Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

За вкуса на живота си мисля. Как все бързаме да го разберем, да го разнищим, да го усетим и все някак си ни се приплъзва. Познанието идва тогава, когато вече нямаме сетивата за пълноценното консумиране на този вкус. А това е трагедия.

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Таман си мислех в тази тема колко поста имам !!! И дали изобщо съм писал или така ми е останало.

Какво означава съкращението mlkv...? Публикувано изображениеПратиха ми го по скйпа, ако е от значение!

Какво означава съкращението mlkv...? Публикувано изображениеПратиха ми го по скйпа, ако е от значение!

Според мен е млъквай, но ми идва наум и малка к**ва Публикувано изображение

Може и за видео формат да са ти говорили, знам ли..., макар да се съмнявам да сте си говорили на тема филми Публикувано изображение

Сетих се, става и млечна крава също Публикувано изображение

Уф, я да излизам, че само на простотии ме избива

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Според мен е млъквай

Туй се връзва идеално на дискусията ни...:eek:

• Автор

Цял ден мързелувах :eek:

И сигурно не си на работа довечера, кеф :)

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Мисля си, че като се натъкмя и китосам :lipstick:много се харесвам...Днес съм с червена чантичка и червено шалче...:ass: Мисля си дали да не ида с колицата за да духна по-рано - все пак е петък... Такиви ми ти работи, сутрин рано....

Днес трябва до обяд да не ставам от компютъра проклет - мразя да правя темплейти и алгоритми, ама няма друг начин.Следобед на лекцията трябва да ги нося на флашката :lipstick: ивсичкото това е в последния петък от отпуската ми. баси.

Вчера бях на рожден ден, и понеже бях с колата, цяла вечер се наливах с безалкохолна бира. Голяма тъпня... Сега ми се спи, та две не виждам... :lipstick:

Вчера бях на рожден ден, и понеже бях с колата, цяла вечер се наливах с безалкохолна бира. Голяма тъпня... Сега ми се спи, та две не виждам... :lipstick:

Ама поне нямаш махмурлук, нали ?

А на мен довечер аще ми идват гости и утре познай каква ще ми е главата.....

много сте ми странни с тоя махмурлук пък да ви кажа аз :lipstick:

много сте ми странни с тоя махмурлук пък да ви кажа аз :lipstick:

Ти като се записа в клуба на анонимните алкоголици - да мълчиш.

Най-не любя трезвеници рано-рано сабахлям, га мене ме цепи кратуната проста

Аз довечера мисля да отворя Метаксата :P

че ти още ли не си я изцуцкала ? :ass:

аз довечера съм на джаз :lipstick:

Федоркее, какъв ти е кухненския робот :yanim:

Ъъъ, нямам кухненски робот. Имам чопър - мъничък е, което е голямо предимство в моя случай, 'щото съм се заринала с джунджурии вкъщи. Мулинекс е. Ето оттук го купих, макар че много мразя Технополис. Все се туткат нещо, много бавно е обслужването за мен. Пък и все се намират клиенти, за които голямото избиране и чудене е като истински празник. Пффф, аз съм от клиентите- мечта Публикувано изображение. Влизам с 50 км в час, завъртам главата наляво-надясно, фиксирам нещо и го купувам, и пак излизам с 50 км/ч. Затова обичам да пазарувам сама, щото с Мишо е същото чудене, чесане, покашляне - кошмар.

Много съм доволна, май вече казах някъде, от чопъра. Има и по-голям от същата марка, но аз си взех този по-малкия. Половин килограм месо, нарязано на малки кубчета се смила с няколко натискания (на няколко порции) за около 30-ина секунди. Реже всичко за секунди на дребно, може и на каша да стане, ако се олееш с времето.Публикувано изображение

• Автор

Ъъъ, нямам кухненски робот. Имам чопър - мъничък е, което е голямо предимство в моя случай, 'щото съм се заринала с джунджурии вкъщи. Мулинекс е.

Ясно, разбрах. Аз само проучвам за момента, ама много съм се меракладосала на робот. Ще поровя още известно време, че не съм рекла йок, купувам го...Но събирам всякаква информация. Благодаря ти http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

почти приключих с темплейтите :)

Определено ставам все по-бърз, и разбира се : по-добър :yanim:

по-добър по душа ли? хъхъхъхъхъ

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.