Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част3

Featured Replies

• Автор

Аз мисля , че няма смисъл да спориш с хората (особено тук) за каквото и да е било .

Честно казано звучиш ми като някоя притеснена майка над детето си,това да не кажело с онова да не се занимава и пр.Като какъв се изявяваш не ми е ясно!

Повечето потребители в тази част на форума си имат мнение изработено от друго място и не подлежат на корекция от написаното тук

Себе си къде забрави,много скромно го раздаваш?

Всеки си мисли , че знае много (т.е. всичко)

Да познато ми е даже и сега като ти чета коментара

Такива спорове са все едно мравките на пода в някое село седнали да се карат . Едно че са милиони пъти по-малко от тези , от които зависи (хората) , друго че са някъде там на майната си. Така и споровете тук за номер 1 - няколко човека се джавкат от различни лагери , но от никой от тях нищо не зависи.

Много истини излизат на яве от подобни спорове,въпроса е че на някои хора не им отърва в последно време и почват да търсят под вола теле!
  • Отговори 2,1k
  • Прегледи 135,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Брех не брех факта си е факт - Аваст се справи по добре от ЕСЕТ. Гледаме ВИДЕОТО и не шикалкавим. :(

Дал си видео и всичко е ясно .

По ясно и достоверно няма как да е !

Хубави тестове ...Утре се прибирам и ще направя втори тур със същите програми .

Благодаря ти, че си отдели от времето да ни разнообразиш :)

Защото вече няма форум на ESET BG

Благодаря :(

Всяка програма си има своите достойства. Защо да се спори?

Колкото и на мен да не ми се вярва, но...НОД-а отново е без конкуренция!

ESS също се справи добре с изключение на пропуснатият един троянец и това,че позволи да ми променят настройки за интернет въпреки,че имаше ако сте забелязали почти 100% детекция.

Аваст ИС 6 се справи чудесно и е с едни гърди пред прехваленият тука ЕСЕТ

Това е резултата от теста. Все пак от няколко файла не може да се направи кардинално заключение(пък и излишно е) за това кой е номер1. Пък и няма значение това.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Честно казано звучиш ми като някоя притеснена майка над детето си,това да не кажело с онова да не се занимава и пр.Като какъв се изявяваш не ми е ясно!....

....

Много истини излизат наяве от подобни спорове,въпроса е че на някои хора не им отърва в последно време и почват да търсят под вола теле!

Не съм и очаквал нещо различно. Кво ли прави тука тогава?

СЛОВАКИЯ :)

Proud Honorary Member at ESET Bulgaria

Това скоро го зачеркна. Що тъй?

Форума не бачка(вече)

Форума не бачка(вече)

Аз чак сега забелязах, че няма форум...вече...не бях влизал в сайта отдавна. Малко е тъжно това... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif все пак преди време съм писал там....дали не е "началото на края"?

Аз чак сега забелязах, че няма форум...вече...не бях влизал в сайта отдавна. Малко е тъжно това... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif все пак преди време съм писал там....дали не е "началото на края"?

Просто HiComputers са *цензура*

Като какъв се изявяваш не ми е ясно!

Не е нужно да знаеш всичко , спокойно. Знам , че искаш на всяка манджа да си меродията , но няма как , просто не може.

много скромно го раздаваш?

Нали , скромен съм си.

Да познато ми е даже и сега като ти чета коментара

За съжаление на мен също ми е познато , особено такива като теб , които си пъхат носа навсякъде.

Много истини излизат на яве от подобни спорове,въпроса е че на някои хора не им отърва в последно време и почват да търсят под вола теле!

Не , нищо не излиза . Просто комлексари си изкарват комплексите.

