Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част3

Featured Replies

Винаги  единствено важен е крайния резултат. Касапа е на нивото на Авира - те не са нещо друго освен Евродогонващи...Все догонват. Има обаче и изпреварващи методи и програми - дори някои са безплатни.  Не е топкова важно, че се блокира всичко, което се стартира... Заради крайния резултат, Ники.

Правилно. Важен е крайният резултат. Справка

Твоите празни приказки ги разбрах,всички ги разбраха. Тая плоча не се ли изтърка вече?  :D  :D  :D

Ако искаш още един рунд? Този път няма да има въпроси и няма да има съобщения. Казах ти избери си каквато искаш програма  и давай да направим тест с клип и логове.  Само плямпаш заучени фрази. Докажи твърдението си,аз ще докажа моето.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 133,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Какво толкова съм казал.Не пиша за Симантек или Комодо, а за безплатни възможности.  И нямам нищо против заедно да допроверяваме.

За съжаление нямам свободно време. Като гледам, в тази тема колегите се справят добре c тестовете. Ще се радвам да погледам още качествено видео.

Публикувано изображение

Rising сега не е пред очите  ми. Kingsoft обаче отново е. Споделих мнение в друга тема - нека не ми се налага да го повтарям. Но не виждам Касперски с какво е по-различен от Авира - и двете все са недозавършени.  Не виждам повод да си правя тестове с тях засега. Защото дори и една безплатна стеничка показва по-добро справяне! Споделете друго мнение - аз също нерядко греша.

Приказки...всеки може да приказва. Не всеки има мъжеството да докаже твърдението си! Аз го направих ти не,защо ли   :)

... И нямам нищо против заедно да допроверяваме.

Чудесно. Давай сега файловете и да покажеме какво може и какво е недовършено. Или ще си спамиме безкрай. 

Нямам желание да гледам продължителни клипове и това няма да се промени. Правилно е да не участвам в тази тема.Има достатъчно други.

Нямам желание да гледам продължителни клипове и това няма да се промени. Правилно е да не участвам в тази тема.Има достатъчно други.

И аз нямам желание да слушам голословни твърдения затова и правя клипове.

И аз нямам желание да слушам голословни твърдения затова и правя клипове.

Такива като мен просто изобщо не ги гледат Вашите клипове.  Без коментар.

Такива като мен просто изобщо не ги гледат Вашите клипове.  Без коментар.

Такива като тебе не чуват и като им се говори,като им се покаже пък си затварят очите...иначе харесват да цитират чужди мнения като свои!

Не си прав, приятелю! Не виждам и за какво спорим -  аз напоследък си тествам безплатни програми...  Отговорен ли съм, че някои от тях сега вече са по-добри и от доста платени?

Не си прав, приятелю! Не виждам и за какво спорим -  аз напоследък си тествам безплатни програми...  Отговорен ли съм, че някои от тях сега вече са по-добри и от доста платени?

Всеки има право на лично мнение. Всяка сериозна програма има нужда от допълнителни настройки,за да се извлече максимума. Твърдения от типът че дадена програма е недоработена,без да имаме конкрепен поглед върху развитието и и възможностите при различни настройки са меко казано смешни.Показах ти какво може Касперски при определени настройки но ти пак си знаеш своето...приказки от Криптата! Никой вече не вярва на приказки.

Аз бях дотук в спора,приятно събеседване с колегите.

Поздрави.

Браво!  Препоръчах на съфорумците ни конкретна пълна и безплатна защита. Обаче съм готов и за нови проверки -защото дори и аз се чудя как е възможно нещо безплатно да е по-добро от платеното....

Алооо, 2013-та сме вече. Освен това не си ъпдейтнал базата данни. Аз го стартирах и Application Controla се скъса да ме пита. Накрая му дадох Allow application и десктопа се заключи, но го отворих с моята си парола.

Айде да не кажеш че не съм дал шанс на версия 2013. Що не видях Application Controla да се къса да ме пита :giggle1:

Kaspersky 2013 vs Mohican's file

http://youtu.be/mrz2Wv9ncOc

Не случайно колегата горе ти е писал,че не иска никаква парола. При настройки по-подразбиране заключва машината но с потребителски настройки Касапа се подиграва с това Мухи файлче  :D  Мухичката на тати  :)

http://youtu.be/mrz2Wv9ncOc

Не случайно колегата горе ти е писал,че не иска никаква парола. При настройки по-подразбиране заключва машината но с потребителски настройки Касапа се подиграва с това Мухи файлче  :D  Мухичката на тати  :)

Бляди сам си признаваш че с настройки по подразбиране Касперски отива във втора глуха :footinthemouth:Какво повече да коментирам ?

