Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част3

Featured Replies

(Solo video tests) на програми в защита :rolleyes: 

Че това не е спам и е точно в правилната тема...нали за да снимаме соло тестове, трябва да ги запишем с нещо преди това. :)

Bandicam може да изисква да имам инсталиран и photoshop за да прави сносни клипове с големина 300 МВ. Пълна трагедия е тази програма.

За щастие, аз го имам...от промоцията на Adobe и уж безплатния CS2, който пуснаха без да искат. :D

Колкото до размера на файла - наистина е до кодеци...Аз на CamStudio бая съм си играл да ги настройвам и стават прилични размери, ако се използват Xvid или Divx

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И специално за Xvid е добре да се махне превюто, защото е бъгаво и се вижда лошо по-време на записа:

Публикувано изображение

И все пак е леко кофти с CamStudio - за това телепортиране говоря...и курсора (все едно все върти геврека, а на релния комп, не е така...просто така излиза)... :D

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 133,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
И все пак е леко кофти с CamStudio - за това телепортиране говоря...и курсора (все едно все върти геврека, а на релния комп, не е така...просто така излиза)... :D

Не мога да схвана за какво телепортиране става въпрос. Само ми направи впечатление че клипа ти е с лошо качество , с коя програма си го заснел.

Не мога да схвана за какво телепортиране става въпрос. Само ми направи впечатление че клипа ти е с лошо качество , с коя програма си го заснел.

Не си сменил на 720p режима...има избор на режими за гледане на клипа. Пробвай пак. :)

Иначе СА заснети с CamStudio - и става въпрос за телепортирането на курсора на мишката от обект - до обект.

Точно затова реших да я сменя....и май ще се спра на Debut Video Capture Software или на Bandicam-a.

А по-нататък направо ще си поръчам лиценз за ScreenPresso. :)

Едит: Нарочно съм го правил 720p заради размера на файла...не е проблем да го направя и на 1080p с по-нисък битрейт (например около 6000) и тогава ще се получи още по-добро качество...пак казвам, това не зависи от програмата, а от настройките и кодеците...повечето програми които имат възможност за запис в 1080p показват приблизително едни и същи резултати при запис.

Нерегистрираната версия на Bandicam има ли ограничение на записа,освен водния знак.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Нерегистрираната версия на Bandicam има ли ограничение на записа,освен водния знак.

10 минути

Публикувано изображение

За мнооого малко да спечеля телефон  Mohican vs Phishing Site  :mad:

Това е линк a32213.s3-website-us-east-1.amazonaws.com от пощенската кутия :money6:Кои защитни програми блокират адреса ?

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

• Автор

404 Not Found

• Code: NoSuchBucket
  • BucketName: 32213
  • RequestId: E596F79819613354
  • HostId: mYxY5JvmgifOTDn3I9FYoe0TVfLUSQhxN3LugaW2QmEfT1EQyV8CtQvU3kN1ftpd
  •  

404 Not Found

• Code: NoSuchBucket
  • BucketName: 32213
  • RequestId: E596F79819613354
  • HostId: mYxY5JvmgifOTDn3I9FYoe0TVfLUSQhxN3LugaW2QmEfT1EQyV8CtQvU3kN1ftpd

Found Found :rolleyes:

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

• Автор

Липсват ти неща от начален курс 2-5 клас, при подчинените изречения те просто не се подреждат правилно и заблуждават четящия !

Ok.,но какво му е интересното и какво търсим, не ми стана ясно,но както и да е! :)

• 2 месеца по-късно...

Ей,забравихме я тази тема,айде да я пораздвижим малко.Приятно гледане: http://dox.bg/files/dw?a=628da02e1e

Ей,забравихме я тази тема,айде да я пораздвижим малко.Приятно гледане: http://dox.bg/files/dw?a=628da02e1e

Ти си уникален  :lol6:  :wors:

Направо ме преби! Пускам да видя какво е тествано и опаляяяя всите муцуни насреща :D

Благодаря ти :wors:

Това новото Китайче много кадърно направено , дори с настройки по подразбиране се справя с Rootkit TDL3 Baidu Antivirus vs Rootkit TDL3 , ако се беше провалил Hitman Pro щеше още в началото да засече промени по MBR.

Това е Rootkit-а http://dl.dropbox.com/u/26876622/Test/Rootkit%20TDL3%20-%20123.rar от теста , паролата на архива е 123

Хахаха искрено ме разсмя...и без това сега гледам Hobbit и се чудех как да не заспя. :)

Аааа ти ме разби направо. Това трябва се сложи в бисерите... 

https://www.virustotal.com/bg/file/e3b0c44298fc1c149afbf4c8996fb92427ae41e4649b934ca495991b7852b855/analysis/1364677141/  Отлична работа -като за бъдещи емоции...  Браво!

Дай файла да го видим на "живо"?

Хахаха искрено ме разсмя...и без това сега гледам Hobbit и се чудех как да не заспя. :)

Много тъп филм....

Аз пък стартирах това Кирчовото - последва блокиране и отново насочване към пясъчника на Комодо... Оттам не виждам излизане за бубата. 

Това какво ли означава? Пред очите ми Комодо си ги шашка и без дефиниции.Последното не го интересува. Стартирах и пробвах. 

Това какво ли означава? Пред очите ми Комодо си ги шашка и без дефиниции.Последното не го интересува. Стартирах и пробвах. 

Кое какво да означава? Данните от моят пост или от твоят? Ти как мислиш при такова засичане струва ли си да се тества файла? Айде стига ме разсмивай ....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.