Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Immunet Protect Cloud anti virus Free/Plus-мнения и препоръки

Featured Replies

Засече доста файлове,които са по старички но на последният и Форти и тя се побъркаха. Пълен блокаж на интернета,докато не купя програмката.

пп. Изобщо не ми е до смях,ама хич :)

Що ли ми се струва, че това ти поведение вече ми е до болка познато! Като "копи-пейст" си...само да заменя Immunet с друга програма, разлика няма да има в написаното... Програмата е ценна най-малкото заради факта, че работи без проблеми с други АВ програми. Даже само заради това, си струва да си я сложи човек!
  • Отговори 140
  • Прегледи 19,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Що ли ми се струва, че това ти поведение вече ми е до болка познато! Като "копи-пейст" си...само да заменя Immunet с друга програма, разлика няма да има в написаното... Програмата е ценна най-малкото заради факта, че работи без проблеми с други АВ програми. Даже само заради това, си струва да си я сложи човек!

Ценна е за теб, защото обичаш да инсталираш по n броя програми за защита.Аз не бих се занимавал с безплатната версия на immunet, защото е слаба ракия.По същата причина не ползвам MSE.За втората се надявам, че майкрософт ще се стегнат и ще оправят нещата, които я правят слаба, но при immunet free не виждам надежда.Поне засега.

Аз не бих се занимавал с безплатната версия на immunet, защото е слаба ракия.

Програмата е едва от 2008 година. Ти какво очакваш ? Чудеса ?

И въпреки това, че е от 2008 година се справя по- добре от много други.

Пробвал ли си я изобщо ? Или и ти говориш на изуст.

Ценна е за теб, защото обичаш да инсталираш по n броя програми за защита

Разбира се! Аз не се "прехвърлям във времето" за няколко минути като теб....А и тази програма си е проектирана с цел- добавка към съществуващи програми. Не виждам никаква причина обективна, да не се възползвам от тази възможност!

Що се касае за "ракията"....аз съм с по изтънчен вкус и пия само ром или бренди! Наздраве.... :down:

Ценна е за теб, защото обичаш да инсталираш по n броя програми за защита.Аз не бих се занимавал с безплатната версия на immunet, защото е слаба ракия.По същата причина не ползвам MSE.За втората се надявам, че майкрософт ще се стегнат и ще оправят нещата, които я правят слаба, но при immunet free не виждам надежда.Поне засега.

Microsoft са пуснали това точно което трябва за домашно ползване.Това,че вие сте параноични и все търсите повече и повече, няма нищо общо с програмата.

Всички мои познати (ламери) са точно с тази програма и до сега нямат оплаквания.

На онзи по горния пост ще кажа,че много ме разсмива с неговата коледна елха-накичена с всевъзможни неща.(горкият ти компютър как ли работи!)

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Microsoft са пуснали това точно което трябва за домашно ползване.Това,че вие сте параноични и все търсите повече и повече, няма нищо общо с програмата.

Всички мои познати (ламери) са точно с тази програма и до сега нямат оплаквания.

На онзи по горния пост ще кажа,че много ме разсмива с неговата коледна елха-накичена с всевъзможни неща.(горкият ти компютър как ли работи!)

Чакай сега.Понеже пак не знаеш за какво говоря, отново се обаждаш неподготвена.Имах предвид, че обвързването на MSE с Windows update, води до кофти резултати.Както вече бях писал в една тема, случи ми се лично на мен.Един троянец ми блокира windows update и останах и без антивирусна.Това трябва да се промени, иначе програмката не е лоша, но прекалено лесно може да й се посегне.Щом себе си не може да защити, та компютъра ли?

Програмата е едва от 2008 година. Ти какво очакваш ? Чудеса ?

И въпреки това, че е от 2008 година се справя по- добре от много други.

Пробвал ли си я изобщо ? Или и ти говориш на изуст.

Пробвал съм я.Гарантирам ти, че много преди ти да си чул за нея.Доволен? Пробвах я и преди няколко дни също.Казвам го, за да не решиш, че впечатленията ми са стари.Не са.От 2008 е изтекла доста вода.Имаме достатъчно примери, какво може да се направи за толкова време.

Архитект, аз също не пия ракия. :ph34r: Наздраве, все пак.:lol6:

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

(горкият ти компютър как ли работи!)

От както махнах Комодо 5 (с 3-ката не беше така), съм като перце! А пък аз съм човека, който най-малко от всички ви тук, търпи да имам някакво, макар и малко затормозяване и затежняване! Усетя ли го- веднаха ликвидирам програмата, която го предизвиква...както беше станало наскоро.

