Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Immunet Protect Cloud anti virus Free/Plus-мнения и препоръки

Featured Replies

• Автор

Иначе при опит за сваляне :

Спряла си Аваст от трея,няма смисъл няма конфликт!При мен си работят заедно и системата лети!

immunitet няма anti-spyware модул или поне не засича Windows7, предупреждава за това!

Публикувано изображение

immunitet си засича ако има инсталирани програми в защита и се сработва на момента!

Публикувано изображение

• Отговори 140
  • Прегледи 19,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Със Авира дали ще се понасят.

• Автор

Със Авира дали ще се понасят.

Създаден е да работи успоредно с антивирусни програми,мисля,че няма да има проблем! Поне разработчиците това твърдят,че е един вид допълнение към антивирусната защита!

http://www.immunet.com/about/index.html

• 4 седмици по-късно...

Супер програмка си е сработва се с Комодо Интернет секюрити и са отличен тандемПубликувано изображение

Понеже колегата givens сподели, че Immunet Protect Cloud anti virus Free е съвместим с CIS, нека все пак да стане ясно с кои програми за защита има несъвместимост, и то съвсем официално:

• Geswall
  • Webroot SpySweeper
  • Zone Alarm
  • SunBelt ViPRE
  • ShadowProtect Desktop
  • Kasperky Internet Security 2011
Справка: Incompatible Software with Immunet Protect & Known Issues.

P.S. Cloud базираните програми за защита на Windows набират все по-голяма скорост. Нека да видим все пак дали ще могат да съберат и анализират качествено информацията още по-бързо. Вероятно по-силният ще спечели. Все пак да са им живи и здрави сървърите на облаците...

Да наистина в комбинация с Комодо както вече казах работи добре и най-интересното ,че откри 6 разновидности на троянци,а мислех,че съм чист!Смятам,че това е добре не съм се разочаровал в Комодо сега си имам стената на Комодо,Антивируса на Комодо + облака му и облачето на Имунити!Ще информирам за резултатите, ако има нещо интересно!Публикувано изображение

Редактирано от givens (преглед на промените)

Тея изключения ако се махнат ще има ли някакъв проблем:

Публикувано изображение

• Автор

Тея изключения ако се махнат ще има ли някакъв проблем:

При мен са махнати и нямам проблем ! Остави само на Avira!

При самата инсталация,де що засече антивирусна програма,която им е в базата данни без значение дали е само инсталатор или не ,я поставя към изключенията!

ще има ли конфликт с Norton Internet Security 

Няма отговор . Кажете нещо , да го пробваме ли ?
  • Автор

След като го няма в този списък,значи няма да има конфликт !

Incompatible Software Packages

The following software packages have been found to not work alongside Immunet Protect Free or Plus. Users should avoid installing alongside the following packages:

Product Platform / SP 32/64

Geswall ANY 32/64

Webroot SpySweeper Windows XP SP3 / Vista SP1 / Windows 7 32/64

Zone Alarm Windows XP SP3 / Vista SP1 / Windows 7 32/64

SunBelt ViPRE ANY 32/64

ShadowProtect Desktop ANY 32/64

Kasperky Internet Security 2011 ANY 32/64

След като го няма в този списък,значи няма да има конфликт !

Incompatible Software Packages

Има конфликт с PC Tools AntivirusПубликувано изображение

• Автор

Има конфликт с PC Tools AntivirusПубликувано изображение

Как разбра,че има конфликт?

Ако имаш син екран,има една папчица нарича се Minidump намира се в C/Windows ,ще те помоля да влезеш в нея и да качиш съдържанието на някой хостинг,например в dox.bg и да дадеш линк за изтегляне тук!

Там максималния размер е 1ГБ ,понеже размера и няма да е много малък!

Как разбра,че има конфликт?

Ако имаш син екран,има една папчица нарича се Minidump намира се в C/Windows ,ще те помоля да влезеш в нея и да качиш съдържанието на някой хостинг,например в dox.bg и да дадеш линк за изтегляне тук!

Там максималния размер е 1ГБ ,понеже размера и няма да е много малък!

Градски, просто при инсталацията на PC Tools той си казва,че е налично Имунити и че са несъвместими,това при безплатната версия реших да я пробвам днес нея.....не знам ,ако деинсталирам Имунити и след като инсталирам PC Tools да я инсталирам отново дали ще се сработят ще го пробвам и това утре...Публикувано изображение

• Автор

Градски, просто при инсталацията на PC Tools той си казва,че е налично Имунити и че са несъвместими,това при безплатната версия реших да я пробвам днес нея.....не знам ,ако деинсталирам Имунити и след като инсталирам PC Tools да я инсталирам отново дали ще се сработят ще го пробвам и това утре...Публикувано изображение

Пише че е несъвместима,понеже засича инсталирана вече антивирусна защита!

Immunet се инсталира след основната антивирусна програма,като допълнение пише го във форума им!

С която и да пробваш в обратния вариант,ще пищи по този начин!

Пробвай!

Пише че е несъвместима,понеже засича инсталирана вече антивирусна защита!

Immunet се инсталира след основната антивирусна програма,като допълнение пише го във форума им!

С която и да пробваш в обратния вариант,ще пищи по този начин!

Пробвай!

