Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Писмо до дядо Коледа !

Featured Replies

Днес е 2 декември. Вън грее слънче и е топличко и е направи пролет. В тази връзка и след като прочетох коледното желание на Емми в другия двор, реших да пусна тази тема. Вълшебната тема на Диа "Искам..." е целогодишна, затова ви предлагам в тази, да изложите исканията си към белобрадия старец. Пишете му за себе си, за близките си, за комшиите, за домашните любимци и за леля Иванка от Горнонанадолнище. Айде, да почна аз... Мили дядо Коледа, моляте не донасяй на Емми това, дето си го е поръчала, защото не знам кой ще иде зиян и кой ще се отърве само с леки наранявания :blink: Донеси и нещо мъничко и златничко. А на мен - нещо златничко, може и да не е мъничко :biggrin: За днес толкоз, утре пак ще ти пиша.

• Отговори 111
  • Прегледи 15,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Скъпи Дядо Коледа, не я слушай Весито. Аз искам само един чук. За останалото сама ще се погрижа. Няма да те занимавам теб. Честна дума :biggrin:

Мили дядо Коледа, аз искам да ми налееш информацията с фуния през ушите. Ако не можеш, тогава да дойдеш по-раничко и да ме държиш за ръката докато протича ужасно гнусния изпит. После ще искам и да съм го издържала успешно. За финал ще искам и да са гордеят с мен :biggrin:

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Скъпи Дядо Коледа, не я слушай Весито. Аз искам само един чук. За останалото сама ще се погрижа. Няма да те занимавам теб. Честна дума :biggrin:

Скъпи Дядо Коледа, аз искам много пари, ама мноооого. И не носи на Еми чука, аз ще й купя :blink:

Мили дядо Коледа, аз искам да ми налееш информацията с фуния през ушите. Ако не можеш, тогава да дойдеш по-раничко и да ме държиш за ръката докато протича ужасно гнусния изпит. После ще искам и да съм го издържала успешно. За финал ще искам и да са гордеят с мен :sobbing:

Любими Дядо Коледа, позволи на моя правнук да те замести и да помогне на diadia преди, по време и след изпита, за да са минимални душевмите травми за нея! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Скъпи Дядо Коледа, аз искам много пари, ама мноооого. И не носи на Еми чука, аз ще й купя :baby:

Благодаря ти, Дядо Коледа, че предпочете мен! А на Еми изпратих вече комплект инструменти... :)http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Скъпи дядо Коледа, извинявай, но е крайно време да си си смениш диоптъра на очилата. Аз ли пиша грозно или ти недовиждаш, но винаги ми носиш не това, което съм поискала. Та тази година, ще приложа към писмото си и лупа, за по-сигурно. Моля те, за ...сти път, ако може да получа най-накрая едни нови съседи, по-възможност тихи и скромни хорица, които нямат афинитет към чалга и купони до сутринта (най-вече между понеделник и петък) и ако това отново не е по-силите ти, айде от мен да мине прати ми една кола, модела няма значение, само да е от 2010г.

...

Благодаря ти, Дядо Коледа, че предпочете мен! А на Еми изпратих вече комплект инструменти... :ph34r:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Дядо Коледа, не го слушай, знаеш ми сметката, и както винаги ще караме: едно за теб, едно за мен

Скъпи НавНав и Капитане, като сте почнали да ми подарявате може ли да получа за Коледа: 1. Едногодишна застраховка гражданска отговорност 2. Едногодишна винетка 3. Нещо златничко /може и да не е малко/ 4. Една разходка до Италия 5. Няколко кутии бонбони "Линд" 6. друго по избор Предварително Ви благодаря Е.

Дядо Коледа, не го слушай, знаеш ми сметката, и както винаги ще караме: едно за теб, едно за мен

Дядо Коледа, компроматите са във вътрешния плик. Нека джуджетата да отсъдят...

Изпратих хора да посрещнат Снежанка с чувалчето. Тя ще се прибере обратно при теб след новогодишните празници, така поне се разбрахме с нея... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Скъпи Дядо Коледа, не я слушай Весито. Аз искам само един чук. За останалото сама ще се погрижа. Няма да те занимавам теб. Честна дума :ph34r:

Това е желанието ти за тази Коледа. :P

Скъпи НавНав и Капитане, като сте почнали да ми подарявате може ли да получа за Коледа:

1. Едногодишна застраховка гражданска отговорност

2. Едногодишна винетка

3. Нещо златничко /може и да не е малко/

4. Една разходка до Италия

5. Няколко кутии бонбони "Линд"

6. друго по избор

Предварително Ви благодаря

Е.