От както махнах Комодо 5 (с 3-ката не беше така), съм като перце! А пък аз съм човека, който най-малко от всички ви тук, търпи да имам някакво, макар и малко затормозяване и затежняване! Усетя ли го- веднаха ликвидирам програмата, която го предизвиква...както беше станало наскоро.

И колко програми имаш в момента?

Чакай сега.Понеже пак не знаеш за какво говоря, отново се обаждаш неподготвена.Имах предвид, че обвързването на MSE с Windows update, води до кофти резултати.Както вече бях писал в една тема, случи ми се лично на мен.Един троянец ми блокира windows update и останах и без антивирусна.Това трябва да се промени, иначе програмката не е лоша, но прекалено лесно може да й се посегне.Щом себе си не може да защити, та компютъра ли?

Както и аз ,така и ти знаем,че вирус може да спре обновяването и дори да убие даден Антивирус.Това не е аргумент които си дал.Сега може да няма кой знае какви добавки ,но си върши добре работата.За това от Microsoft са помислили,че е напълно достатъчна за домашите компютри.

Във версия 2 има още няколко добавки и най вече да предпазва новата им версия на ИЕ 9.Тях ги интересува хората да ползват техните продукти-което е логично.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

До сега,колкото и пъти да се опитвам да им пратя нещо от сайта им,все ми изписва това:

Публикувано изображение

• Автор

До сега,колкото и пъти да се опитвам да им пратя нещо от сайта им,все ми изписва това:

Чрез програмата не ги ли праща?

Аз я изпробвах в комбинация с Авирата, ама Free версията хич не ме грабна. Доста страннен интерфейс, и като цяло отиде в кошчето. За detection ratio незнам.

• Автор

Аз я изпробвах в комбинация с Авирата, ама Free версията хич не ме грабна. Доста страннен интерфейс, и като цяло отиде в кошчето. За detection ratio незнам.

Ами ти най-важното не си пробвал,доста напредна в последно време,то и там е силата на програмата! Нали не си забравил че е базирана изцяло на cloud технология :clap:

Чрез програмата не ги ли праща?

Как се пращат от програмата.

• Автор

Как се пращат от програмата.

Няма специално меню за тази цел!

Ами по пронцип,когато дадеш десен бутон да сканира ги праща автоматично!

Също така когато записваш нови файлове на диска също сканира в облака ! Можеш да разбереш като видиш се движи анимираната стрелкичка в трея!

Но за целта трябва да имаш сложени отметки;

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Мда,тия отметки ги имам,и стрелката долу в трея се движеше,значи програмата си ги праща.

• Автор

Мда,тия отметки ги имам,и стрелката долу в трея се движеше,значи програмата си ги праща.

Ти виждаш ли някъде да има ограничение на размера на файловете,които анализира?

Понеже при първоначално стартиране или сваляне например на по голямо exe(над 80МБ) докато не прати там к'вото си праща,доста товари системата?

Бих искал да има опция да се ограничава!

Ти виждаш ли някъде да има ограничение на размера на файловете,които анализира?

Понеже при първоначално стартиране или сваляне например на по голямо exe(над 80МБ) докато не прати там к'вото си праща,доста товари системата?

Бих искал да има опция да се ограничава!

Не,но и не съм свалял такова голямо ехе.

А ,защо ли още неможе да се сканира с десен клик имаго в менюто натискам,но не сканира.....Публикувано изображение,знам ,че колеги от форума са писали на супорта за този проблем,но явно още не е оправен...ако някой знае нещо по въпроса нека споделиПубликувано изображение

• Автор

А ,защо ли още неможе да се сканира с десен клик имаго в менюто натискам,но не сканира.....

Ако ползваш безплатната версия,някои разширения(като архиви например) не могат да се сканират с десен бутон!

Пише го в оф. сайта какви точно са ограниченията,подробности точно не си спомням!

• 1 месец по-късно...

При опит за сваляне на Хитман от официалната страница:

Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Отдавна се отказах от тази програма,колкото и да ми я хвалят,за мене не е полезна. Много фалшиви аларми,много нещо...
  • Автор

Публикувано изображение

Няма програма(поне от коментираните в раздела),която да не е реагирала така при изтеглянето на Hitman Pro от оф.сайта!

Пиши им ако искаш за това FP

Отдавна се отказах от тази програма,колкото и да ми я хвалят,за мене не е полезна. Много фалшиви аларми,много нещо...

Дрън-дрън ,само за тебе обаче,а ти кой си за мен не е важно!Чул недочул,твоите мнения за програмите ги слагам в раздел"празни приказки",нищо лично!

Смятам,че имам право на мнение и също така не съм длъжен всяка да дума да я доказвам,не съм в районното и никой не принуждавам да ми чете мненията. Също така не смятам за редно и необходимо да ме хокат като първолак,тъй като отдавна съм преминал тази възраст.

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.