Редактирано от 3GUSER / ASpace (преглед на промените)

Водите безсмислени спорове и пишете тежки думи,словашката програма просто не си струва!Колкото и висок да е коефициента и на засичане.Достатъчно е един-единствен зловреден файл да не засече и е предала и поста и цялата система,пачнати системни файлове и др.Есет / Нод32 просто не струва програмата,няма смисъл да спорите. :)

Достатъчно е един-единствен зловреден файл да не засече и е предала и поста и цялата система,пачнати системни файлове и др

Вместо думичката "НОД", може да поставиш името на всяка друга програма, и смисъла няма да се промени! На всяка една програма и е достатъчен един-единствен файл, който тя не засича, и гътва системата! :)

Продължавам серията от тестове, като днес съм включил BitDefender! Всяка програма, непосредствено преди сканирането е беше обновявана с последни дефиниции!

Днес положението не е добро при всички програми, или пък може би има повече чисти файлове. Така или иначе условията са еднакви за всички, като приемаме, че в архива има 20 зарази!

Не исках да се включвам, обаче създаваш доста грешни впечатления. Не знам откъде ги вадиш тези файлове, обаче този архив има 9 чисти! Процентите биха били различни :)

Редактирано от Calando (преглед на промените)

Не исках да се включвам, обаче създаваш доста грешни впечатления. Не знам откъде ги вадиш тези файлове, обаче този архив има 9 чисти! Процентите биха били различни :)

Значи Есет се е справил с отличен.Щом има 9 чисти той засича 11

• Автор

Значи Есет се е справил с отличен.Щом има 9 чисти той засича 11

Публикувано изображение
  • Автор

Е нали имало 9 чисти файла?

Що приемаш резултата на Нод за чиста монета?

Има 7 файла засечени с евристика!

Ако наистина има 9 файла чисти,то тогава Аваст и Касапа са най-близо до реалния резултат 12 броя!

Авира има 14 засечени!

точно тази думичка го качва на трона, наречен "0-day"! :rolleyes:

Не знам какво сканираш, но NOD-a си засича 11, не повече. Май сканираш миналия архив :rolleyes:

Що приемаш резултата на Нод за чиста монета?

Ако наистина има 9 файла чисти,то тогава Аваст и Касапа са най-близо до реалния резултат 12 броя!

Авира има 14 засечени!

Момчето говори за вчерашният тест.Там Авира не засича 14

• Автор

Не знам какво сканираш, но NOD-a си засича 11, не повече. Май сканираш миналия архив :)

Това е последно от Архитекта,него гледам : http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=165378&st=975

Не съм сканирал,това е шот от там!

Момчето говори за вчерашният тест.Там Авира не засича 14

Къде се намира,явно съм го пропуснал?

......да да видях го

Мерси! :rolleyes:

Това е последно от Архитекта,него гледам : http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=165378&st=975

Не съм сканирал,това е шот от там!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=165378&view=findpost&p=1932413

:rolleyes:

Не исках да се включвам, обаче създаваш доста грешни впечатления. Не знам откъде ги вадиш тези файлове, обаче този архив има 9 чисти! Процентите биха били различни :rolleyes:

Да, съгласен съм, че е възможно да е така. Ако си чел снощния тест, там съм изразил точно това съмнение. Това би променило процентите, но не и общата картина.... :)

Редактирано от А р х и т е к т а (преглед на промените)

Ми и без чистите НОД пак ще има по - добър процент...

Някой навит ли е за още някакво тестче... :)

bump

Отворете последните три архива от постовете на Архитекта и ги разхивирайте в една папка. :)

За всеки случай сравних хешовите стойности и пуснах TimeSaver - резултата беше ТРИ ПОВТАРЯЩИ СЕ НАПЪЛНО ФАЙЛА

Кой не вярва да пробва -

Правите си една папка и слагате вътре програмата и в същата папка разхивирате архивите.

Стартирате TimeSaver и той премества всички повтарящи се файлове в папка removed.

Отворете последните три архива от постовете на Архитекта и ги разхивирайте в една папка. :cool:

За всеки случай сравних хешовите стойности и пуснах TimeSaver - резултата беше ТРИ ПОВТАРЯЩИ СЕ НАПЪЛНО ФАЙЛА

Кой не вярва да пробва -

Правите си една папка и слагате вътре програмата и в същата папка разхивирате архивите.

Стартирате TimeSaver и той премества всички повтарящи се файлове в папка removed.

Е? 3 файла - 3 файла. Нищо не се променя.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.