Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част3

Featured Replies

Те пък щот криптиращите вируси много и щото Комодо и той същия като Нортон. С настройки по подразбиране.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 133,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Те пък щот криптиращите вируси много и щото Комодо и той същия като Нортон.

С настройки по подразбиране.

Лошото е че и с настройки на макс Нортън е пълна скръб.

И защо не се тества Нортон 2013?

Лошото е че и с настройки на макс Нортън е пълна скръб.

Сега ще направя тест с флашка на реална машина и ще видя.

Microsoft Windows 8 Enterprise RTM x64 (64-bit) MSDN/TechNet на Български. (Build 9200)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

2 крашвания и на 3- тия път яко криптиране обаче го пуснах в sandboxie.

На моя уиндоус не се справи.

Първи тест и крашване http://dox.bg/files/dw?a=ef6b7311b8

Втори тест и пак крашване http://dox.bg/files/dw?a=79d741fb33

И трети тест: http://dox.bg/files/dw?a=f3de368581

Има нещо гнило и недоработено. На тоя Уиндоус не му е слагана антивирусна и имам имидж с Акронис.

Идея нямам защо крашва.

Легално активиран.Все още няма активатори.

Май под 8 не работи коректно трябваше да пуснат Сонар 5 и да поработят върху него не пак тази 4-ка ...

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Май под 8 не работи коректно трябваше да пуснат Сонар 5 и да поработят върху него не пак тази 4-ка ...

Е на ХР какво му е та СОНАР-а пак спеше. Ако искаш и СОНАР 10 да изчакаме :lol6:

URIEL , какво стана , нещо и при теб Нортън проспива локера , максимизирай му настройките нали в тях беше проблема. :no-no: Кажи сега бъгав ли е Нортън или не :speak:

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Както казах, при мен работи добре, и клип ти направих на преносим носител го разархивирах и се засече. като не ти харесва умри с Комодо ;) и това е !!! Стига си ме занимавал с комплексите си момче ! Стига си създавал поводи за дразги, че не си интересен !

Е на ХР какво му е та СОНАР-а пак спеше. Ако искаш и СОНАР 10 да изчакаме :lol6:

URIEL , какво стана , нещо и при теб Нортън проспива локера , максимизирай му настройките нали в тях беше проблема. :no-no: Кажи сега бъгав ли е Нортън или не :speak:

Поне засега и то под Уиндоус 8 е проблемен.

Сега ще тествам под 7

Хора това е програма и няма смисъл да се обиждате. :no-no:

Ами аз не обиждам никого... погледни в мой коментар да има псувни ? Единствения човек, който си позволява такива волности е този господин и не знам Модераторите какво чакат ...

Ами аз не обиждам никого... погледни в мой коментар да има псувни ? Единствения човек, който си позволява такива волности е този господин и не знам Модераторите какво чакат ...

Аз си говоря общо.

Ами ще ти кажат има бутон докладвай. :)

От опит знам.

Ами много често вече докладвам, ама мерки никакви само се едитват коментарите и до кога така не знам :)

Възможно ли е да е поради факта, че е на виртуалка ? Просто не мога да си го обясня...

Възможно ли е да е поради факта, че е на виртуалка ? Просто не мога да си го обясня...

Всичко е възможно, ама за бъгове няма да пиша обаче се питам къде е дефиницията след 10 дни? :D

Всичко е възможно, ама за бъгове няма да пиша обаче се питам къде е дефиницията след 10 дни? :D

A ha ha ha

...p.s.Нямат време за дефиниции, работят над SONAR 5

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

A ha ha ha

То по скоро е трагично, ама аз лично го пратих тоя файл и не виждам да си дават зор.

Нищо лично към никого и приятна вечер! ;)

То по скоро е трагично, ама аз лично го пратих тоя файл и не виждам да си дават зор.

Нищо лично към никого и приятна вечер! ;)

Аз нищо лично,но ако го беше пратил на Kaspersky сигyрно на 10 мин щеше да е добавен. ;)

Авирци съм ги признал в това отношение страшни са... то само това маи им остана :)

Авирци съм ги признал в това отношение страшни са... то само това маи им остана :)

Правилно,Авира,Kaspersky и БитДефендер най-бързо добавят дефиниции.
  • 2 седмици по-късно...

http://opera-update.com/opera-update_12.03.47154.exe
или мирър тук

http://ge.tt/2KbOrKO/v/0?c
pass: 2012

Публикувано изображение

Благодарности на Iren

Лично на мен не ми харесва какво прави :indian:http://dox.bg/files/dw?a=d4f19f6ef4 :rolleyes:

То хубаво вируса е дропнал файлове в ProgramData , но за съжаление там ще си стоят като препарирани до второто пришествие :clown:

Вярно е, потвърждавам, и при мен наскоро се случи това с един тест (някаква версия на Live Security Platinum бе дропнала няколко файла в Program Data). Файловете са там, но ограничени като Несигурни... Сега, като гледах клипа се сещам, че файла май беше същия (от един голям архив с файлове с дълги имена и със същата икона) и тогава питах дали да сложа и аз правилото ?:* или само дисковете... Значи същата работа... Комодо сандък пропуска... Но не е страшно (в случая)...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Вярно е, потвърждавам, и при мен наскоро се случи това с един тест (някаква версия на Live Security Platinum бе дропнала няколко файла в Program Data). Файловете са там, но ограничени като Несигурни...

И при мен от онзи архив същото под уин 8.

;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.