Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Immunet Protect Cloud anti virus Free/Plus-мнения и препоръки

Featured Replies

• Автор

И аз имам право на мнение и ясно ти написах,твоите мнения за програмите къде ги слагам!

От там нататък,няма нужда да ми се оплакваш като първолак!

• Отговори 140
  • Прегледи 19,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Може би на cloud базираните системи за сигурност трябва да се остави малко време, за да се доразвият. Това е сравнително нова технология (не е свързана само с програмите за сигурност) и е съвсем естествено да има пропуски.

miazmatik, според мен няма нужда да се палиш чак толкова. Разбира се, че всеки има право на мнение. Ще се радвам, ако твоите мнения са достатъчно аргументирани. Повярвай ми, агрументирането е доста трудно. Не е само + или - ...

От там нататък,няма нужда да ми се оплакваш като първолак!

Не ти се оплаквам, стремя се да съм културен и ме учудва склоността ти да се караш на хората, като че ли са ти подчинени или задължени.Ако форума е твоя лична собственост и некомпетентните ми мнения те дразнят-ок,ще те освободя от присъствието си,но ако не е така(за собствеността става дума) тогава поведението ти е меко казано учудващо, но както и да е последен пост пиша.

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Не ти се оплаквам, стремя се да съм културен и ме учудва склоността ти да се караш на хората, като че ли са ти подчинени или задължени.Ако форума е твоя лична собственост и некомпетентните ми мнения те дразнят-ок,ще те освободя от присъствието си,но ако не е така(за собствеността става дума) тогава поведението ти е меко казано учудващо, но както и да е последен пост пиша.

Не разбрах, понеже не цитира коментар. Към мен ли е насочено това мнение?

Не разбрах, понеже не цитира коментар. Към мен ли е насочено това мнение?

Не разбира се, коригирах се.

Не разбира се, коригирах се.

Благодаря за корекцията. Според мен (ето сега може да ме захапеш) cloud базираните помощни програми за сигурност могат да имат смисъл, ако са достатъчно ефективни. Досега аз не съм забелязал някаква сериозна активност от страна на Microsoft по въпроса. Което е доста интересно. IBM, Dell и други се хванаха...

Цитирам едно мнение от уважаван от мен човек за хаоса в облачните технологии:

Лари Елисън, Oracle, 26 септември 2008

Много хора скачат за тази печеливша топка, но досега не съм чул двама, които да влагат в понятието едно и също разбиране. Има множество дефиниции на това какво има в Облака.

P.S. Всъщност cloud приложенията имат общо с хаоса. Няма лошо, ако този хаос може да се обработи качествено...

cloud базираните помощни програми за сигурност могат да имат смисъл, ако са достатъчно ефективни.

Разбира се,че е така аз лично ползвам ClearCloud DNS ако и те спадат към т.нар. cloud базирани помощни програми и съм предоволен от тях-блокират много сайтове,които наистина са опасни и ми се случвало да се заразя от някои от тях навремето, когато бях по-малко предпазлив.

Panda Cloud макър и да не може да се определи като помощна,така мисля,си заслужава да се ползва и лови достатъчно, няма много fp...Пак казвам не съм специалист,но като лаик смятам че облачните програми имат бъдеще-тука вече изземвам функцията на врачките,но времето ще покаже дали е така.

Разбира се,че е така аз лично ползвам ClearCloud DNS ако и те спадат към т.нар. cloud базирани помощни програми и съм предоволен от тях-блокират много сайтове,които наистина са опасни и ми се случвало да се заразя от някои от тях навремето, когато бях по-малко

предпазлив.

За блокиране на сайтове може да използваш MVPS hosts. Много ефективно решение, препоръчваме го в маса хелп форуми. Става дума за Microsoft Most Valuable Professional MVP, ако това ти говори нещо. Както и да е...

Panda Cloud макър и да не може да се определи като помощна,така мисля,си заслужава да се ползва и лови достатъчно, няма много fp...Пак казвам не съм специалист,но като лаик смятам че облачните програми имат бъдеще-тука вече изземвам функцията на врачките,но времето ще покаже дали е така.

