Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част3

Featured Replies

• Автор

Аз съм готов да докажа Comodo и Avast! на какво са способно,но не виждам опонента ми  :rolleyes:

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 133,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз съм готов да докажа Comodo и Avast! на какво са способно,но не виждам опонента ми  :rolleyes:

Ааа тук съм тук съм чакам архив за тестове и почваме в момента съм с робоскан но веднага ще сложа фортито за да тестваме!

• Автор

Ааа тук съм тук съм чакам архив за тестове и почваме в момента съм с робоскан но веднага ще сложа фортито за да тестваме!

Контролното сканиране (ако успеем да я стартираме изобщо)  ;)  с коя програма ще е?

MBAM ?

• Автор

Обновяваме базите,подава се архива(без парола) и единия вариант е настройките да са по-подразбиране!

Другия вариант е, всеки сам да си ги настройва,както прецени!

Започваме в момента в който се започне разархивирането на архива!

Редактирано от lost in... (преглед на промените)

Обновяваме базите,подава се архива, единия вариант е настройките да са по-подразбиране!

Другия вариант е, всеки сам да си ги настройва,както прецени!

Започваме в момента в който се започне разархивирането на архива!

Съгласен?

Нямаш никакви грижи!

Нормално - засече ти и на теб bat файла. :)

За мен ще е победа ако мога да накарам Комодо да засече, че файла създава bat файл, но досега по-никакъв начин не мога да го накарам да го засече

Тая програма и тя се справи:

Публикувано изображение

Няма ли да я пробваш по-подробно? Навремето Online Armor спореше с Comodo за най-добра програма при тестовете на Матушек...После си "размениха реплики" и я отстраниха от тестовете. Май вече 2-3 години не съм я инсталирал.

Редактирано от NEY (преглед на промените)

Няма ли да я пробваш по-подробно?

Ще я пробвам.

Извинявам се за офтопика но какво стана с теста който се канехте да правите? Запасил съм се с пуканки  ;)

:offtopic_s:

Приятно гледане:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Test Comodo: http://dox.bg/files/dw?a=3f4a1521db

П.П. (да не излезе само някой глобален модератор от храстите и да размаха пръст че не е написано на български) :rolleyes:

Да сравняваме, ако искаш?

Нещо все неподготвени се изказвате последно време...

:clown:  Касперски и Комодо поставени при еднакви условия  :clown:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kLUi8SYAPe0

Хм , Касперски по едно време малко поугасна :P

Малиии тоя Мелих каква програма е създал , няма отърване :ohmy:

http://www.youtube.com/watch?v=Zw6ImXdfXnQ&NR=1&feature=endscreen

Господин Индианец, не си дал да видим дали не си махнал опцията Self Defence. Съжалявам, това не се брои.Не може току-така  да се спре тази антивирусна.  А това, че комодото те пази, дори като си я спрял, са абсолютни глупости, тъй като те пазеше комодото на хоста.

Господин Касперски,след като го пази Комодото на хоста защо не го опази на клипа със Касперски.

Господин Индианец, не си дал да видим дали не си махнал опцията Self Defence. Съжалявам, това не се брои.Не може току-така  да се спре тази антивирусна.  А това, че комодото те пази, дори като си я спрял, са абсолютни глупости, тъй като те пазеше комодото на хоста.

Бляди , вервай ми не съм я махнал , но все пак ще направя нов клип.

Дали си вярваш че Комодо от реалния компютър може да контролира случващото се във виртуалната машина ? Това само показва познанията ти в тази област.

Бляди , вервай ми не съм я махнал , но все пак ще направя нов клип.

Дали си вярваш че Комодо от реалния компютър може да контролира случващото се във виртуалната машина ? Това само показва познанията ти в тази област.

Хубаво, направи нов клип. Да, вярвам си, защото Касперски, който ми е на хоста, ми обезвреди архив с троянци на виртуалната машина. Това само показва твоите познания в тази област.

Господин Касперски,след като го пази Комодото на хоста защо не го опази на клипа със Касперски.

Проблема си е в комодото. ;)

Дали си вярваш че Комодо от реалния компютър може да контролира случващото се във виртуалната машина ? 

Не може да я контролира! Прав си. :)

Хубаво, направи нов клип. Да, вярвам си, защото Касперски, който ми е на хоста, ми обезвреди архив с троянци на виртуалната машина. Това само показва твоите познания в тази област.

Проблема си е в комодото. ;)

Обезвредил е архива когато си го прехвърлял на виртуалната машина , архива е бил във временната папка :clown:

Обезвредил е архива когато си го прехвърлял на виртуалната машина , архива е бил във временната папка :clown:

Не, колега, архива съм го свалил от виртуалната машина. И антивируса, който е на хоста, е реагирал.

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Не, колега, архива съм го свалил от виртуалната машина. И антивируса, който е на хоста, е реагирал.

Разликата е никаква , хванал го е във временната папка която се намира на реалния компютър :footinthemouth:

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

:clown:  Касперски и Комодо поставени при еднакви условия  :clown:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kLUi8SYAPe0

Хм , Касперски по едно време малко поугасна :P

Същият ефект можеше да постигнеш и като го деинсталираш. Иначе браво на Комодо  :D

• Автор

Господин Индианец, не си дал да видим дали не си махнал опцията Self Defence. Съжалявам, това не се брои.Не може току-така  да се спре тази антивирусна.  

Ако беше махнал въпросната отметка,Касапа нямаше да свети в зелено

Ооо може ,може,даже и я затрива от лицето на ОС...невероятно но факт

Но нека не забравяме,че имаме потребителска намеса,което в случая губи фира  

Същият ефект можеше да постигнеш и като го деинсталираш. Иначе браво на Комодо  :D

Комодо има опция да блокира всякакви операции на непознати изпълними файлове,когато е затворен

Редактирано от lost in... (преглед на промените)

Ако беше махнал въпросната отметка,Касапа нямаше да свети в зелено

Ооо може ,може,даже и я затрива от лицето на ОС...невероятно но факт

Но нека не забравяме,че имаме потребителска намеса,което в случая губи фира

Комодо има опция да блокира всякакви операции на непознати изпълними файлове,когато е затворен

Не знам до колко ще съм прав, но вирус успе ли да килне процесите на Касапа и Комодо, системата трябва да се счита за заразена.

Тук едно приложение Х убива процеса, но друго непознато У се опитва да зарази ОС и не успява. Но ако Х опита да зарази и системата едвали ще е проблем.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.