За това ще помислим догодина. :P

Редактирано от NavNav (преглед на промените)

Скъпи НавНав и Капитане, като сте почнали да ми подарявате може ли да получа за Коледа:

1. Едногодишна застраховка гражданска отговорност

2. Едногодишна винетка

3. Нещо златничко /може и да не е малко/

4. Една разходка до Италия

5. Няколко кутии бонбони "Линд"

6. друго по избор

Предварително Ви благодаря

Е.

Той Дядо Коледа ако си изпълни нещата ще получиш всичко (а ако си послушна може и разходка до Франция)

Това е желанието ти за тази Коледа. :P

За това ще помислим догодина. ;)

това е желанието ми за Дядо Коледа. Другите желания са персонално към вас двамцата :P

Той Дядо Коледа ако си изпълни нещата ще получиш всичко (а ако си послушна може и разходка до Франция)

никога не се отказвам от една разходка до Франция :ph34r:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Скъпи Дядо Коледа тази година не искам нищо от теб.То не, че получавах и през другите нещо ама хайде .

никога не се отказвам от една разходка до Франция :ph34r:

добре http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Скъпи Дядо Коледа тази година не искам нищо от теб.То не, че получавах и през другите нещо ама хайде .

Пожелай си, ако не той, аз ще го изпълня :P

Пожелай си, ако не той, аз ще го изпълня :ph34r:

Щастие

• Автор

Мили, дядо Коледа, много ти се моля донеси здраве, късмет и щастие на всички добрички дечица от форума, включително на тези тук мрънкялници нагоре по страницата :ph34r:

Дядо Коледа! Обидно е! Джуджетата твърдят, че компроматите срещу Капитана са изфабрикувани от някакъв си вътрешен министър и нямат нищо общо с истината. Може и така да е, но не е така. Знам кой ги скалъпи, но ме е срам да си призная. ;) Моля те, компенсирай пострадалия от гнусната ми атака със здраве и всичко, което си пожелае! Дай му и онези милиони, за които те помолих миналата година, но уж се загубиха при трансфера! ;) Нека са здрави и щастливи всички добри съфорумци, за да е хубаво бъдещето ни! :) И не ми прави номера от миналата година, когато уж пак ми прати Снежанка. Знаеш ли колко време бях на успокоитолни, след като под дегизировката открих Лили Иванова? ;)

И не ми прави номера от миналата година, когато уж пак ми прати Снежанка. Знаеш ли колко време бях на успокоитолни, след като под дегизировката открих Лили Иванова? ;)

Дядо Коледа, дай моля те на горния ненаситник едно дългокрако пиле с мокро коте. И нека парите му да са винаги поне два пъти повече от колкото му трябват

Скъпи Капитане, бих желал да получа:

-200 евро да си доплатя застраховката

-90 евро да си платя пътна такса 2011

-100 евро за едни очила

-50 евро през януари да си напълня пак резервоара

-колкото ти е на сърцето да си взема един фотоапарат

-подарък за мишката

Малко ли съм нахален? ;)

Дядо Коледа, дай моля те на горния ненаситник едно дългокрако пиле с мокро коте. И нека парите му да са винаги поне два пъти повече от колкото му трябват

А ако Дядо Коледа няма чувство за хумор? :)

-100 евро за едни очила

-подарък за мишката

Малко ли съм нахален? ;)

алоооо, на опашката ;) Аз съм първа ;)

-100 евро за едни очила

-подарък за мишката

Малко ли съм нахален? ;)

За теб ще има CANON EOS 1Ds Mark III

за мишката трохи :)

алоооо, на опашката ;) Аз съм първа ;)

Споко, ще има за всички (според това колко сте слушали

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

За теб ще има CANON EOS 1Ds Mark III

за мишката трохи :ass:

Споко, ще има за всички (според това колко сте слушали

:cool:

Капитане, кога ще ти е удобно да минем да те сурвакаме? С мен идват 40 разбойнички. ;)

Някой охранява ли банките в Прага по коледните празници? :baby:

Ще изкараме хем полезно, хем приятно... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/xmastree6.gif

:cool:

Капитане, кога ще ти е удобно да минем да те сурвакаме? С мен идват 40 разбойнички. :ass:

Някой охранява ли банките в Прага по коледните празници? :baby:

Ще изкараме хем полезно, хем приятно... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/xmastree6.gif

Когато ти е удобно. Идвай ;)

Банките имат някаква охрана, но не е сериозна

П.П. Те тук от преди две седмици почнаха да строят бараки за Коледни базари

Мило старче!

Никога не съм ти писала писма, защото смятам, че е тъпо. Също така смятам, че Коледата е голяма тъпня, защото отдавна не е това, което трябва да е. Да не говорим, че ти си просто измислица на "Кока-Кола". Публикувано изображение

За мен ти всъщност си Дядо Мраз, чийто рейтинг е паднал внушително и вместо смяна на пола, което би скандализирало Католическата църква (с която ти си като дупе и гащи), просто смени името. Човече, това не помага. Виж Принс! Колко пъти пробва, все не му се получава.

