Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Писмо до дядо Коледа !

Featured Replies

Еми, за това кой е първи и кой втори винаги можем да дискутираме на четири очи. Ще ти насъскам мишката и готово/тя като разбере че само трохи ще получи и няма да се наложи да я убеждавам/ :cool:

последния път като дискутирахме в мартинито ми се мъдреше портокал така че този път ще сменим мястото ;)

• Отговори 111
  • Прегледи 15,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

последния път като дискутирахме в мартинито ми се мъдреше портокал така че този път ще сменим мястото :cool:

Споко, тази година съм щедър, ще има за всички. За Еми разходка из Европа, за Гошо и обективче към Марк-а, нещо за Шефката

Щастие

Дъртия брадат перверзник дето влиза посред нощите в стаите на хората е само по играчките, не го искай от него.

happiness aint at the end of the road

happiness IS the road

п.п.

---

Защо ли Щастието е нещото, което най-лесно и най-често се пожелава...

Защо ли Щастието е нещото, което най-лесно и най-често се пожелава...

защото никой не е на ясно какво е :yanim:

Мили Доядо Коледа,

... искам здраве за мен и всички приятели тук във форума и около мен !

И ако ти остане време ... една Снежанка да ми пратиш :yanim: !

Скъпи ми дедо Коледа, дай здраве, усмивки, успехи и забава на всички потребители на форума!

За мен искам само един твой заместник.

Ако може да има умения по овощарство и градинарство, да разбира от строителство, да не пие и работата да му е любимото хоби.

Не съм била много послушна и за това обещавам след месец да ти го върна - чист и неопетнен (е може и да е малко поуморен, но ти можеш всичко, ще си го реставрираш набързо)

P.S. И дай на Ем чук, аз ще и помагам, ще помогнем с каквото можем ... :cheers:

• Автор

Мили дядо Коледа, от днес разпространяват новите винетки, мини остави една годишна в къщи, ако обичаш. Ако е възможно, остави някой лев за гражданска и за последната вноска на колата /че няма да мога да ги събера/, а аз обещавам, да ги кътам до февруари. Ако трябва ще взема на заем от Емми буркани.

Мили дядо Коледа,тъй като до сега все съм ти иззвземала функциите и съм ощастливявала близките си вместо теб,моля те да ми подариш здраве,още мъъъничко инат ,успех и късмет.Другите неща раздай на другите според потребностите им.

ПП И ме спаси,мили дядо от данъчни :speak:

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/xmastree6.gif

Само един чук. Нищо друго :computer8::shake_puter:

Мили Дядо Коледа, искам подаръка си предварително! Щур късмет и последния влак :)

Да бе, ти можеш и ще се справиш блестящо, без никакви съмнения. А го оставете за малко да дойде да ми ореже дръвчетата, поне и ще поотслабне малко, че извади душата на горките еленчета. ;)

Скъпо Деди!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Разбули тайната на жизнеността и енергичността си ,защото аз вече издишам...Или кажи какви витамини и хранителни добавки пиеш за енергия!Аз ще почерпя...:ph34r:

• 3 седмици по-късно...

Мили ми Дедо, пиша ти за да те уведомя, че още нищо не съм получила и търпението ми започна да се изчерпва...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Как пък една игла не се сети да ми пратиш..:).Аз ли съм най-големия карък в таз държава:).Ако пък още се чудиш с какво да зарадваш моята височайша особа, особено ако е нещо по-скъпичко, мога да направя компромис и да те почакам до 8 март...:)

С надежда: Бел

• Автор

Мили дядо ти.....вече не знам и аз кой... Явно ставаме две / с Бели /, дето изобщо не си ни уважил тази година... Таааа, помисли си сериозно де :)

Съжалявам деца мои, който получил, получил. Другите не сте слушали достатъчно и си помислете през тази година как ще се държите :)

Мисля си, че непослушните са получили по-хубави неща от послушните, но не се хвалят, щото не са такива... Ами непослушни са. Това е. :cheers:

аз пък имам чук :cheers:

Ти миналата година беше непослушна и ще си останеш само с него :P

Мисля си, че непослушните са получили по-хубави неща от послушните, но не се хвалят, щото не са такива... Ами непослушни са. Това е. :P

A, не, всеки според послушанието :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.