Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

и да гледа детско :yanim:

Може и да съм чалдисала, щото вчера си купих книжка за оцветяване и цветни моливи...:cool:Снощи добре се забавлявахме с малкия Крал...

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Никой ли не мисли в събота вечер? :yanim:

Никой ли не мисли в събота вечер? :rolleyes:

Мислим, мислим... че не ни се работи баш в събота :(

Офффф, колко е хубаво да спи човек до 11 часа, а после още час да пие кафе и да гледа детско :lol6:

Гаднярка :)

Много е хубаво 24 часа денонощие да не ми стигат, мамка му и прасе :baby:

Гаднярка :grimace:

Много е хубаво 24 часа денонощие да не ми стигат, мамка му и прасе :help wanted3:

Не гледай часовника и няма да имаш такъв проблем :)

Не гледай часовника и няма да имаш такъв проблем :)

С биологичния какво предлагаш да сторя :help wanted3:

Пример, баш сега имам много работа, а така ми се спи :grimace:

С биологичния какво предлагаш да сторя :cool:

Пример, баш сега имам много работа, а така ми се спи :down:

Намираш някой да ти свърши работата и спиш :)

и за да ви е гадно: страхотен джаз, плюс разкошна компания, плюс още по-готино след джазово събиране на чаша вино. Направо се размазах. А утре с кеф ще дразня онова докторче, че не ме боли глава :cool:

и за да ви е гадно: страхотен джаз, плюс разкошна компания, плюс още по-готино след джазово събиране на чаша вино. Направо се размазах. А утре с кеф ще дразня онова докторче, че не ме боли глава :cool:

Амииииии..гадно ни е пъкПубликувано изображение

Амииииии..гадно ни е пъкПубликувано изображение

е, сега вече съвсем ми е готино :cool:

е, сега вече съвсем ми е готино :cool:

Извинявай ,вече съм стар и недовиждам.....това под снимката ти ,какво точно пише?Публикувано изображениеПубликувано изображение

Извинявай ,вече съм стар и недовиждам.....това под снимката ти ,какво точно пише?Публикувано изображениеПубликувано изображение

я, да не се превземаш - младо жабче си още :cool:

и мен :)

а такаааааа - такива хора ни трябват на нас. Да не създават главоболия хахахахахахха

а такаааааа - такива хора ни трябват на нас. Да не създават главоболия хахахахахахха

щото не ме беше видяла вчера по икиндия, хъ хъ хъ - бял като смъртта, повръщащ и с главоболие :)

Ама сега съм свеж като кисела краставичка, готов за подвизи и леко преустрйство на мазите - рябва да префасонирам едни стилажи, да осободя място за маса, да почистя, да преместя и част от зимнината, че не ми харесва акк съм я наредил сега :mad:

Навън аха-аха да завали, тъй че днес го пиша "избен ден" ...

щото не ме беше видяла вчера по икиндия, хъ хъ хъ - бял като смъртта, повръщащ и с главоболие :ph34r:

Ама сега съм свеж като кисела краставичка, готов за подвизи и леко преустрйство на мазите - рябва да префасонирам едни стилажи, да осободя място за маса, да почистя, да преместя и част от зимнината, че не ми харесва акк съм я наредил сега :baby:

Навън аха-аха да завали, тъй че днес го пиша "избен ден" ...

хм, хм, хм,.... започвам да се притеснявам, че нещо неправилно процедираш с пиенето :speak: Трябва да е като при секса - дълго и бавно без излишно бързане :ph34r:

ей го вна: с половин дума се разбрахме :clap:

в момента подхващам третата си препечена филийка с краве масълце и камамберче. Следва чаша кафе и се упъщам към кооперативния пазар за гюрлюци за салатките довечера. :cool:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Мисля си за Северна и Южна Корея, отпивайки бавно от чашката с бърбън :bighat: Днес беше ден, изпълнен с работа, но пък ползотворен за дома.

Похапвам си салата от зеле, ряпа, репички и моркови и си мисля за една песен на Луис Армстронг :wors:

Похапвам си салата от зеле, ряпа, репички и моркови и си мисля за една песен на Луис Армстронг :wors:

Салатата - одобрявам :) Армстронг - ня чак толкова.

А с какво я консумираш тази салатка ?

Шнапс ?

Салатата - одобрявам :) Армстронг - ня чак толкова.

А с какво я консумираш тази салатка ?

Шнапс ?

С Бургас 63-ти номер :wors:

С Бургас 63-ти номер :)

Одобрявам :), мда.

Ха наздраве тогава де :wors: ( аз пък се мъча с един Джим, по фамилия Бим) :ph34r:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.