Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част3

Featured Replies

От Това което си дал,МСЕ не хвана 11...

...и то след почти 48 часа... нямам коментар!
  • Отговори 2,1k
  • Прегледи 133,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение

Бавно работят.

Архив с 20 семпли го анализират от 28 февруари..

Архив с 20 семпли го анализират от 28 февруари..

Наистина от Microsoft са много бавни напоследък по отношение на вируси - за разлика от всяко друго отношение. Преди 2-3 години не беше така , тогава бяха много пъргави.

ТЕСТ НА ЧИСТИТЕ АНТИВИРУСИ (нова серия)

NOD32 vs AVIRA vs COMODO vs MBAM

Започвам нова серия от тестове от по 20 зарази във всеки тест, в които ще участват- Nod32, Avira, Comodo и MBAM. Подчертавам, че теста е за детекция, т.е. изследват се класическите антивирусни свойства на всяка програма!
Преди всеки тест, всяка от програмите е обновена с последни дефиниции! Заразите са пресни- от днес!

Архив:
http://dox.bg/files/dw?a=8d9b1230e3
Парола: virus
в АРХИВА СА ТОЧНО 20 ЗАРАЗИ!

РЕЗУЛТАТИ:

NOD32- 17/20, т.е. 85%

Публикувано изображение

AVIRA- 14/ 20, т.е. 70%

Публикувано изображение

COMODO- 10/ 20, т.е. 50%

Публикувано изображение

MBAM- 16/ 20, т.е. 80%

Публикувано изображение
...............

КЛАСАЦИЯ- 7 МАРТ
-------------------------------------
1. NOD32- 85%

2. MBAM- 80%

3. AVIRA- 70%

4. COMODO- 50%

Avast 12 / 20

Мдааа...разчита само на дефиниции...за'тва резултата е такъв... :speak:

Само сканирах файла...Не съм ги стартирала. On demand scan ....

.....p.s.Пак е повече от Комодо.Публикувано изображение

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

• Автор

Avast 12 / 20

Касапа и той толкова,слаба ракия на този архив!

8 броя се пращат

Публикувано изображение

Евристиката на варана на макс ли е?

Само сканирах файла...Не съм ги стартирала. On demand scan

точно така....това е задачата... стартирането е "друга бира" и в случая не го изследвам...

Касапа и той толкова,слаба ракия на този архив!

8 броя се пращат

Публикувано изображение

дефиниционните програми са така...

Евристиката на варана на макс ли е?

На макс е...ама явно толкоз си може...
  • Автор

дефиниционните програми са така...

Има една евристика

Публикувано изображение

Прати ги на Аvast.

Файловете същите ли са?

Файловете същите ли са?

Не знам изтрих ги и после се сетих...Много бавно тегля аз от този хост ли е какво е там.

Има една евристика

Публикувано изображение

това засичане от Касапа ли е, че не мога да разбера?
  • Автор

Не знам изтрих ги и после се сетих...Много бавно тегля аз от този хост ли е какво е там.

Ок.,утре ще сканирам с Аваст и каквото остави ще пратя,че сега ми едно.... :speak:

това засичане от Касапа ли е, че не мога да разбера?

Да,KAV6 WKS MP4

NOD-a има 7 файла засечени с евристика!

точно така....това е задачата... стартирането е "друга бира" и в случая не го изследвам...

Не ти стиска ли к'во,дай по едно видео да направим,аз ще стартирам пропуснатите с Касапа(KAV WKS) ти с Нод-а да ги видим!

Ето имаш и преднина ти ще стартираш само 3 а аз цели 8 парчета!

Все пак такова е заглавието на темата!

Ами те тестовете ми първоначално бяха в темата за подпомагането, но някой ги е изместил тук.

Не ти стиска ли к'во,дай по едно видео да направим,аз ще стартирам пропуснатите с Касапа(KAV WKS) ти с Нод-а да ги видим!