Прав си.....мисля да пробвам PC Tools + стената му и + Имунитет протект,да видим каква комбинация ще се получи......Публикувано изображение

Revo Unistaler ще ти свърши отлична работа Имунити не се опъва трие се напълно...Публикувано изображение

И така Имунитито в комбинация с Комодо Интернет Секюрити са непробиваема комбинация за сега........Имунитито с комбинация с РС Тооls Antivirus Free нещо не се сработват много много......от тестовете за нови заплахи в съседната тема Комодо и Имунити не пропуснаха нашественик.....обикновено Имунити изпреварва реакцията на Комодо.....Публикувано изображение

Програмчето не е лошо (браво Mihnev :down: ) , но някои неща които не ми харесаха са:

*Някои прозорци в интерфейса не са фиксирани, а се местят нагоре-надолу.

*Пълната проверка отнема доста време.

*Отваря се сравнително бавно, когата цъкна с двукратен клик на иконата в трея.

*Малко товари Mozilla при download на файлове (е няма как, ама си е досадно).

*Не ме радва и ClamAV енджина, но да се надяваме, че ще се допълва с останалите.

*Подканването за преминаване към пълната PLUS версия отстрани.

*Доста FPs.

По последната точка, някой ще им прати ли следния файл като FP

Мисля, че беше този или този, но в момента не съм сигурен, защото я махнах.

(Ако при вас не се засича или са го оправили или просто се е засичал заради tetra engine-a, защото аз пробвах PLUS версията и той се отключи). Tetra-та май е на Bitdefender, което донякъде изяснява наличието на високата ефективност по засичане на зловреден код.

Описание на работата по интеграцията на останалите engine-и има тук: (според мен по-добре да пропуснат ClamAV, но както и да е...). :cool:

http://forum.immunet.com/index.php?/topic/496-engines-progress/page__p__2876#entry2876

Писах и e-mail на автора за тези неща, защото бях получил писмо от него при регистрацията си.

Снощи бях сложил за около 2 часа програмата.

• Интерфейса е доста ефектен и оригинален
  • Доста орязани функции на безплатната версия
  • Пуснах бързо сканиране. Даде ми, че съм чист
  • Пуснах пълно сканиране. Изтраях 50 мин. и го спрях- страшно е бавно. На всичко отгоре ми беше "хванало" до момента 36 парчета...дет съ вика- половината папка Windows- естествено всичко фалш!
  • Пробвах я на файлове от MDL. Не ми засече нито един при сваляне! Нито един! На първият Eicar тест обаче реагира
  • Не работи сканирането от контексното меню с десен бутон: нито едно засичане не направи по този начин!
  • Пробвах го на стари файлове от тук. От 4 произволни проби, нищо не засече, чрез сканиране с десен бутон
  • Не забелязах да има възможност- файлове, които са в карантината, да бъдат добавени в "доверени"

Впечатленията ми относно антивирусните качества на програмата, са отрицателни на този етап! Относно подредбата и оригиналността на интерфейса- много добър!

• Автор

На всичко отгоре ми беше "хванало" до момента 36 парчета...дет съ вика- половината папка Windows- естествено всичко фалш!

И аз като един съфорумец с една дума,глупости! Под три ОС съм пускал пълно сканиране и нямам досега едно FP,що се отнася до Windows

Пробвах я на файлове от MDL. Не ми засече нито един при сваляне! Нито един!

За да не напиша пак че пишеш глупости,ти направи ли си регистрация и логна ли се от контекстното меню на програмата за да влезеш в Immunet общността?Без тази операция все едно нищо не си направил!

И аз като един съфорумец с една дума,глупости! Под три ОС съм пускал пълно сканиране и нямам досега едно FP

Щом казвам, значи при мен така е било! След като я махнах, цяла нощ съм сканирал, защото се бях уплашил от това дето ми засече- 36 бройки са стряскащи! Аваст- пълно сканиране преди старт на Уиндоуса- 1 парче. Комодо- пълно сканиране- нищо! Остава да пусна и МВАМ...но я бях пускал в петък, не ми засече нищо. На кого да вярвам сега- на доказали се ветерани, или на новоизлюпени?

За да не напиша пак че пишеш глупости,ти направи ли си регистрация и логна ли се от контекстното меню на програмата за да влезеш в Immunet общността?Без тази операция все едно нищо не си направил!

Естествено, че се регистрирах. Даде ми, че съм "свързан" с двама американци...не им помня имената....

• Автор

Щом казвам, значи при мен така е било! След като я махнах, цяла нощ съм сканирал, защото се бях уплашил от това дето ми засече- 36 бройки са стряскащи! Аваст- пълно сканиране преди старт на Уиндоуса- 1 парче. Комодо- пълно сканиране- нищо! Остава да пусна и МВАМ...но я бях пускал в петък, не ми засече нищо. На кого да вярвам сега- на доказали се ветерани, или на новоизлюпени?

Естествено, че се регистрирах. Даде ми, че съм "свързан" с двама американци...не им помня имената....

Хм,много странно се е получило при теб с това FP и как така online само с двама американци :mad:

Ok., щом казваш няма да споря,но това е просто невероятно за мен,особено за файловете от MDL ,напротив засича сравнително нови заплахи!

Виж в темата с подпомагането,постовете на Klaatu и моите! Странно!

Струва ми се обаче че дава наистина много фалшиви аларми...май не си заслужава!

Как така ти се струва,шесто чувство ли имаш? Дайте видим за какво иде реч,какви са тези фалшиви аларми това чудо при вас!

Половината папка Windows била FP ,к'во става тук? :)

P.s.Архитекте, има едно нещо при нея,прави си папка чиито размер е 500MB (мнооо голям за подобен вид програма) дори и след де-инсталация папката си остава в program files и не я трие,трябва ръчно да я почистиш! Това е половин гига ,ей! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.