Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част3

Featured Replies

за това от клипа ти - (това от клипа е от старата школа паразит, който сме премахвали още през 2008...тогава се махаше със Smitfraudfix и евентуално SDFIx).Сега избора на тулчета е доста по-голям и за всяко нещо си има решение така че едва ли премахването му ще е особен проблем.

Ако успееш да стартираш въпросното тулче да но....

Кажи как да го стартирам.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 133,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако успееш да стартираш въпросното тулче да но....

Кажи как да го стартирам.

В смисъл...в момента съм на работа и нямам време да се занимавам, но кое пречи да го стартираш ?

И и си има доста bootable тулчета.

Safe`n`Sec Personal

Отдавна и се каня да я тествам,тази програма. На теста в края не устоях на изкушението да видя какво ще стане ако разреша изпълнението.

Какво ще стане ако по-погрешка разрешим изпълнението при ползване на такъв тип програма.

Safe`n`Sec пише,че е съвместима с повечето антивирусни продукти и се препоръчва съвместното и ползване за пълноценна защита.

Safe`n`Sec Personal is designed to work alongside Microsoft Security Essentials and other signature-based security software to provide comprehensive protection for your computer. Safe`n`Sec takes a completely different approach by keeping your system in a "known-good" state rather than identifying and neutralizing individual threats. This approach means you don't need to rely on frequent updates to keep your PC malware-free and you don't lose system performance to resource-intensive scanning activities.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=6C1MeRZgPuk

URIEL , направи клип с Malware Defender labs.360.cn/malwaredefender/index.html как се справя с експлойта предоставен от Васил , защото не ползвам Win 7. Единственото което трябва да направиш след инсталирането е това : www38.zippyshare.com/v/24481725/file.html

URIEL , направи клип с Malware Defender

labs.360.cn/malwaredefender/index.html

как се справя с експлойта предоставен от Васил , защото не ползвам Win 7.

Единственото което трябва да направиш след инсталирането е това :

www38.zippyshare.com/v/24481725/file.html

Ще го ръчна но по късно че ще излизам с малкия :baby:

А и линк към експлойта ми дай че снощи направих ролбак и файла изчезна :)

И друго има тези кернел добавки дават грешка на 7-цата не ги пуска да се ръчкат там но пак ще пробвам но по късно !

А и линк към експлойта ми дай

Парола на архива - 123

www38.zippyshare.com/v/44725348/file.html

Парола на архива - 123

www38.zippyshare.com/v/44725348/file.html

MalwareDefender се обажда бре ...

Ама направих бърз клип и затова че ще излизам го блокнах на второто запитване -нещо се опитваше да прави и го блокнах довечера повече...

Тествах под ShadowDefender http://dox.bg/files/dw?a=f7a3ddde0e

MalwareDefender се обажда бре ...Ама направих бърз клип и затова че ще излизам го блокнах на второто запитване -нещо се опитваше да прави и го блокнах довечера повече...Тествах под ShadowDefender  http://dox.bg/files/dw?a=f7a3ddde0e

Мдааа това и очаквах. Ще се радвам ако намериш вирус който да я пробие :biggrin:

Забавя ли ти системата ?

Мдааа това и очаквах. Ще се радвам ако намериш вирус който да я пробие :angel19:

Забавя ли ти системата ?

Не въобще не се усеща ! Аз и бях голям фен на времето :)

Уникална програма но трябва да знаеш точно какво правиш !

DW си има съперник (теста го направих под Windows XP SP3):

+ че програмата е Free.

Вчера случайно попаднах на тази програма....Ами т'ва си е съндък от типа на DW. На мен този тип програми не ми допадат...кадвал съм защо! Тези програми нищо не казват за стартираният файл! Нищо! Хвърлят го в сандъка само щ'ото им е непознат и т'ва е! Ама вреден ли е, не е ли....не се знае! Друга бира е ThreatFire, с която вече карам няколко дни, и която ми допадна. Програмата анализира само на базата поведение, но дава ясно, точно и описателно- защо бие тревогата, и от каква степен и с какъв риск е тя! Ето това ми допада- получаваш информация!