Видеорежисурата не ви приляга....не искам да "режисирам", а да показвам реалността....това беше в кръга на шегата...правенето на видеое прекалено голама играчка за мен! Вече многократно съм казвал, че трябва да се сравняват сравними неща! Когато НОД има хипс, тогава ще правиме видео! Сега защо се опитваш по всякакъв начин да смегчиш факта, че касапа, ако няма дефиниции, е на нивото на Аваст и Комодо! Аз ти гарантирам 101%, че на чистак нови файлове, НОД-а ще изяде с парцалите Касапа при сканиране, докато при стартиране ще се случи най-вероятно обратното! Аз считам, че антивируса на първо място трябва да се справя на високо ниво при сканиране....на много високо ниво! Ако сканирането и високо- няма да се стигне до стартиране!
  • Автор

Когато НОД има хипс, тогава ще правиме видео! Сега защо се опитваш по всякакъв начин да смегчиш факта, че касапа, ако няма дефиниции, е на нивото на Аваст и Комодо! Аз ти гарантирам 101%, че на чистак нови файлове, НОД-а ще изяде с парцалите Касапа при сканиране, докато при стартиране ще се случи най-вероятно обратното! Аз считам, че антивируса на първо място трябва да се справя на високо ниво при сканиране....на много високо ниво! Ако сканирането и високо- няма да се стигне до стартиране!

Виж сега,аз не случайно ти предложих,понеже KAV6 WKS също няма HIPS ако не си забелязал!

И стига сте се оправдавали като малки деца в детската градина! Един път пиратски бил Нод-а сега пък HIPS нямал,е какво ги,интересува потребителите,дай да го видим реално колко защитава!Дайте нещо черно на бяло то на приказки и догадки всеки е силен!

Аз съм готов и Avast! Free да впрегна,но на теб пак казвам с Нод-а не ти стиска,това са само оправдания!

Ами те тестовете ми първоначално бяха в темата за подпомагането, но някой ги е изместил тук.

Даже мястото им е тук!

Ок.,утре ще сканирам с Аваст и каквото остави ще пратя,че сега ми едно.... :cool:

Да,KAV6 WKS MP4

NOD-a има 7 файла засечени с евристика!

Ето имаш и преднина ти ще стартираш само 3 а аз цели 8 парчета!

Да, ама нали се сещаш че KAV6WKS има и облак, и ХИПС, и KSN....... :)

Аз съм готов и Avast! Free да впрегна,но на теб пак казвам с Нод-а не ти стиска,това са само оправдания!

Михнев, не се опитвай да ме вкарваш във вече прожектиран многократно филм! Очаквах подобна реакция...ако не от теб, то от друг... Не ме интересуват стартиранията ви...от видеата, които има тук, съм гледал само едно...и то частично....просто не ме интересува! Ти ако имаш желание- прави си колкото искаш стартирания и филмчета, и доказвай каквото си искаш! Аз правя това, което мен ме интересува, и което считам за първостепенно и важно! Всеки има глава на раменете си, и сам си преценява, анализира и взема решение!
  • Автор

Да, ама нали се сещаш че KAV6WKS има и облак, и ХИПС, и KSN....... :angry:

Нерде тоя hips и KSN ,че не ми стана ясно?

Публикувано изображение

Защо коментираш изобщо?

Упс, прав си. WKS няма HIPS.

• Автор

Публикувано изображение

Защо коментираш изобщо?

И аз това се чудя,коментират програми които даже и не са помирисвали!

Михнев, не се опитвай да ме вкарваш във вече прожектиран многократно филм! Очаквах подобна реакция...ако не от теб, то от друг... Не ме интересуват стартиранията ви...от видеата, които има тук, съм гледал само едно...и то частично....просто не ме интересува! Ти ако имаш желание- прави си колкото искаш стартирания и филмчета, и доказвай каквото си искаш! Аз правя това, което мен ме интересува, и което считам за първостепенно и важно! Всеки има глава на раменете си, и сам си преценява, анализира и взема решение!

Стига бе човек,вие все едно кой знае какво делите,правете си кефа и това е! Нищо не искам да докажа!

Като нямаш желание ми кажи,к'во ми разтягаш сега локуми!

Упс, прав си. WKS няма HIPS.

Ало Враца вече за кой път ти се случва да се объркваш. Препоръка - не коментирай продукти които не познаваш изобщо. Намирисва ми на едно изказване на един анализатор тука - цитирам по памет " нямам опит с програмите но еди кой си продукт не се справи на теста..."

Пфу... :(

пп. Облак и KSN различни неща ли са?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Мен например ще ми е интересно да видя и това справяне на двете програми (NOD32 и Kaspersky), при стартирането на пропуснатите файлове от последния тест на архитекта. Що трябва да има нерви - ами квото стане, много важно...,но и интересно. Пък и не ми трябват видео клипове, достатъчни са ми няколко шота или логове. Имам доверие на тестващите....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.