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Вот тебя бляди http://dox.bg/files/dw?a=e20847cd33

Мухи,да те питам знаеш ли какво означава тази дума? Защото аз не си я превеждам никак,ни на руски,ни на български.

Бляди сам си признаваш че с настройки по подразбиране Касперски отива във втора глуха. Какво повече да коментирам ?

Какво да си признавам? Че това е дъфкано,дъфкано и предъфкано - хипса на Касперски с настройки по-подразбиране не е на ниво. Но добрата новина е,че може грамотно да се настрои. Може да се ползва и контрола на програмите - една цвъчка и на Мухи изделието отива на кино от шест до пет.

Авира... боже, боже... тоя боклук 

Ей, не така с рогата напред. Бъркаш програмата. 

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

А да, имах предвит Авасссста. :D

Мухи,да те питам знаеш ли какво означава тази дума? Защото аз не си я превеждам никак,ни на руски,ни на български.

Това е една много мръсна дума, по-силна дори от да ти е*а майката... Между другото, руснаците имат над 30 думи за псувни. :D

Е, на Аваст какво му е? Значи не бях ползвал Аваст за по-дълго време от класиката 4.8 - тогава имаше проблеми - да, може би. Не искаше да трие понякога намерени заплахи или не можеше качествено да лекува, и не на последно място - .inf зловредите ги пропускаше често, а и не само тях. Именно един такъв случай, когато моя позната зарази системата си, заедно с още 50-ина души от една фирма се отказах да я пробвам. Но става дума за 4.8. Сега, според мен нещата са различни. Много по-различни. Може и по-добре сигурно, но истината е, че програмата се представя супер прилично. Глупостите, които натвориха НОД (и решението на Емсисофт да преминат към енджина на БитДифендър) ме накара да ползвам Аваст. 

А и още една причина има - глупостта на Женя Касперски, която сподели преди време - че безплатната защита е все едно без защита - трябвало непременно да си платиш! Ми не е вярно - поне за обикновен потребител. За офис и компания иначе е прав... предполагам.

А сканирането при стартиране на системата (и то не след Уелкъм скрийна - в сейф мод, а преди това) е много читава опция.

А и още една причина има - глупостта на Женя Касперски, която сподели преди време - че безплатната защита е все едно без защита - трябвало непременно да си платиш! Ми не е вярно - поне за обикновен потребител. За офис и компания иначе е прав... предполагам.

А сканирането при стартиране на системата (и то не след Уелкъм скрийна - в сейф мод, а преди това) е много читава опция.

Каква е разликата между компания и домашен потребител , с какво Касперски превъзхожда Комодо който е напълно безплатен / без ограничения на колко и на какви компютри ще се инсталира ?!

Ами най-вече, метода на управление и контрол (администриране) на различните компютри и на антималуер системите и това, че корпоративните версии имат обикновено допълнителни модули като контрол над съдържанието, достъп до определени ресурси (kakto в WWW, така и в локалната мрежа), силен мейл клиент (обикновено) и други неща. Това, което предлага KSOS да речем е пример за това - макар и цената да е супер солена. Мен много ме кефи KSOS, но като индивидуален юзър мога да ползвам истинските й възможности на 50% да речем. То и са го казали хората, де: Small Office.

Поддръжката също не е без значение. 

Ами най-вече, метода на управление и контрол (администриране) на различните компютри и на антималуер системите и това, че корпоративните версии имат обикновено допълнителни модули като контрол над съдържанието, достъп до определени ресурси (kakto в WWW, така и в локалната мрежа), силен мейл клиент (обикновено) и други неща. Това, което предлага KSOS да речем е пример за това - макар и цената да е супер солена. Мен много ме кефи KSOS, но като индивидуален юзър мога да ползвам истинските й възможности на 50% да речем. То и са го казали хората, де: Small Office.

Тука http://www.securelist.com/ru/analysis/208050790/Kontrol_zapuska_programm_kak_zalog_bezopasnosti_seti_Chast_1#4

може да се прочете какви са възможностите на бизнес версията.

Публикувано изображение

Подобно има и интегрирано в КИС 2014 

Публикувано изображение

Шо ми пречи да ползвам TeamViewer за да администрирам и сто компютъра с инсталиран Комодо ??? За какво ми е подръжка ако имам човек който отговаря за управлението на защитния софтуер ??? Него що ке го права , ке сортира чичоци или ке скопава кучета ??? Единствената разлика между KSOS и Комодо е че ако ползваш Комодо на 10 компютъра си слагаш в джобчето 783 лв. за една година.

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Има и още ефективни и праволинейни безплатни програми и не виждам защо пък с точно тези на Комодо следва задъпжително да се занимаваме.

Има и още ефективни и праволинейни безплатни програми и не виждам защо пък с точно тези на Комодо следва задъпжително да се занимаваме.

Защото я ползвам , това малко ли е ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.