Не съм съгласен. Засега е баласт. По простата причина, че няма начин Panda Cloud да е активна помощна програма за сигурност. Използването на повече от една активни програми за сигурност не е възможно без конфликт. За това имам доста доказателства. :ph34r:

За блокиране на сайтове може да използваш MVPS hosts

Би ли разяснил с две изречения за какво става дума...

Вече излизаме извън темата. Тегли се hosts.zip (13.01.2011) и се стартира mvps.bat след разархивиране. Има инструкции за Виста и Wndows 7 на линка по-горе. Става дума за админ права, проста манипулация...

Вече излизаме извън темата. Тегли се hosts.zip (13.01.2011) и се стартира mvps.bat след разархивиране. Има инструкции за Виста и Wndows 7 на линка по-горе. Става дума за админ права, проста манипулация...

Да и като влезеш в някой сайт - всичко откъм ads и дизайн е о****но от 'No web page found'...

Поне този hosts файл де.

Да и като влезеш в някой сайт - всичко откъм ads и дизайн е о****но от 'No web page found'...

Поне този hosts файл де.

Има и друг недостатък => по-слабите машини леко се задъхват, ако hosts.ini е с доста богато съдържание.

И все пак при съвременните компютри като част от многослойната защита е добре да е имунизира човек => по-добре превенция, отколкото да почистваш после.

Лично аз не използвам такъв, защото все пак като Malware Hunter не искам да си орязвам достъпа до някои тъмни местенца. :rolleyes:

Поздрави ! :)

• Автор

Immunet 3.0 - Powered by ClamAV !

Много добро представяне,languy99 е впечатлен!

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=9RnxfZL5hKs

Имаш ЛС ! Относно програмата определено става все по добра :(

Чак пък впечатлен не мога да кажа,но каза,че има подобрения от версия 1 насам.:(
  • Автор

Имаш ЛС ! Относно програмата определено става все по добра :(

Този род програми са така,колкото по-популярни стават,толкова по добри!

Увеличаването на cloud общността е признака за успех!

Този род програми са така,колкото по-популярни стават,толкова по добри!

Увеличаването на cloud общността е признака за успех!

След всяко следващо сканиране прихващаше по нещо ... :)
  • Автор

Чак пък впечатлен не мога да кажа,но каза,че има подобрения от версия 1 насам.:hush:

Вярно,той просто се стъписа се след като cloud скенера на Comodo и HitmanPro нищо не откриха.. :)

Вярно,той просто се стъписа се след като cloud скенера на Comodo и HitmanPro нищо не откриха! :)

Вярно е ,не го ли чу как падна от стола!!!

Стига вече де!

Все пак говоря английски добре.

• Автор

Вярно е ,не го ли чу как падна от стола!!!

Стига вече де!

Все пак говоря английски добре.

Стига вече,когато сложиш програмата и сама констатираш,а не да хвърляш негативност към всяка една програма,когато покаже някакви положителни качества.

Не ми трябват суфльори или преводачи,ако имах нужда ти ще си последната към който ще се обърна!!

Стига вече,когато сложиш програмата и констатираш,а не да хвърляш негативност към всяка една програма,когато покаже някакви положителни качества.

Не ми трябват суфльори или преводачи,ако имах нужда ти ще си последната към който ще се обърна!

Ами поне слушай какво казва момчето и свали розовите очила.

А дали ще се обърнеш към мен не ме интересува нали знаеш!

• Автор

Ами поне слушай какво казва момчето и свали розовите очила.

А дали ще се обърнеш към мен не ме интересува нали знаеш!

Отдавна спрях да слушам кой какво казва,а какво показва !

languy99 е впечатлен от тази версия,а ти какво ми казваш и как го разбираш,минава от едното и излиза от другото!

Деца укротете страстите. :)

Няма нужда от излишно напрежение. Въпрос на гледни точки...важното е да не излизаме от добрия тон.

Сега си стиснете ръцете и се "цункайте". http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.