А този "буфер" и DW блокират всичко свалено от нета- ама защо- никой не знае! Полезна е в определени случаи, но Не ме кефи!

Редактирано от А р х и т е к т а (преглед на промените)

URIEL и Mohican., вие пак си измислихте ваш тест.Как разбрахте, че е преминат успешно, аз не мога да се светна, честно.Allow->block->allow->block->край на клипа и следват овации. :) :) :indian: И как реши баш на последния въпрос да дадеш deny and kill process?Защо не на първия, примерно?Според malware defender бяха все подозрителни. :baby: Представи си, че тествам антивирусна.Ти гледаш клипчето и какво виждаш>>>свалям един троянец, антивирусната мълчи.Ръгам го в кошчето, спирам клипа и започвам да се радвам колко ми е яка антивирусната. :ph34r: Мисля, че тестът от темата за DW е достатъчно лесен.Вече видяхме как CIS пъха poc.exe в "пясъчника", но той си върши работата така или иначе.За невъоръжено око би изглеждало, че CIS успешно е минал теста, но ако се направи по-детайлна проверка, се вижда, че не е така.Само с изключен SB успяваше да го мине или като "untrusted". edit:Тук, с архитекта май сме на едно мнение.

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Clonnning , а ти защо реши че го е блокирал твърде късно ?

Clonnning , а ти защо реши че го е блокирал твърде късно ?

Къде съм казал подобно нещо?Съвсем други неща попитах.Защо блокира именно тези заявки, а другите не?Защо на последния въпрос от клипа даде deny and kill process, а не на някой друг въпрос?По какво се различават тия въпроси, че реши, че последният е по-опасен от първия?

Как така е сигурно, че тестът е преминат успешно?

<br />Къде съм казал подобно нещо?Съвсем други неща попитах.Защо блокира именно тези заявки, а другите не?Защо на последния въпрос от клипа даде deny and kill process,  а не на някой друг въпрос?По какво се различават тия въпроси, че реши, че последният е по-опасен от първия?<br />Как така е сигурно, че тестът е преминат успешно?<br />

Ако иска да повтори теста , да направи сканиране с OTL и ще се разбере кой греши.

Какво сканиране с OTL?Защо да сканира?Това тук не е ли достатъчно ясно?OTL какво ще открие?Каквото и вчера-нищо.Няма нищо за откриване.Все едно да вляза у вас, докато те няма, да снимам всичко с фотоапарат, да си тръгна и ти после да разбереш, че съм бил там.

И още нещо-няма да получа отговор на горните въпроси, нали?Отново? Аз държа да знам защо блокира заявките.Давам пак пример-Искаш да си пуснеш филм с VLC.Кликаш върху филма(XXX.avi, примерно) и ти изскача въпрос:"vlc.exe иска достъп до еди къде си", какво ще направиш, ще го блокираш ли?Ако да, защо?

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

След малко съперника на DW тестван на реална машина с Вирут ... Относно теста на MD надписа стана кафяв и се получи съобщение което за мен беше достатъчно за да го блокирам ... http://www.youtube.com/watch?v=M1DFjpHQDDs

Относно теста на MD надписа стана кафяв и се получи съобщение което за мен беше достатъчно за да го блокирам ...

Ясно, наср@л се е. :beer11:

Благодаря, URIEL, все пак е някакъв отговор.:)

OTL отчита всяка промяна на каквото и да било. Това е коментирано до безкрай че HIPS програмите от типа Malware Defender са за потребители които са наясно как работи ОС демек експерти в пълния смисъл на думата.

Ясно, наср@л се е. :beer11:

Терминирах процеса че да му сменя памперса ...По добро обеснение не мога да дам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Ха, МВАМ не откри нищо. И с вирут се справя. :beer11:

Да бива я програмата и е безплатна защото има промо до края на месеца ...

Ти гледаш клипчето и какво виждаш>>>свалям един троянец, антивирусната мълчи.Ръгам го в кошчето, спирам клипа и започвам да се радвам колко ми е яка антивирусната. :beer11:

:lol6::yanim::)

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.