На всичко отгоре заради тая промяна, която се осъществи преди 20 години, а АЗ те помня като Дядо Мраз, непрекъснато ми се вменява, че съм стара, защото има популация от хора, които дори не знаят, че си бил под различен псевдоним преди време.

А напомнянето на една жена, че е стара, я прави нестабилна емоционално и психически, което, вярвай ми, ти не искаш да предизвикаш! Капиш?

Смятам обаче, че дойде мигът да искам. Ето кратък списък с нещата, които, смятам, е редно да ми донесеш, не щото съм алчна, а щото реших, че е крайно време. Прилагам исканията си, разделени в няколко групи:

Група А (група от прости искания, мои си):

1) нов лаптоп (за улеснение мога да приложа линкове – тук проличава в мен желанието да помагам и да не съм в тежест на хората)*

2) фотоапарат (познавам една мацка, която има хубав, може да вземеш нейния, за да не се набутваш много – тук изтъквам като разумна и благородна дама, спестявайки ти малко хилядарки)*

3) таблет **

4) аз да съм красива, останалите – грозни. ***

5)нов джип,моя е червен на цвят...много комунистическиПубликувано изображение

легенда: * задължително, ** пожелателно със задължителна насоченост, *** спешно!

Група Б:

Следва списък с възвишени искания, за да се представя добре и за да ти изглеждам готина, белким това те убеди, че може да изпълниш първите 3 точки.

1) всички бездомни животни да имат дом и да не страдат (не за друго, но агресията ми расте) – бивам също така състрадателна, очевидно!

2) световен мир (гледала съм около 2 състезания за Бест Евър Супер Вселенски Мега Гига Модел на Сатовча и там съм го чувала, а и имайки предвид точка 1 от списък Б, в най-скоро време може да застана с автомат на улицата и да избия 20-30 човека. Можеш ли да живееш с тази мисъл, че ти си виновен? Пряко! Замисли се!)

3) здраве и благоденствие за всички (яла съм бая питки с късмети) – ето, дори не съм егоист! Нека и другите имат лаптоп и камера! Милиарди грозни хора с камери и лаптопи.

4) забрани, моля, Голямото Коледно Преяждане! Тъпчейки седемнайсетата сарма в гърлото си в главата си, 99% от жените на този свят пишат "Обещания за Новата Година", в които категорично е упоменато: "от 01.01. започвам диета". Точка 4 може да мине към точка 3, особено ако говорим за холестерол, диабет и кво ли още не, но в Името на Жената го отделям – от тази точка става ясно, че съм виден общественик и с гражданска съвест.

5) Особено много ми се иска да те замоля да се счупят всички видове преси за коса, особено тия с "вафличките". Кажи са и ти – не са ли гнусни тия "вафлички"? То па как не им дойде на акъла на молните принцеси, че това е освен демоде и доста ... грозно. Тук личи загрижеността ми и за мъжете, но и че съм естет.

От група Б повече, но и от група А, мисля, категорично стана ясно, че съм яка мацка. Кораво парче. Супер тупалка. И че заслужавам, ЗАСЛУЖАВАМ, ПО ДЯВОЛИТЕ, нов лаптоп, чиито бутони работят и който не забива, като пусна повече от 3 програми!

За да не пропуснеш нещо, съм внесла някои разяснения, а не изключвам да пропуснеш и тях, защото вече споменах – ти си тъпак.

Наблюдавайки обаче кариерата ти последните години, оставам с усещането, че теб повече те касаят материалните неща. Мен също. За нематериалните искания май трябва да сменя получателя на това писмо. Вероятно то ще започне с "Мили Дедо Боже". Въпреки всичко сметнах за необходимо да покажа дълбока душевност.

При неизпълнение на някое от исканията ми ще подам жалба в ДАНС, РВМС и РИОКОЗ. Не че жалбите ми ще имат ефект, но поне ще съм изпълнила гражданския си дълг, а и мнението ми, че си тъпак, ще се затвърди.

Поздрави,

Аз

(нека името ми не те заблуждава, заплахата за калашникова седи!)

ПП: Слушкала съм, ако това има значение.Публикувано изображение

Джейна ме разби. А аз си мислех че съм материален егоистичен кучи син :( Капитане, ако е марк 3, става ли да те замоля и някое друго обективче да ми вземеш с него? Че инак ще ми съсипеш скромния бюджет. Еми, за това кой е първи и кой втори винаги можем да дискутираме на четири очи. Ще ти насъскам мишката и готово/тя като разбере че само трохи ще получи и няма да се наложи да я убеждавам/ :(

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.