моменти и съответните звуци към тях.Първия тип филми са подходящи за гледане от компани, а втория задължително трябва да си Home Alone:). От първия вид филми мога да ти препоръчам следните: Hostel, Feast, The Hills Have Eyes, Texas Chainsaw Massacare, Wolf Creek, Kill Bil. От втория вид - The ring, The Grudge, Shutter,Boo. Не смятам за нужно да давам линк с инфо за филмите тъй като всеки знае на кой сайт да провери и няма нужда само да пълним форума.

Редактирано от AlexanderH (преглед на промените)

Пробвайте Lost Highway. Не е типичнен "страшен филм", всъщност въобще не е типичен филм по принцип,но в определени моменти от него наистина побиват тръпки. Колкото до The Grudge, може би проблемът е в мен, но въобще не схващам какво намират хората в този филм. Мисля, че е супер прехвален, клиширан и на доста места абсолютно скучен (не, не съм го гледал с веселяща се компания).

Пробвай този ужас или някой от частите му:)

Кошмари на Елм Стрийт 1

A Nightmare On Elm Street

Година на издаване: 1984

Времетраене: 91

Качество: DVDRip

Режисьор: Wes Craven

Жанр: Трилър, Ужаси

Държава: -

Актьори: John Saxon, Ronee Blakley, Heather Langenkamp, Amanda Wyss, Jsu Garcia, Johnny Depp, Charles Fleischer, Joseph Whipp, Robert Englund, Lin Shaye, Joe Unger, Mimi Craven, Jack Shea, Ed Call, Sandy Lipton, David Andrews, Jeff Levine, Donna Woodrum, Shashawnee Hall, Carol Pritikin, Brian Reise, Ash Adams, Don Hannah, Leslie Hoffman, Paul Grenier, John Richard Petersen

Сюжет: Нанси има кошмари относно ужасяваща фигура, която носи ръкавица с остри като бръснач пръсти. Тя скоро открива, че нейните приятели имат подобни сънища. Когато децата започват да умрат, Нанси осъзнава, че тя трябва да остане будна, за да оцелее. Разкривайки самоличността на убиеца от сънищата, Нанси разбира за връзката му с децата от Elm Street...

IMDB: http://imdb.com/title/tt0087800/

The Blair Witch Project

Публикувано изображение

Все още не съм гледала по-страшен филм от този.Гледах и втората част, но не ми се стори страшна и изпълнена с напрежение като първата.

Wrong turn нещо като The hills have eyes е, пак едни мутанти там колят хората.Скоро гледах и двата филма за1 ден и после се стрясках на всеки шум.

Няма по качествени хоръри от старите, old-school японски ужаси! Включително и оригинала на The Ring (има и римейк с Наоми Уотс, става, но не е същотото, пък и много се осраха със втората част). The hills have eyes, странно защо ме изкефи. Може би защото с брат ми бяхме пафнали малко и ни беше много забавно. :wors:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.